Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
insallah tesekkurler 6 gun var ama catlatma ignesi oldugum icin doktor 14.gun kan testi yapabilirsin dedi ben 13.gun idrar testi yaptim zaten cok silik ışığa tutunca gozukuyor sadece net bir cizgi ama ama cok silik
Zaten bat gününe daha varmış canım ancak belirir çizgi. Çünkü çatlatma iğnesi olsan bile bata yakın görürsün net olarak

günaydın canım ben aspirin adet zamanı bırakıyorum yoksa çok kanamam oluyordu.bi kaç kez burnum kanamıştı durduramadım o yüzden dikkat et canm.parcalar bilmiyorum canl adette bendede olur rahim duvarı temizleniyordur.ben daha test felan yapmadim .adeti bekliyorum çünkü hep adet olucak gibiyim arada da yoğrulunca açık kahve akinti geliyor .Çok yürüyünce felan.umudum yok cann değerimde çok düşüktü zaten biran önce olsamda kurtulsam.dis gebelik olur diye hep korkuyorum bi kere olmuştu bende herseferinde korkuyorum.

Sagol canim benim. Bende regli bitene kadar icmiyim bari. Bende iyi bir doktora gitmeyi dusunuyorum. Neden oluyor boyle .belkide cok kolay bir tedavisi var ya da önlem almanin yolu var biz bilmiyoruz. Allah yardimcimiz olsun.

Kanı sulandirdigi için o yapıyordur canım kanaman bitene kadar ara ver istersen

Sagol canim benim. Bende regli bitene kadar icmiyim bari. Bende iyi bir doktora gitmeyi dusunuyorum. Neden oluyor boyle .belkide cok kolay bir tedavisi var ya da önlem almanin yolu var biz bilmiyoruz. Allah yardimcimiz olsun.
Evet canm bende arastiriyorum doktor.insallh bigun bizede rabbim sağlıklı bi evlat daha verecek.gercekten kızım için istiyorum çok istiyor.

Evet canm bende arastiriyorum doktor.insallh bigun bizede rabbim sağlıklı bi evlat daha verecek.gercekten kızım için istiyorum çok istiyor.

Bende oglum icin istiyorum. Ben ne yaparsam yapiyim kardes yeri tutmuyorum. Insallah rabbim günahsiz cocuklarimizin yüzü suyu hürmetine bir kapi açar.

Kızlar ben üç ay kadar önce gebelik için ilk doktora gittiğimde yapılan tahlillerde tsh 5.7 çıkmıştı. Dahiliyeye yönlendirdi. En düşük dozdan tiroid ilacına başladık. 1 ay sonra kontrole gittiğimde pek bir değişiklik yoktu. Doktorum da gitmişti hastaneden başka bir doktorla devam ettik ultrasonla falan bakıldı temiz çıktı. İlacın dozunu ayarlayabilmek için her 15 günde bir çağırıyo beni tahliller falan anca bugün 4 ü gördük. Sorum şu bu ilaç etkisini bildiğim kadarıyla zaten 15 günden sonra gösteriyor bu kadar sık aralıklarla çağırması normal mi? Bide bu kadar sürede sadece 4 e düşmesi? Hafta içi endokrin profesörüne randevu alıp bide ona görünücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…