- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #20.081
Elimden geldiğince uyuyorum fırsat buldukça canım :) ay kelke o gelse de uyutmasa :)Inşallah canım sağlıkla kucağına al belirti her zamn güzeldir bol bol uyukiıyiki bebiş gelince uyuyamicaksin.
Kuzum nasıl gidiyor :) bebişli günlerElimden geldiğince uyuyorum fırsat buldukça canım :) ay kelke o gelse de uyutmasa :)
Biraz daha bekliyim istedim kan icin ama sanirim dayanamayip yaptircam yarinn benim reglime daha var ben hemen regli bitimi yumurtalarim 30 unda catladi yani igneden 12 gun gecti ama bekliyim istedim bi 15 ine kadar en azCanım bu baya net :) ben de arkadaşlar katıyorum, gebelikten diyorum. Yarın kan ver. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun
İyi canım çok şükür, daha pek bi şey anlayamıyorum ki :)Kuzum nasıl gidiyor :) bebişli günler
Sen nasıl rahat edeceksen :) güzel haberi verirsin bize de. Erken yumurtlamak iyiymiş bak hemen öğreniveriyor insan. Bir de benim gibi yumurtlayamayanlar var :)Biraz daha bekliyim istedim kan icin ama sanirim dayanamayip yaptircam yarinn benim reglime daha var ben hemen regli bitimi yumurtalarim 30 unda catladi yani igneden 12 gun gecti ama bekliyim istedim bi 15 ine kadar en az
Anlarsın canım, ay çok heycanlı. Rabbim bize de yaşatsın hayırlısıylaİyi canım çok şükür, daha pek bi şey anlayamıyorum ki :)
İnşallah kuzum ya inşallah Rabbim hemen size de nasip etsinAnlarsın canım, ay çok heycanlı. Rabbim bize de yaşatsın hayırlısıyla
Aslinda dogru tedaviyle hersey mumkun artik kizlar dedigim gibi amcam prof dr jinekolog ve gecen ona burda okuduklarimdan biraz konustuk sasirdi egerki tibbi bi destek aliyorsaniz ve ovitrelle yaptiysa doktorunuz daha sonra yumurta catladimi diye bakmali bi kac gun sonra siz taleb edin bunu bu isleyis bu sekilde gitmeli burda goruyirum yapin igneyi adet olmazsaniz diye bisey yok takip edilmeli dr cok onemli turkiyede olsaydim elimden geldigince bu konuda bi cok kisiye yardimci olmak isterdim burdan ancak olursa bi sorunuz sizin icin sorup cevaplama yapabilirimSen nasıl rahat edeceksen :) güzel haberi verirsin bize de. Erken yumurtlamak iyiymiş bak hemen öğreniveriyor insan. Bir de benim gibi yumurtlayamayanlar var :)
Tamam bekleriz artık bir günaha ama keşke son bir tane daha idrar testi yapsan :)Amin canım inşallah isteyen herkes de bizler de nasip etsin Rabbim , tez zamanda kavuşuruz inşallah..Yarın sağlıktan kan vericem ama galiba ertesi gün çıkıyor. Haberdar ederim tabiki canım
O konu da çok haklısın doktor çok önemli bir faktör. Çoğu testim yapıldı, sıkıntı çıkmadı. Yumurta tembelliğ var ben de. Geçen ay tek doz klomenle gelişmedi. Bu ay dozu arttırıyoruz. Bakalım umarım gelişir. Kontrolünü yapıyor onun, 2 gün aralıklarla büyümeyi takip de etti. Ama büyümedi :) bakalım bu ay nasıl gelişecek durumlar.Aslinda dogru tedaviyle hersey mumkun artik kizlar dedigim gibi amcam prof dr jinekolog ve gecen ona burda okuduklarimdan biraz konustuk sasirdi egerki tibbi bi destek aliyorsaniz ve ovitrelle yaptiysa doktorunuz daha sonra yumurta catladimi diye bakmali bi kac gun sonra siz taleb edin bunu bu isleyis bu sekilde gitmeli burda goruyirum yapin igneyi adet olmazsaniz diye bisey yok takip edilmeli dr cok onemli turkiyede olsaydim elimden geldigince bu konuda bi cok kisiye yardimci olmak isterdim burdan ancak olursa bi sorunuz sizin icin sorup cevaplama yapabilirim
Neden israrla klomen ayrica klomende kiste donusme olasiligi daha fazla gonal f falan denese ya doktor yada klomen +gonal f inan bana kesinlikle buyutur sor bi dr unaO konu da çok haklısın doktor çok önemli bir faktör. Çoğu testim yapıldı, sıkıntı çıkmadı. Yumurta tembelliğ var ben de. Geçen ay tek doz klomenle gelişmedi. Bu ay dozu arttırıyoruz. Bakalım umarım gelişir. Kontrolünü yapıyor onun, 2 gün aralıklarla büyümeyi takip de etti. Ama büyümedi :) bakalım bu ay nasıl gelişecek durumlar.
Benimde sol yumurta hic calismiyor yani sagdan hep ama gonal f le yumurta kistlesmiyor cok nadir ve cok guzel buyutuyorO konu da çok haklısın doktor çok önemli bir faktör. Çoğu testim yapıldı, sıkıntı çıkmadı. Yumurta tembelliğ var ben de. Geçen ay tek doz klomenle gelişmedi. Bu ay dozu arttırıyoruz. Bakalım umarım gelişir. Kontrolünü yapıyor onun, 2 gün aralıklarla büyümeyi takip de etti. Ama büyümedi :) bakalım bu ay nasıl gelişecek durumlar.
Benim de sağda olmuyor, solda :) bundan sonrasında gelişmezse iğneyi deneriz diye düşünüyorum ben deBenimde sol yumurta hic calismiyor yani sagdan hep ama gonal f le yumurta kistlesmiyor cok nadir ve cok guzel buyutuyor
Canim esin varikozmus peki varikos oldugunu test sonuclarindanmi ogrendi? Bizde gorunurde esimde bi sorun yok ama varikosu gidibde arastirmiyor sizce olursagdi degerlerinde bilinirmiydiBilmiyorum ki canım ya geçen aydan kalan yumurta gelişmediyse atılıyo diye biliyorum. Belki de bu ay gelişmeye devam edicektir korkma hemen
Biz ilk önce değerlere baktırdık canım ve düşüktü özellikle hareketlilik kötüydü sonra sonuçların sebebini araştırmak için ilk bakılan şey varikosel oluyo, hormon testi falan da istiyolar. Bizim elle muayenede direkt varikosel var bundan kaynaklı değerler düşük dedi doktor. Hormon tahlilleri çok iyi çıktı çünkü, başka bi sebep yoktu yani. Ameliyatı öneriyorum, iyi sonuç alırsınız dedi. Ameliyattan sonra 3-6 ay arasında olumlu sonuç alınıyo hamilelik elde ediliyo dedi. Tam 3.5 ay olmuştu ki hamilelik haberini aldık, yani muhtemelen tam 3 ay dolunca hamile kalmışım. Sonuçlarınız iyiyse varikosel varsa bile sorun etmiyolar canım etkşlemiyo demek ki spermleriCanim esin varikozmus peki varikos oldugunu test sonuclarindanmi ogrendi? Bizde gorunurde esimde bi sorun yok ama varikosu gidibde arastirmiyor sizce olursagdi degerlerinde bilinirmiydi
Dur kanıma girmeTamam bekleriz artık bir günaha ama keşke son bir tane daha idrar testi yapsan :)
Inşallah güzel haberlerle dönersin canım. Rabbim gönlüne göre versin tez zamandakızlar yarın ignenin 15.günü kan testi yaptiricam cok heyecanliyim mide ağrısından ölüyorum 1 haftadır cok fenayım 13.gün test yaptigimda da coook silik bir cizgi cikmisti anca isikta gozuken dua edin
Adet olacakmışım gibi ağrılarım gitti akintimda yok göğüslerim agriyo biraz bugün test yaptın biraz koyulaşma var. Acaba biraz çok hareket etmistim ogun doktordan eve yürüyerek gelmiştim yarim saat felan sürdü.birde çalışıyorum okulda ayakta dur git gel yoruluyorum ondan mi oldu bilmiyorum ki kafam karışik.umitlenmeyede korkuyorum .salıya kadar adet olmassam birdaha baktırmak bthgcye.rabbim sagliklisindan verir inşallah dua bekliyorum stres stres çok zor.Sen ne yaptin canim merak ettim varmi gelisme
Canım bence sen beta hcg ye kesin baktırmalısın ya en azından ona göre önlem alınır. Belirsizlik gitmiş olur baktır en yakın zamandaAdet olacakmışım gibi ağrılarım gitti akintimda yok göğüslerim agriyo biraz bugün test yaptın biraz koyulaşma var. Acaba biraz çok hareket etmistim ogun doktordan eve yürüyerek gelmiştim yarim saat felan sürdü.birde çalışıyorum okulda ayakta dur git gel yoruluyorum ondan mi oldu bilmiyorum ki kafam karışik.umitlenmeyede korkuyorum .salıya kadar adet olmassam birdaha baktırmak bthgcye.rabbim sagliklisindan verir inşallah dua bekliyorum stres stres çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?