- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.941
Evet bahsettigim o , ben de gidcem onemli benim icin de bunu bilmek , kacinci gundesin nasil sonuclandi peki@betiboop bana doktor iğnenin 10.gününde bakalım dddi yumurtlama olmuşmı diye yaptırdım 15 çıktı gayet iyi dddi beklemedeyim inşallah herkesin tutsun
İğnenin 12.günü kaç gündür duramayıp test yapıyorum 2.çizgi silik tabii iğnenin etkisi 36 sonra ilişkinin yarın 12.günü oluyor yine bi test yapayım diyorum göğüs ağrım devam ediyor allahım burda olan isteyen herkesin sağlıkla tutar inşallahEvet bahsettigim o , ben de gidcem onemli benim icin de bunu bilmek , kacinci gundesin nasil sonuclandi peki
36. Saatin 12 gunu iyi bi vakit aslinda, belki eder kendini bence, varsa test yap bence sabah ilk idrarla bizle de paylas hatta tecrubeli olanlar yorumlayabilirİğnenin 12.günü kaç gündür duramayıp test yapıyorum 2.çizgi silik tabii iğnenin etkisi 36 sonra ilişkinin yarın 12.günü oluyor yine bi test yapayım diyorum göğüs ağrım devam ediyor allahım burda olan isteyen herkesin sağlıkla tutar inşallah
Evet canım ama işte olmadı da bu ay adette onada yapılacak sanırım tekrar test heralde ikinciye deneriz bizde somra aşılamaya geçerizBenimde 2. İns pozitif olur cnm cok dusuk değildir o yuzdensorun etmemislerdir cnm
Insallah yaa.. ayni kosullarda yapiyosan ve ufak da olsa bi koyulasma gozlemlediysen olmustir insallah
Evet canım ama işte olmadı da bu ay adette onada yapılacak sanırım tekrar test heralde ikinciye deneriz bizde somra aşılamaya geçeriz
İğnenin 12.günü kaç gündür duramayıp test yapıyorum 2.çizgi silik tabii iğnenin etkisi 36 sonra ilişkinin yarın 12.günü oluyor yine bi test yapayım diyorum göğüs ağrım devam ediyor allahım burda olan isteyen herkesin sağlıkla tutar inşallah
Test stok yaptım :) aynen sabah yapayım diye düşündüm tabii regl olmazsam yarın36. Saatin 12 gunu iyi bi vakit aslinda, belki eder kendini bence, varsa test yap bence sabah ilk idrarla bizle de paylas hatta tecrubeli olanlar yorumlayabilir
Maden suyu içtim su içtim baktım rengi açık en iyisi sabah yapayım diye düşündümSuan yapabilirsin cnm varsa cikar zaten yada direk kan ver istersen
Suan yapabilirsin cnm varsa cikar zaten yada direk kan ver istersen[/QUOTE
Geçen bi kaç ay önce kan vermiştim 27 çıktı Sonra iki gün Sonra düştü değer kimyasalmış oyüzden kana da baktırasım yol şuan
İnşallah inşallah hepimiz kavuşalımHayırlısi olsun cnm ins tes vakitte kavusursun sende bebisine
Evet canım hormonlarına kesinlikle baktır baya olmuş, eşine de bi test yapılsın. Ne var ne yok bilin en iyisi olurBende hormonlardan süpheleniyorum oyüzden regl olunca hormon tahlillerinin tekrarini ve rahim filmi isticem en son 4 ay once yapilmisti.birde ayni anda eşime sperm testi yaptircam.
Ay inanmıyorum git gide koyulaşıyosa zaten hamilesindir kuzum. Sana dedim ama dimi bu kez sanki senin hamilelik haberini öğrenicez gibi geliyo bana başından beri. Hadi inşallah müjdeli haberi ver bize canımKizlar ben dayanamadim ignenin 7. 9. Ve 10. Gunde idrar testi yaptim ama erken nasilsa diye soylemedim cizgi git gide siliklesmedi koyulasti cok hafifte olsa bi onceki yaptığımdan daha koyu cikiyor insallab bu bebis haberidirde size mutlu haber vermeyi nasip eder Rabbim.
Bide önceki ignede 10.gun ne idrarda ne kanda hic igne etkisi kalmamisti negatifti
Canm napiyon nasilsin adet oldn demi sen benmde bugün sokuldu tamamen yarın doktora gidicemAy inanmıyorum git gide koyulaşıyosa zaten hamilesindir kuzum. Sana dedim ama dimi bu kez sanki senin hamilelik haberini öğrenicez gibi geliyo bana başından beri. Hadi inşallah müjdeli haberi ver bize canım
Amiin canım darısı başımıza, hayırlısı olsun arkadaşınaKIZLAR AKŞAM ARKADAŞA GITTIK TEST ALMIŞTIM ONA YAPTIK AKSAM VE AYNI ANDA BU SEKILDE CIKTI DARISI BAŞIMIZA INSALLAH KIZLAR YA Eki Görüntüle 2199360
Oldum kuzum benim bitiyo bile adet bugün 5.günümdü. hadi inşallah bu kez gelsin bebişin. Ben şimdi 3 ay kadar bi şey kullanmıycam canım. Eşim ameliyat oldu ya 3 ay kadar pek hamile kalma ihtimalim yok, öylesine akışına bırakarak denemeye devam edicez tabi bu süredeCanm napiyon nasilsin adet oldn demi sen benmde bugün sokuldu tamamen yarın doktora gidicem
Hadi hayirlisi olsun cnm insallah 2.çi kullanisinda olur beklemez minnak seniiEvet kuzuma det oldum yok yarin basliycam buuk ihtimalle doktr çağırdı yarn
Ahhh cnm benim insallah ama bakalim sebakalim sevinemiyorum suanda insallah kalbinden dilinden dokulenler gercek olurAy inanmıyorum git gide koyulaşıyosa zaten hamilesindir kuzum. Sana dedim ama dimi bu kez sanki senin hamilelik haberini öğrenicez gibi geliyo bana başından beri. Hadi inşallah müjdeli haberi ver bize canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?