- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #20.001
Canım ya pkolularda ovulasyon testi işe yaramıyor inan ki.
Regliyken nasıl yumurtlayacaksın ki? İmkansız gibi bişey.
Önceki aylarda kullandığımız ilaçlardan dolayı büyümüş olabilir ama daha çatlamaz. Eğer çatlarsa 15 gün sonra bir daha regl olursun
Ama bence sen inanma ovulasyon testlerine çünkü pkoluyuz biZ
Allah Allah canım ya hiç duymamıştım, o zaman 14-15 gün sonra tekrar regl olunur ama. Sen normal günlerde de hep takip et bakalım canımYarindan itibaren regliye kadar tekrarlicam canim. Ama regli döneminde yumurtlayan cok kisi varmis.
Allah Allah canım ya hiç duymamıştım, o zaman 14-15 gün sonra tekrar regl olunur ama. Sen normal günlerde de hep takip et bakalım canım
Evet kuzum biter bitmez hemen dene ve peşini bırakmaAynen canim bende yeni ögrendim .suan belki regli oldugumdan lh yükselmistir ama sali gününden itibaren hergün denicem.
Canim benim oyle oldu suan 24 ocakta regli oldum 30 ocakta yumurtam catladi ve iliski oldu benm reglim 4 gun suruyor 11. Gun cift cizgiyi gordum haftaya kan vericemCanim reglinin 1.gunü 4 5mm le olusmaya basliyormus yumurtalar. Reglinin son günü veya hemen regli ertesi yumurtlayip tek iliskiyle hamile kaliyorlarmis. Erken döllenme deniyormus.bazen hamilelikte bebek haftasina göre ileri oluyorya. Tabi ben pko lu oldugumdan pek önemsemiyordum simdiye kadar. Ama testi görünce acaba mi dedim. acikcasi benim regliyken karnim cok agriyor o yüzden regli bittikten 2 3 gün eşime yanaşmiyorum.
Artik cok yoruldum. Ben önümuzdeki ay kesin igne kullanicam ama asılama yaptirmicam.
Canim benim oyle oldu suan 24 ocakta regli oldum 30 ocakta yumurtam catladi ve iliski oldu benm reglim 4 gun suruyor 11. Gun cift cizgiyi gordum haftaya kan vericem
Evet bnm amcamin klinigi var kadin dogum uzerine hergun hatta bakildi :)))Yumurtan regliyken büyümeye baslamis dimi. Reglinin 7.günü catlamis oluyor. yumurta takibi yapilmismiydi.
Evet bnm amcamin klinigi var kadin dogum uzerine hergun hatta bakildi :)))
Benim bikere oyle olmustuda bi onceki aydan kalmisti yumurtam aama 20 mm atamamistim regliyle kist olmustu ilacla gecti ama 12 mm imkansiz degil olabilir bence regli bitiminde baktirmalisincok sanslisin valla. Ben reglinin 3.günü gittim 12mm yumurta var dedi ama ya gecen aydan kalma ya da yeni yumurta dedi.3 günde 12mm yumurta normal degil büyük ihtimalle gecen aydan kalandir diye düsünüyorum
Benim bikere oyle olmustuda bi onceki aydan kalmisti yumurtam aama 20 mm atamamistim regliyle kist olmustu ilacla gecti ama 12 mm imkansiz degil olabilir bence regli bitiminde baktirmalisin
Sansmi bilinmez adamin omrunu yedim cocuk cocuk diye klinikte yaticam nerdeyse cocuk sahibi henuz olamadamda bi tip ogrencisi kadsr bilgim oldu bu surectecok sanslisin valla. Ben reglinin 3.günü gittim 12mm yumurta var dedi ama ya gecen aydan kalma ya da yeni yumurta dedi.3 günde 12mm yumurta normal degil büyük ihtimalle gecen aydan kalandir diye düsünüyorum
Sansmi bilinmez adamin omrunu yedim cocuk cocuk diye klinikte yaticam nerdeyse cocuk sahibi henuz olamadamda bi tip ogrencisi kadsr bilgim oldu bu surecte
Umutumut82 canım acaba o pikşer bizi kandırıyor olabilir mi? Malum pko falan. Benim salı çok koyuydu pik diye düşündüm, geç yumurtlama falan. Az önce pembe bir lekelenme gördüm. Adetim başlıyor. Hani 14 gün geçmedi. Şaşırdım artık ya
Canım sen regli bitimimden sonra gün aşırı diğer regline kadar değerlendir. O şekilde hamile kalan da çok oluyor. Şimdi dün lekeler vardı, bugün söküldü. İlaca başlıycam ya hangisinden sayıyoruz. Dün yine 1. Gün mü oluyorInsallah regli degilde yerlesme falandir. Bende regli dönemine yordum .benimki pik degildi tam olarak .zaten olsada iliski olamaz. Ama regli biter bitmez gün asiri iliskiye baslicam.
Canım sen regli bitimimden sonra gün aşırı diğer regline kadar değerlendir. O şekilde hamile kalan da çok oluyor. Şimdi dün lekeler vardı, bugün söküldü. İlaca başlıycam ya hangisinden sayıyoruz. Dün yine 1. Gün mü oluyor
Canım sen regli bitimimden sonra gün aşırı diğer regline kadar değerlendir. O şekilde hamile kalan da çok oluyor. Şimdi dün lekeler vardı, bugün söküldü. İlaca başlıycam ya hangisinden sayıyoruz. Dün yine 1. Gün mü oluyor
O zaman ben haplara yarın başlıyorum, 3. Gün başla demişti. Benim bi arkadaşım öyle hamile kaldı. İlk ay olmadı 2. Ay oldu, kızı var maşallah.adet sonrası ya da adet öncesi hale kalan da oluyor. Değişik gerçekten. Ben de çok üşeniyorum yalan yok.Bugün reglinin 5.günü baya azaldi belki aksama biterse bu geceden degerlendiricem yoksa yarin sabahtan basliyarak gün asiri degerlendiricem.
O zaman ben haplara yarın başlıyorum, 3. Gün başla demişti. Benim bi arkadaşım öyle hamile kaldı. İlk ay olmadı 2. Ay oldu, kızı var maşallah.adet sonrası ya da adet öncesi hale kalan da oluyor. Değişik gerçekten. Ben de çok üşeniyorum yalan yok.
Bence regliden dolayı böyle çıkıyo canım. Ama sen her ihtimale karşı regli bitiminde hep gün aşırı değerlendirEki Görüntüle 2234302
Dünden daha koyu. Galiba yine benim lh yükseldi. Bir ara baya yükselmisti ilac kullanmistim. Ya regliden ya da yine lh bozuldu.
Bence regliden dolayı böyle çıkıyo canım. Ama sen her ihtimale karşı regli bitiminde hep gün aşırı değerlendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?