Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bahsettigim o , ben de gidcem onemli benim icin de bunu bilmek , kacinci gundesin nasil sonuclandi peki
İğnenin 12.günü kaç gündür duramayıp test yapıyorum 2.çizgi silik tabii iğnenin etkisi 36 sonra ilişkinin yarın 12.günü oluyor yine bi test yapayım diyorum göğüs ağrım devam ediyor allahım burda olan isteyen herkesin sağlıkla tutar inşallah

36. Saatin 12 gunu iyi bi vakit aslinda, belki eder kendini bence, varsa test yap bence sabah ilk idrarla bizle de paylas hatta tecrubeli olanlar yorumlayabilir

Suan yapabilirsin cnm varsa cikar zaten yada direk kan ver istersen

Bende hormonlardan süpheleniyorum oyüzden regl olunca hormon tahlillerinin tekrarini ve rahim filmi isticem en son 4 ay once yapilmisti.birde ayni anda eşime sperm testi yaptircam.
Evet canım hormonlarına kesinlikle baktır baya olmuş, eşine de bi test yapılsın. Ne var ne yok bilin en iyisi olur

Ay inanmıyorum git gide koyulaşıyosa zaten hamilesindir kuzum. Sana dedim ama dimi bu kez sanki senin hamilelik haberini öğrenicez gibi geliyo bana başından beri. Hadi inşallah müjdeli haberi ver bize canım

Ay inanmıyorum git gide koyulaşıyosa zaten hamilesindir kuzum. Sana dedim ama dimi bu kez sanki senin hamilelik haberini öğrenicez gibi geliyo bana başından beri. Hadi inşallah müjdeli haberi ver bize canım
Canm napiyon nasilsin adet oldn demi sen benmde bugün sokuldu tamamen yarın doktora gidicem

Canm napiyon nasilsin adet oldn demi sen benmde bugün sokuldu tamamen yarın doktora gidicem
Oldum kuzum benim bitiyo bile adet bugün 5.günümdü. hadi inşallah bu kez gelsin bebişin. Ben şimdi 3 ay kadar bi şey kullanmıycam canım. Eşim ameliyat oldu ya 3 ay kadar pek hamile kalma ihtimalim yok, öylesine akışına bırakarak denemeye devam edicez tabi bu sürede

Beklemek çok sıkıcı benimde 4.günüm nasıl geçicek bu günler bilemiyorum..progesteron testi doktorum hic yapmadi bana..catlatma ignesinden 4 5 gun sonra kontrole çağırdı catladi mi yumurta diye çatlamaya oluyodu heralde gerek görmedi

Ahhh cnm benim insallah ama bakalim sebakalim sevinemiyorum suanda insallah kalbinden dilinden dokulenler gercek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…