Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aaa seninde silik cizgi senin resminde net cikmis benimki daha hafif sanki benim 13.gunum pazartesi kan testi yaptiricam uzulsem mi sevinsem mi ortadayim suann
Bende hiç kafanı takma direk kan ver canım benm evde vardı 5 tllik yaptm hiç kafanı takma bekle ve kanını ver bende cuma falan kan vericem iyice gecsindualarım seninle

kızlaaaaaar erken gebelik testi yaptım bir czgi silik çıktı benim görebilecegim cekildeeeeeee resimde yuklemeye calisicam belli olmiyor ama ben bariz goruyorumEki Görüntüle 2234005
Bata kaç gün var canım. Ben fotoğrafta göremiyorum ama sen elinde görebiliyosan vardır bi şeyler. Hadi hayırlı sonuçlar al inşallah

Kızlar adet oldum pzt doktora gidicem naspse aşılama için başlıycaz dualarınıza Benide katın nolur Allah nasip etsin
Her şeyin hayırlısı olsun canım benim. Aşılamayla ilk seferde gelir inşallah bebeğin, moralini hep yüksek tut. Dualarım sizlerle

Bata kaç gün var canım. Ben fotoğrafta göremiyorum ama sen elinde görebiliyosan vardır bi şeyler. Hadi hayırlı sonuçlar al inşallah
insallah tesekkurler 6 gun var ama catlatma ignesi oldugum icin doktor 14.gun kan testi yapabilirsin dedi ben 13.gun idrar testi yaptim zaten cok silik ışığa tutunca gozukuyor sadece net bir cizgi ama ama cok silik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…