Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bide direk cikti damlatir damlatmaz beklicem artik insallah saglikla gelirler Senin nasil gidiyor gebelik
Hemen çıktıysa kesin var o zaman canım hadi hayırlısı.
Benim iyi gidiyo. Yukarıda sen de bahsetmişsin inanılmaz uykum var sürekli, bu benim için çok ekstrem bi durum hiç sevmezdim uykuyu, şimdi 2 dk uzansam içim geçiyo gibi oluyorum şaşırıyorum kendime. Onun dışında kasık ve bel ağrım oluyo ara ara gün içinde. Başka da bi şeyim yok canım. Yarın kontrolüm var inşallah keseyi görürüz

Ben de bu ay bu namazı kıldım ve daha bi çok şey yaptım manevi anlamda. Tam da bu ay oldu şükürler olsun. Maneviyatın önemine inanıyorum, ısrarla istemek lazım Allahtan

Hiç belli olmaz canım biraz daha bekle bakalım inşallah vardır. Benim kaç gün önce daha belirgindi birkaçgündür silikleşti umudum Kırıldı gibi nasip canım olmadı diğer aylara bakıcaz.
Canım filitreleyip baktım kıl gibi bir çizgi var sanki yanlış görmüyorsa eğer bence yarın tekrar yap

Canim insallah bu ay olur. Ama olmazsa rahim filmini ihmak etme. Problem yojsa bile gebelik sansini arttiriyor. Benim rahim filminden sonraki ay tuttu.gerci kimyasal oldu ama pirtilasma problemim oldugundan.
Sorarım bakalım doktora gittiğim de. 1 kere 1 tanecik yumurtam oldu. Belki bir kaç deneme sonra çekelim der. Ay gelişse bari bu ay

Sorarım bakalım doktora gittiğim de. 1 kere 1 tanecik yumurtam oldu. Belki bir kaç deneme sonra çekelim der. Ay gelişse bari bu ay

Canim sen doktorun soylemesini bekleme benimkide kendi soylemedi ben burda arkadaslardan ögrenip cekilsemmi dedim.iyi olur dedi.

Insallh canim haber ver mutlaka

Artık eczaneye para Vermiyim canım ya, 6 test yaptım :) yarın kan veririm artık
İnşallah ama inşallah yarın çok güzel bir sonuç çıkar ve hamilesindir lütfen banada haber ver mutlaka eğerki sonuç negatif çıkarsa da sakın üzülme bence çok yakında bebeklerimize kavuşacağız inşallah :)

Inşallah canım sağlıkla kucağına al belirti her zamn güzeldir bol bol uyukiıyiki bebiş gelince uyuyamicaksin.

Amin canım inşallah isteyen herkes de bizler de nasip etsin Rabbim , tez zamanda kavuşuruz inşallah..Yarın sağlıktan kan vericem ama galiba ertesi gün çıkıyor. Haberdar ederim tabiki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…