- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #20.021
Aslında incir kürü de yapıyomulsun ya o da hızlı geliştirebilir canım yumurtaları. O yüzden hep iyi değerlendirBende aynisini düsünüyorum. 3 gündür incir kürüne basladim. 7gün daha yapicam sonrada 5 gün daha havuc kürüyle birlikte yapicam. yarin basliyorum calismalara gerci daha yumurta gelisecekmi onuda bilmiyoruz ama Allahtan umut kesilmez.
Aslında incir kürü de yapıyomulsun ya o da hızlı geliştirebilir canım yumurtaları. O yüzden hep iyi değerlendir
Onu sen bilirsin canım gitsen de iyi olur ama gitmek istemiyosan sıkma kendiniEvet canim bugün biterse yarindan itibaren degerlendiricem. Buayda böyle takipsiz dogaclama olsun. Gerci doktor regli bittigi günün ertesi günü gel dedi kist olmusmu diye ama hic gidesim yok.
Canım bu tam koyu değil ya, regli bitiminde pik yapabilir, zaten son günün sanırım. Bundan sonrası deavm et iyi değerlendir.Eki Görüntüle 2234302
Dünden daha koyu. Galiba yine benim lh yükseldi. Bir ara baya yükselmisti ilac kullanmistim. Ya regliden ya da yine lh bozuldu.
Canım bu tam koyu değil ya, regli bitiminde pik yapabilir, zaten son günün sanırım. Bundan sonrası deavm et iyi değerlendir.
yarını bekliyorum sabırsızlıkla yarın 15.günüm testim cok silik çıktı 13.gün bakalım umutluyum biraz gögüslerimde cok fazla acı var sistiler damarlarım mavi oldu resmen hadi insallah dua edinKızlar naptınız iğne etkisi ne alemde? Test yapan var mı
İnşallah canım daha fazla uğraştırmaz seni :) ben de yarın hapa başlıyorum. Dozu arttırdık bu defa ve rahim kalınlaşması için de ilaç vermişti. Hakkımızda hayırlısı olsunBiraz once internette regli doneminde lh seviyesinde degisiklik olabilecegini okudum.ben her halukarda regliye kadar gün asiri degerlendiricem.
İnşallah canım daha fazla uğraştırmaz seni :) ben de yarın hapa başlıyorum. Dozu arttırdık bu defa ve rahim kalınlaşması için de ilaç vermişti. Hakkımızda hayırlısı olsun
Canım benim kayınvalidemde adetten hemen sonra ilişkiden hamile kalıyormuşBugün reglinin 5.günü baya azaldi belki aksama biterse bu geceden degerlendiricem yoksa yarin sabahtan basliyarak gün asiri degerlendiricem.
Canım benim kayınvalidemde adetten hemen sonra ilişkiden hamile kalıyormuş
Amin canım hepimizin gelsin sağ sağlim inşallah. Doktor bana ilaçları iç 12. Gün gel dedi. Bakalım bu sefer dozu arttırdı 2 tane içicem. 3. Klomen kullanışım olcak, geçen sefer gelişmedi. Belki bu da gelişmezse bana da iğne der. Bu sefer gelişirse normal deniyim diyorum. 1 kere de aşılama denemek var aklımda. Sonra tüp bebeke kalır sanırım. Sen elinden geleni yap canım. Benim doktor da ne zaman umutsun olsam hastalar hamile geliyor diyor.Insallah bu ay gelir melegin. Bu ay benim doktor umutsuz ben yinede elimden geleni yapiyotum. onumuzdeki ay igne vericekmis
Amin canım hepimizin gelsin sağ sağlim inşallah. Doktor bana ilaçları iç 12. Gün gel dedi. Bakalım bu sefer dozu arttırdı 2 tane içicem. 3. Klomen kullanışım olcak, geçen sefer gelişmedi. Belki bu da gelişmezse bana da iğne der. Bu sefer gelişirse normal deniyim diyorum. 1 kere de aşılama denemek var aklımda. Sonra tüp bebeke kalır sanırım. Sen elinden geleni yap canım. Benim doktor da ne zaman umutsun olsam hastalar hamile geliyor diyor.
Canım eşime de test yaptırmıştık, doktor gayet iyi bir sıkıntı yok dedi. İşte benim yumurtalar tembel. Bana rahim filmi çekmedi ama. Belki ilerleyen süreçte çeker bilmiyorumCanim esinin degerleri iyiyse asilama gereksiz. Bende pisman oldum.Birde asilama yapilinxa en az 3 gun cinsel pehriz veriyorlar. Catlama ignesi olunca insan strese giriyor ya erken catlarsa diye. Oyüzden en iyisi eger sperm degerleri iyiyse kendin denemen.
Ben yaptim 12. Gun igneden sonra net cift cizgi hala igne etkisimi bilemedimKızlar naptınız iğne etkisi ne alemde? Test yapan var mı
12.gun igneden sonraKızlar naptınız iğne etkisi ne alemde? Test yapan var mı
Canım eşime de test yaptırmıştık, doktor gayet iyi bir sıkıntı yok dedi. İşte benim yumurtalar tembel. Bana rahim filmi çekmedi ama. Belki ilerleyen süreçte çeker bilmiyorum
12.gun igneden sonra
Ay insallah ztn coguldu beklenti insallah cogul gebeliktir baya net cizgi evde bitane daha test kaldi yarin sabahta onun yapip sonra kan testi insallah allahim hepimize nasip etsinCanim 12.günde bu kadar ignenin etkisi kalmaz bence hamilesin ve çogul gebelik. Cünkü 12.günde genelde cok silik cikmasi lazim. Hadi hayirlisi.saglikla devam eder insallah
Bende adete beş gün kala yumurtladım bu ayda 9 gün kala aynı şekilde adet yaklaştı ağrım var diye yanaştırmıyordum artık çözüyorjm yeni yeni yumurtlamamıBenim reglim cok agrili gectiginden acikcasi regli bittikten sonra 2 3 gün esimi yanastirmiyordum. Hele cocuk fikri olduktan sonra tamamen 10. Gun ile 17gün arasina yogunlastik. Hormonal bir durumda olabilir ama yinede degerlendiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?