Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dr nezaman gittin canim bende ignegununu saymazsam 3.gun gittim yumurtayi gordum ama dr catlamis dedi bende kiste donusmesinden korkuyorum yumurtlayacakmiyiz catlayacakmi titacakmi aman kist olmasin kafayi yemezsek iyidir
Çatlamşsa kiste dönüşecek bşy kalmamış işte ne güzel. Ağrın olmşmydu peki o ilk 3 gün

ignenin 12.gunu ve idrarda koskocaa negatif bu ayda olmadi sanirim
12.gunden sonra pozitife donermiki
Olabilir. Doktorum bahsetmişti. Bndn snra içeri girecek olan hastanın da iğneyle gebe kaldğnı hatta test yapıp negatif görüp Bi de hasta oldğnu görmüş. Doktor, üstüne görme olabilir tekrar test yap demiş. Yapınca da değerlerinin yükseldiğini görmüş

Aslında morfoloji dışındaki değerleri çok iyi canım. Morfoloji için takviye önermedi mi doktor?
Yok promen k devam dedi olcak olsa bunla da olur herhalde valla bende sıkıldım bu ay boş geçiriyorum doktor bir dahaki ay yumurtama göre tüp yada aşı bir kere deneyelim dedi nasip artık

Merhabaa bu sabah doktoruma gittim klomenim bitti 3.günüm 1 tane yumurtam 19 mm olmus rahim duvarın kalın tedaviye dört dörtlük cevap veriyor vucudun dedi cuma sabahı çatlatma ignesi vurulucam artık gerisi nasip kısmet bu ay stres yapmıycam hep kafamı dagiticak seyler yapicam bu konularla ilgili yazilar okumamaya calisicam bakalim dua edin kizlar benim duam kabul olmaz sizin ki olur belli olur

inşallah gönlündeki gibi olsun canım düşünme demek boş illa bilinçaltımıza işledi artık gönlünü ferah tut yeter olanda olmayanda Allahtan tutar bebişin umarım

Canım hayırlısı olsun. Takmamak elde değil bana da aynı şeyi dediler ama taktım yani takılmamak ne mümkün rabbim hayırlısını biliyor ve bizi o yüzden bekletiyor herşey gönlünce olsun rabbim nasip etsin inşallah

selam kızlar doktordan geliyorum haberler iyi çok şükür
kistim 3cm olmuş. tedaviye engel bir durum kalmamış.
bir de overler normal görünümde dedi doktor.
inanmadım pko var bende dedim şu an temiz hiç bişey yok dedi
ben şok
klomen kullanımı sonrası pko da gerileme görülebiliyormuş
demek ki bende öyle oldu. rahim kalınlığım da 7 mm çıktı o da inceydi kalınlaşmış biraz şükür

Çok şükür canım hakkında hayırlısı olsun inşallah

arkadaşlar merhaba öncelikle hepimize çok geçmiş olsun inşallah hayırlınında hayırlısı bir haber alırız annelik duygusunu yaşarız .2 sene önce kendiliğimden hamile kaldım fakat 7.haftada kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım .kürtajı yapan doktor hemen deneyebilceğimizi ara vermemize gerk olmadığını söyledi fakat ben piskoljk olarak 3 ay istemedim sonrasında klomen tedavisiyle 3 ay denedik yine sonuç negatif birde üstüne doktorun kürtaj sırasında yaptığı bir hatayla ve o kadar gidip gelmeme rağmen gözden kaçırdığı 5cm lik çikolata kistine merhaba dedim .hemen doktor değişikliği yaptım o doktorla uğraşmak istemedim canımın derdine düşmüştüm çünkü.bu sefer kistten dolayı ağrılarım çoğaldı çekilmez bir hal aldı ve 6 ay hiçbir şekilde gebelik yok. adetler hormonlar herşey düzenli tabi.fix olarak rahim filmi istendi ve onuda çektirdim işte o zamn kürtajdaki yapılan yanlışlık ortaya çıkmıştı.3 ay doğum kontrol hapı kullandım kist küçülmedi ve en son doktorun daha ultrasonda kist nerdeydi demesi üzerine onuda bıraktım. sonuç başka bir doktorda ameliyatla kistim alındı ve kistin çok fazla yapışılık yaptığı ama doktorumun yapışıklığı açtığı söylendi.sonra 2 ay kadar kendiliğinden gebelik olmadı ve şuan 3. ayımda tekrar klomen ve çatlatma iğnesiyleyim 2 aydır sonuç negatif geçen hafta tekrar rahim filmi çekildim sonuç temiz ne eşimde ne bende bir sıkıntı var doktorum aşılamaya gerek yok birkere hamile kalmışsın ve ilaçsızda yumurtalrın oluşup çatlıyo dedi .fakat bugün yumurtalarıma bakılıcaktı ve çatlatma iğnesi yapılıcaktı başta gerk yok aşılamaya diyen doktorum daha bakar bakmaz aşılama yapalım dedi ve benim o kadar kafam karışkki yarın aşılamam yapılıcak hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ama vakti zamanı olmadan anladımki ne kadar çabalasakta çok zor umarım hep birlikte sevinir bebeklerimizi kucağımıza alırız çünkü artık ben piskolojk olarak çok yorgunum

Belki döner ama umutlanma canım neden böyle oluyo hüsran ne zamandır istiyodun var mı hiç bebiş
14yillik evliyim hic korunmadigim halde dr a gidip tedavi gormeden olmuyor canim ilk evlendigim 3.5yil klomen asilama 2tupbebek hepsi olumsuz sonra ara verdim nasip oldu klomenle gebe kaldim 4yasina gelince kizim 2.yi istedim yine dr yolu klomen cat ignesi yine nasip oldu 2.kizimda 5yasinda suan 3.istiyorum 1yildir tedavi goruyorum ama hep kiste donustu hic gebelik elde edemedim canim

İnş gebesindir bana da umut olursun :)
ins. canim rabbim duysun sesini

Yok promen k devam dedi olcak olsa bunla da olur herhalde valla bende sıkıldım bu ay boş geçiriyorum doktor bir dahaki ay yumurtama göre tüp yada aşı bir kere deneyelim dedi nasip artık
prowomen mi kullandiginiz bende 3aydir kullandim simdide inofoliccombi bir ise yaramadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…