- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #20.121
Ama yumurta büyümeye devam ediyo canım ya. Belki de bi mucize yaşatır. Sen regliden sonra hep gün aşırı ilişkiye gir. Yani bunu herkes söylüyo ama ben kendim mesela çok tınlamıyodum yumurtlama döneminde iyice yüklenip sonra ne zaman istersek oluyodu. Bu kez hep gün aşırı oldu ve diyorum ki belki de değere göre bi kaç gün erken döllenme falan yaşamış olabilirim. O yüzden ihmal etme kuzumBende simdi doktordan ciktim hala idrar yollarim duzelnedi.idrar testi yapamadik bugun reglinin son gunü.buarada yumurta 15mm olmus ama saglikli bir yumurta degil muhtemelen kist olmus dedi. Bu ay bir daha gelme regli olunca gonal f e baslariz dedi. Umutlar onümuzdeki aya kaldi
Ama yumurta büyümeye devam ediyo canım ya. Belki de bi mucize yaşatır. Sen regliden sonra hep gün aşırı ilişkiye gir. Yani bunu herkes söylüyo ama ben kendim mesela çok tınlamıyodum yumurtlama döneminde iyice yüklenip sonra ne zaman istersek oluyodu. Bu kez hep gün aşırı oldu ve diyorum ki belki de değere göre bi kaç gün erken döllenme falan yaşamış olabilirim. O yüzden ihmal etme kuzum
İnanır mısın sana bi sonraki cevap olarak bunu diycektim. Süt maydanoz buharı sadece idrar yolu iltihabına değil rahim iltiyaplarına da iyi geliyomuş ve hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş canım. Hatırlarsan bi önceki ay yapmıştım ben o ay hamile kalmadım ama sonraki ay oldu, tesadüf belki de.Canim musait olunca süt maydanoz buhari nasil yapiliyor onu yazarmisin. Belki 8drar yollarina iyi gelir
Çok heyecanlı2 de randevum canım heyecanla bekliyorum. İnşallah görürüz keseyi
Alla alla ama büyümüş canım, sağlıksız olduğunu nerden anlamış, bence ihmal etme. Ne zaman geleceği belli olmaz, mucizelerin :)Bende simdi doktordan ciktim hala idrar yollarim duzelnedi.idrar testi yapamadik bugun reglinin son gunü.buarada yumurta 15mm olmus ama saglikli bir yumurta degil muhtemelen kist olmus dedi. Bu ay bir daha gelme regli olunca gonal f e baslariz dedi. Umutlar onümuzdeki aya kaldi
4 bitmedi canım, 4+4 bugün :) değer yüksek gidiyodu ya görülür büyük ihtimalle dedi doktor ama bakalım canım heyecanla bekliyorumÇok heyecanlıkac haftalık oldu canım 4 bittiyse görülür
İnşallah canım bizde heyecanla bekliyoruz burda :) benim 4+6 da görülmüştü ilk ogun gitmiştim zaten ama direk alttan bakmıştı küçüktür diye4 bitmedi canım, 4+4 bugün :) değer yüksek gidiyodu ya görülür büyük ihtimalle dedi doktor ama bakalım canım heyecanla bekliyorum
Alla alla ama büyümüş canım, sağlıksız olduğunu nerden anlamış, bence ihmal etme. Ne zaman geleceği belli olmaz, mucizelerin :)
Bende deneyeyim bunu bugün test yaptırdım idrar yollarımda enfeksiyon varmış bu yüzdende olmayabiliyor dimi gebelik? Sendende güzel haberler bekliyoruz doktordan çıktığın gibi yaz canım:)İnanır mısın sana bi sonraki cevap olarak bunu diycektim. Süt maydanoz buharı sadece idrar yolu iltihabına değil rahim iltiyaplarına da iyi geliyomuş ve hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş canım. Hatırlarsan bi önceki ay yapmıştım ben o ay hamile kalmadım ama sonraki ay oldu, tesadüf belki de.
Canım 1 litre sütü tencereye koy kaynamaya yakın 1 demet maydanozu elinle ikiye üçe böl ve içine at. O şekilde kaynat 5-10 dakika. Sonra tencereyi hemen bi kovaya boşalt. Banyo gibi müsait biyere koy ve üstüne çok kalın olmayan battaniye gibi bi şey al. Kovanın üstüne otur, belinden göğüslerinden itibaren de battaniyeyi etrafına sar, yani hava almasın, buhar dışarı gitmesin. 20 dk kadar öyle dur canım. Sonra dikkat et kendine, iyi giyin, ayağına kalın çoraplar giy üşütme. Bu kür 3 gün arka arkaya yapılıyomuş ben 2 gün yapmıştım
Çerkessiniz galiba bende çerkesim :) inşallah hayırlı haberler alırsınız en yakın zamanda:))selam arkadaşlar bende ikinci çocuğum için çalışmalara başladım yarın ovıtrelle vurulcam inş hayırlı haberler olur herkes için
Çok üzüldüm canım :/ hayırlı olan buymuş galiba kaçıncı denemendi bu ay ne zamandır olmuyor1.20 negatif
Benim de büyük ihtimalle alttan bakar canım. Olsun görelim de alttanda baksa olurİnşallah canım bizde heyecanla bekliyoruz burda :) benim 4+6 da görülmüştü ilk ogun gitmiştim zaten ama direk alttan bakmıştı küçüktür diye
Off üzüldüm canım ya1.20 negatif
ilkti olsun nasip degil adetime 5 gün var dahaÇok üzüldüm canım :/ hayırlı olan buymuş galiba kaçıncı denemendi bu ay ne zamandır olmuyor
o döngü ne kadar stresli bir surecmis öyleOff üzüldüm canım yaüzme kendini yeni döngüye odaklan
Dene canım. İdrar yolu enfeksiyonuna ve rahim enfeksiyonuna iyi geliyo hamile kalmayı kolaylaştırıyo.Bende deneyeyim bunu bugün test yaptırdım idrar yollarımda enfeksiyon varmış bu yüzdende olmayabiliyor dimi gebelik? Sendende güzel haberler bekliyoruz doktordan çıktığın gibi yaz canım:)
Evet canım malesef sürekli stres içinde oluyo insan...o döngü ne kadar stresli bir surecmis öyle
Şekil olayını bilmiyordum ben. Daha neler varıdır kimbilir, duymadığımız. Evet inciri de çok öneriyorlar. Yap bakalım, şifa olsunBaya sekilsiz şekilde onemliymis.gecen ayda 2 yumurtan var ama 1 tanesi sekilsiz kist olur dedi öyle oldu. .ama 2 tane gelismeye musait yumurtan var dedi daha cok cok kücük belki onlar gelisir .ben her ihtimale karsi yarindan itibaren regliye kadar degerlendiricem. incir kürü yapiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?