Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bence sen beta hcg ye kesin baktırmalısın ya en azından ona göre önlem alınır. Belirsizlik gitmiş olur baktır en yakın zamanda
Baktrcam canım yarın gidemmde salı inşallah. Değerim düşük çıktıya ondan kararsizim ama düşünüyorum yumurtlamam adetin 17.18. Günler olmuştu.gecen ay ise 9.da arada 1 hafta var heralde şimdi ancak 150 felan olmustur

Anladım canım en yakın zamanda baktır ve takip et bence 2 günde bir artışı. 2-3 kez baktır 2 günde bir ancak öyle anlarsın kimyasal olup olmadığını

Aynen canim bende yeni yeni cözuyorum ve cok kiziyorum kendime bazi seyleri geç ogreniyorum diye. Ama insan başina gelmeden öğrenemiyormuş
Tabi canım anca çözüyoruz ama dediğin gibi dert gelmeden araştır et bana bir gün tüp bebek için araştıracaksın başvuracaksın deseler inanmazdım ama rabbim dermansız dert vermesin

Insallah canim. Bu sefer hayal kirikligi yasamazsin. Ayni seyleri bende yasadigimdan cok iyi anliyorum seni

idrara sıkışık gidersen karından görünme ihtimali artar canım hadi iyi haberlerle gel
Zaten sıkışık gitmeye çalışırım canım karından görünürse belki diye. Olmazsa sonra tuvalet ihtiyacımı giderip alttan baktırırım. İnşallah hayırlı güzel haberlerle gelirim canım

Hahahh ikiz olduğunu ben pek sanmıyorum canım ama bakalım sürpriz yaşar mıyız :)

Bende simdi doktordan ciktim hala idrar yollarim duzelnedi.idrar testi yapamadik bugun reglinin son gunü.buarada yumurta 15mm olmus ama saglikli bir yumurta degil muhtemelen kist olmus dedi. Bu ay bir daha gelme regli olunca gonal f e baslariz dedi. Umutlar onümuzdeki aya kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…