- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #20.101
Baktrcam canım yarın gidemmde salı inşallah. Değerim düşük çıktıya ondan kararsizim ama düşünüyorum yumurtlamam adetin 17.18. Günler olmuştu.gecen ay ise 9.da arada 1 hafta var heralde şimdi ancak 150 felan olmusturCanım bence sen beta hcg ye kesin baktırmalısın ya en azından ona göre önlem alınır. Belirsizlik gitmiş olur baktır en yakın zamanda
Anladım canım en yakın zamanda baktır ve takip et bence 2 günde bir artışı. 2-3 kez baktır 2 günde bir ancak öyle anlarsın kimyasal olup olmadığınıBaktrcam canım yarın gidemmde salı inşallah. Değerim düşük çıktıya ondan kararsizim ama düşünüyorum yumurtlamam adetin 17.18. Günler olmuştu.gecen ay ise 9.da arada 1 hafta var heralde şimdi ancak 150 felan olmustur
:)) tamam canım öyle yap sen bende işte hamileyim diyenlere seviniyorum senin içinde biran evvel sevineyim dedim :))Dur kanıma girme) yarın kan testi yaptırırım canım artık gözüm Şaşı kaldı idrar testi yapmaktan :)
Tabi canım anca çözüyoruz ama dediğin gibi dert gelmeden araştır et bana bir gün tüp bebek için araştıracaksın başvuracaksın deseler inanmazdım amaAynen canim bende yeni yeni cözuyorum ve cok kiziyorum kendime bazi seyleri geç ogreniyorum diye. Ama insan başina gelmeden öğrenemiyormuş
Adet olacakmışım gibi ağrılarım gitti akintimda yok göğüslerim agriyo biraz bugün test yaptın biraz koyulaşma var. Acaba biraz çok hareket etmistim ogun doktordan eve yürüyerek gelmiştim yarim saat felan sürdü.birde çalışıyorum okulda ayakta dur git gel yoruluyorum ondan mi oldu bilmiyorum ki kafam karışik.umitlenmeyede korkuyorum .salıya kadar adet olmassam birdaha baktırmak bthgcye.rabbim sagliklisindan verir inşallah dua bekliyorum stres stres çok zor.
Tabi canım anca çözüyoruz ama dediğin gibi dert gelmeden araştır et bana bir gün tüp bebek için araştıracaksın başvuracaksın deseler inanmazdım amarabbim dermansız dert vermesin
Çok şekersin :) sağol canım benim inşalşah hepberaber seviniriz:)) tamam canım öyle yap sen bende işte hamileyim diyenlere seviniyorum senin içinde biran evvel sevineyim dedim :))
Hayırlı ve pozitif sonuçlar al inşallah canımkızlaaaaar kan verdim 2 saat sonra cikicak sonuc deli gibi heyecanliyim dua edin
canım doktora ne zaman gideceksin?Hayırlı ve pozitif sonuçlar al inşallah canım
kızlaaaaar kan verdim 2 saat sonra cikicak sonuc deli gibi heyecanliyim dua edin
insallah kızlar cok heyecanliyimmm 13.gun testim cok silik cikmisti o yuzden biraz umudum var hayirlisi olsun rabbim hayirli evlatlar versin hepimizeCanim hakkinda hayirlisi olsun. Insallahhhh güzel gaberler slirsin.
2 de randevum canım heyecanla bekliyorum. İnşallah görürüz keseyicanım doktora ne zaman gideceksin?
idrara sıkışık gidersen karından görünme ihtimali artar canım hadi iyi haberlerle gel2 de randevum canım heyecanla bekliyorum. İnşallah görürüz keseyi
Zaten sıkışık gitmeye çalışırım canım karından görünürse belki diye. Olmazsa sonra tuvalet ihtiyacımı giderip alttan baktırırım. İnşallah hayırlı güzel haberlerle gelirim canımidrara sıkışık gidersen karından görünme ihtimali artar canım hadi iyi haberlerle gel
2 de randevum canım heyecanla bekliyorum. İnşallah görürüz keseyi
HahahhBelkide keseleri
Bize güzel haberler vereceksin inşallah. Ay çok heyecanlı2 de randevum canım heyecanla bekliyorum. İnşallah görürüz keseyi
İnşallah güzel haberler verebilirim canım, ben de çok heyecanlıyımmBize güzel haberler vereceksin inşallah. Ay çok heyecanlı
Hahahhikiz olduğunu ben pek sanmıyorum canım ama bakalım sürpriz yaşar mıyız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?