- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.941
aaa seninde silik cizgi senin resminde net cikmis benimki daha hafif sanki benim 13.gunum pazartesi kan testi yaptiricam uzulsem mi sevinsem mi ortadayim suannBugun 11. Gün allahım son 4 gün daha sabredip kan vericrm kızlar
Bende hiç kafanı takma direk kan ver canım benm evde vardı 5 tllik yaptm hiç kafanı takma bekle ve kanını ver bende cuma falan kan vericem iyice gecsindualarım seninleaaa seninde silik cizgi senin resminde net cikmis benimki daha hafif sanki benim 13.gunum pazartesi kan testi yaptiricam uzulsem mi sevinsem mi ortadayim suann
Tedavi varmı yoksa dogalmı ?!aaa seninde silik cizgi senin resminde net cikmis benimki daha hafif sanki benim 13.gunum pazartesi kan testi yaptiricam uzulsem mi sevinsem mi ortadayim suann
evet var klomen kullandım çatlatma ignesi vuruldum igne vurulali bugun 13.gunum doktor 14.kan tahlili yapabilirsin demisti ben dayanamadim kandan once bu sabah idrar testi yaptim cokkkk silik cikti ama cok umutlandimTedavi varmı yoksa dogalmı ?!
allah razı olsin allahım bizede nasip etsin insallahhhBende hiç kafanı takma direk kan ver canım benm evde vardı 5 tllik yaptm hiç kafanı takma bekle ve kanını ver bende cuma falan kan vericem iyice gecsindualarım seninle
Evet silik bir çizgi görünüyo canım inşallah hamilesindirkızlaaaaaar erken gebelik testi yaptım bir czgi silik çıktı benim görebilecegim cekildeeeeeee resimde yuklemeye calisicam belli olmiyor ama ben bariz goruyorumEki Görüntüle 2234005
Hadi hayırlı olsun diyelim canım şimdiden :)Buda flaşlı cekim
Yarın hayırlı haberlerini duyarız inşallah benm daha var 11. Gün igneden sonraevet var klomen kullandım çatlatma ignesi vuruldum igne vurulali bugun 13.gunum doktor 14.kan tahlili yapabilirsin demisti ben dayanamadim kandan once bu sabah idrar testi yaptim cokkkk silik cikti ama cok umutlandim
pazartesi kan testi yaptiricam insallah cok fazla sırt ağrım var ve surekli sağ kalcama kramp giriyor bakalım nasipYarın hayırlı haberlerini duyarız inşallah benm daha var 11. Gün igneden sonra
İnşallah canımhepimize hayırlı haberler inşallahHadi hayırlı olsun diyelim canım şimdiden :)
Benim cok ilginc hiç bir agrım sızım yok bu ay sadece ama midem cok kötüpazartesi kan testi yaptiricam insallah cok fazla sırt ağrım var ve surekli sağ kalcama kramp giriyor bakalım nasip
inşallah kuzumKızlar adet oldum pzt doktora gidicem naspse aşılama için başlıycaz dualarınıza Benide katın nolur Allah nasip etsin
İnşallah olumlu sonuç alırsın canımKızlar adet oldum pzt doktora gidicem naspse aşılama için başlıycaz dualarınıza Benide katın nolur Allah nasip etsin
Bata kaç gün var canım. Ben fotoğrafta göremiyorum ama sen elinde görebiliyosan vardır bi şeyler. Hadi hayırlı sonuçlar al inşallahkızlaaaaaar erken gebelik testi yaptım bir czgi silik çıktı benim görebilecegim cekildeeeeeee resimde yuklemeye calisicam belli olmiyor ama ben bariz goruyorumEki Görüntüle 2234005
Maşallah canım yaa 11.güne göre testin baya koyu. Bence artık bu çizgi bebişten :) 2-3 gün sonra bile kan versen çıkar kandaBugun 11. Gün allahım son 4 gün daha sabredip kan vericrm kızlar
Her şeyin hayırlısı olsun canım benim. Aşılamayla ilk seferde gelir inşallah bebeğin, moralini hep yüksek tut. Dualarım sizlerleKızlar adet oldum pzt doktora gidicem naspse aşılama için başlıycaz dualarınıza Benide katın nolur Allah nasip etsin
insallah tesekkurler 6 gun var ama catlatma ignesi oldugum icin doktor 14.gun kan testi yapabilirsin dedi ben 13.gun idrar testi yaptim zaten cok silik ışığa tutunca gozukuyor sadece net bir cizgi ama ama cok silikBata kaç gün var canım. Ben fotoğrafta göremiyorum ama sen elinde görebiliyosan vardır bi şeyler. Hadi hayırlı sonuçlar al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?