Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 12. Günde bu kadar net iğne etkisi olacağını sanmıyorum. Sonunda kavuşacaksın inşallah ikizlerine :)
Insallah ya Allahim cok dua ediyorum korkum ikizden fazla olmasi cunku 3 yumurtada ayni gun catlamisti yani kucuk bir bayanim ve drlar ikizden daha fazla bebek tasima sansim olmadigini soyluyor erken dogum bebeklerin hepsine zarar verir diye ama hersey Allahtan o ne layik gormusse bana kabulum

Bende adete beş gün kala yumurtladım bu ayda 9 gün kala aynı şekilde adet yaklaştı ağrım var diye yanaştırmıyordum artık çözüyorjm yeni yeni yumurtlamamı

Aynen canim bende yeni yeni cözuyorum ve cok kiziyorum kendime bazi seyleri geç ogreniyorum diye. Ama insan başina gelmeden öğrenemiyormuş

Ay insallah ztn coguldu beklenti insallah cogul gebeliktir baya net cizgi evde bitane daha test kaldi yarin sabahta onun yapip sonra kan testi insallah allahim hepimize nasip etsin

Canim bana en az 2 gibi geliyor. Ama 3 olursa şasirmam.

Canim Allah verirse kolayliginida beraberinde verir. Saglikla sihatle kucagina alirsin insallah

Canım naber sen naptın yaptın mı test
Canım hayır henüz test yapmayı düşünmüyorum regl olmayı bekliyorum 2 gündür sabah işte şimdi regl oldum diyerek wcye koşuyorum ama bişey yok çok şükür ara ara heh regl oldum karnım ağrıdı yine diyorum ama olmuyorum bakalım bekleyip göreceğim sen naptın canım

İnşallah olmazsın regl canım, gebelik Müjdeni verirsin inşallah. Benim bugün 12. Gün iğnenin ve sabah elimde kalan son idrar testini yaptım. Çook silik bir çizgi var gibi gerilerde. Ama benim umudum da Kırıldı gibi canım bakalım kısmet. Yarın belki sağlık Ocağında kan veririm. Zaten cuma günü de doktor kontrolüm var

Yaa inşallah olmam ama nedense bu ayda olmadı gibi hissediyorum ya. Ee sen var diyorsun çizgi resim atarmısın bakayım bende belkide gebesin

Ooo bukadr koyu olmaz iğneden sonra bence hamilesin sen maşallah ya ne güzel regl olacak gibi Bi ağrı varmı sende arar ara gelen
Ooo bukadr koyu olmaz iğneden sonra bence hamilesin sen maşallah ya ne güzel regl olacak gibi Bi ağrı varmı sende arar ara gelen
Inan hic ama hic agri cekmedim bu ay ama asiri derecefe cok uykum geliyor bizim restaurantimiz var ben ilgileniyrm ama 1 haftadir yataktan cikmiyrm cunku orayada gittsem uyuyakaliyrm ofiste surekli

Inan hic ama hic agri cekmedim bu ay ama asiri derecefe cok uykum geliyor bizim restaurantimiz var ben ilgileniyrm ama 1 haftadir yataktan cikmiyrm cunku orayada gittsem uyuyakaliyrm ofiste surekli
Anladım canım tekrar tebrik ederim seni sağ salim kucağına al inşallah bebişler ini :)

Anladım canım tekrar tebrik ederim seni sağ salim kucağına al inşallah bebişler ini :)
Ben yillarca bekledim Allah kimseyi bekletmesin ve Allahim herkeze kalbindeki evladi nasip etsin hepimize ben bu ay ilk defa farkli bisey yaptim tesbihle dilek namazi kildim ozur dilerim yanlis anlamayin ben cok inancliyim ve arastirip kendim ogrendim benm esim christian ama ben ogrendim ve kildim bu namazi bence Allaha inanmak ve ondan istemek cok onemli bin sukur olsun Ama bu namazi herkeze tavsiye ederim inanin kilarken ve dilerken

Evet canım çok haklısın Rabbim insan ne isterse veriyor aslında er yada geç vermiyorsa da mutlaka daha güzel bir şeyle mükafatlandırıyor. Hamileyken de ibadet etmek çok faydalı bebekler için çok güzel etkiliyor onları Rabbim herkesin dualarını kabul etsin inşallah :)

Yaa inşallah olmam ama nedense bu ayda olmadı gibi hissediyorum ya. Ee sen var diyorsun çizgi resim atarmısın bakayım bende belkide gebesin
Hiç belli olmaz canım biraz daha bekle bakalım inşallah vardır. Benim kaç gün önce daha belirgindi birkaçgündür silikleşti umudum Kırıldı gibi nasip canım olmadı diğer aylara bakıcaz.

Eklentiler

• image.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…