- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.961
Kızlar adet oldum pzt doktora gidicem naspse aşılama için başlıycaz dualarınıza Benide katın nolur Allah nasip etsin
Zaten bat gününe daha varmış canım ancak belirir çizgi. Çünkü çatlatma iğnesi olsan bile bata yakın görürsün net olarakinsallah tesekkurler 6 gun var ama catlatma ignesi oldugum icin doktor 14.gun kan testi yapabilirsin dedi ben 13.gun idrar testi yaptim zaten cok silik ışığa tutunca gozukuyor sadece net bir cizgi ama ama cok silik
günaydın canım ben aspirin adet zamanı bırakıyorum yoksa çok kanamam oluyordu.bi kaç kez burnum kanamıştı durduramadım o yüzden dikkat et canm.parcalar bilmiyorum canl adette bendede olur rahim duvarı temizleniyordur.ben daha test felan yapmadim .adeti bekliyorum çünkü hep adet olucak gibiyim arada da yoğrulunca açık kahve akinti geliyor .Çok yürüyünce felan.umudum yok cann değerimde çok düşüktü zaten biran önce olsamda kurtulsam.dis gebelik olur diye hep korkuyorum bi kere olmuştu bende herseferinde korkuyorum.Günaydin canim ya sana bir şey sorucam ben coraspin kullaniyorumya bugün reglinin 4.günü reglim çok fazla geliyor 2gündür ayaga kalkamiyorum o kadar yani. Birde nerdeyse limon kadar parcalar döküyorum. Acaba coraspin mi çogaltiyor .doktor kullan dedi ama acaba 2 3 gün biraksammi. Bu arada sen ne yaptin evde test yapicaktin koyulasmayi takip icin
Sağol canımBenim cok ilginc hiç bir agrım sızım yok bu ay sadece ama midem cok kötü
inşallah kuzum
İnşallah canım Allah hepimize nasip etsin aratmayan bekletmedenGözünaydin canim. Tedavin hayirli ugurlu olur insallah fazla ugrasmadan yıpranmadan gelir bebisin
İnşallah canım hepimize hep dua ediyorumİnşallah olumlu sonuç alırsın canım
günaydın canım ben aspirin adet zamanı bırakıyorum yoksa çok kanamam oluyordu.bi kaç kez burnum kanamıştı durduramadım o yüzden dikkat et canm.parcalar bilmiyorum canl adette bendede olur rahim duvarı temizleniyordur.ben daha test felan yapmadim .adeti bekliyorum çünkü hep adet olucak gibiyim arada da yoğrulunca açık kahve akinti geliyor .Çok yürüyünce felan.umudum yok cann değerimde çok düşüktü zaten biran önce olsamda kurtulsam.dis gebelik olur diye hep korkuyorum bi kere olmuştu bende herseferinde korkuyorum.
İnşallah canımm inşallah senin duaların kabul olurHer şeyin hayırlısı olsun canım benim. Aşılamayla ilk seferde gelir inşallah bebeğin, moralini hep yüksek tut. Dualarım sizlerle
Kanı sulandirdigi için o yapıyordur canım kanaman bitene kadar ara ver istersenGünaydin canim ya sana bir şey sorucam ben coraspin kullaniyorumya bugün reglinin 4.günü reglim çok fazla geliyor 2gündür ayaga kalkamiyorum o kadar yani. Birde nerdeyse limon kadar parcalar döküyorum. Acaba coraspin mi çogaltiyor .doktor kullan dedi ama acaba 2 3 gün biraksammi. Bu arada sen ne yaptin evde test yapicaktin koyulasmayi takip icin
Evet canm bende arastiriyorum doktor.insallh bigun bizede rabbim sağlıklı bi evlat daha verecek.gercekten kızım için istiyorum çok istiyor.Sagol canim benim. Bende regli bitene kadar icmiyim bari. Bende iyi bir doktora gitmeyi dusunuyorum. Neden oluyor boyle .belkide cok kolay bir tedavisi var ya da önlem almanin yolu var biz bilmiyoruz. Allah yardimcimiz olsun.
Kanı sulandirdigi için o yapıyordur canım kanaman bitene kadar ara ver istersen
Evet canm bende arastiriyorum doktor.insallh bigun bizede rabbim sağlıklı bi evlat daha verecek.gercekten kızım için istiyorum çok istiyor.
Hamile olmadığına emin misin canım tekrar test yaptın mı? Hamile değilsen de bugün yarın adet olursun genelde 17-18.günde olan çok varSelam kızlar iğneden sonra 17. Günümdeyim hala adet olamadım
Yok canım hiç test yapmadım açıkçası kanda negatif görünce 3 gün daha bekleyim sonra doktora gideyim canım ozamanHamile olmadığına emin misin canım tekrar test yaptın mı? Hamile değilsen de bugün yarın adet olursun genelde 17-18.günde olan çok var
İnşallah bu ay hayırlı sonuçlar alırsın canmKızlar adet oldum pzt doktora gidicem naspse aşılama için başlıycaz dualarınıza Benide katın nolur Allah nasip etsin
Öyle yap canım ama testle bi daha kontrol edebilirsin benceYok canım hiç test yapmadım açıkçası kanda negatif görünce 3 gün daha bekleyim sonra doktora gideyim canım ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?