- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #22.001
Promen k kullanıyosa devam etsin canım, çünkü diğer değerleri çok güzel çıkmış morfoloji de düzelir benceYok promen k devam dedi olcak olsa bunla da olur herhalde valla bende sıkıldım bu ay boş geçiriyorum doktor bir dahaki ay yumurtama göre tüp yada aşı bir kere deneyelim dedi nasip artık
selam kızlar doktordan geliyorum haberler iyi çok şükür
kistim 3cm olmuş. tedaviye engel bir durum kalmamış.
bir de overler normal görünümde dedi doktor.
inanmadım pko var bende dedim şu an temiz hiç bişey yok dedi
ben şok
klomen kullanımı sonrası pko da gerileme görülebiliyormuş
demek ki bende öyle oldu. rahim kalınlığım da 7 mm çıktı o da inceydi kalınlaşmış biraz şükür
adeti bekliyoruz canımCok sevindim canim yavas yavas hersey duzeliyor.igneli tedaviyemi basladin.
Allah hayırlısıyla sevinirsin canım.Merhabaa bu sabah doktoruma gittim klomenim bitti 3.günüm 1 tane yumurtam 19 mm olmus rahim duvarın kalın tedaviye dört dörtlük cevap veriyor vucudun dedi cuma sabahı çatlatma ignesi vurulucam artık gerisi nasip kısmet bu ay stres yapmıycam hep kafamı dagiticak seyler yapicam bu konularla ilgili yazilar okumamaya calisicam bakalim dua edin kizlar benim duam kabul olmaz sizin ki olur belli olur
Benim de bugün 12. GünYarın test günüm hiç zaman geçmiyor
Az önce doktoruma vatsaptan sordum bari bugunden idrar tahlılı yapım diye yapma çıkmaz dedi bekle yarını dedi
Ben de bekliyorum bekleyenler tayfasıyızYarın test günüm hiç zaman geçmiyor
Az önce doktoruma vatsaptan sordum bari bugunden idrar tahlılı yapım diye yapma çıkmaz dedi bekle yarını dedi
Benim bugün 14. Günmüş farketmemişim ama bekliycem sen ne zamana kadar beklemeyi düşünüyosun canım benimBenim de bugün 12. Gün
Cuma günü gideceğim nasipse kana.
Bugün feci başım ağrıyor.
Bir aralık belim ağrıdı yine ama arkasından kalçaya indi ağrı. Resmen egzersiz yapmış gibi kabalarım ağrıdı.
Kasık bel tarafı bir rahatsız.
Bir de çok emin olmamakla birlikte göğüs uçlarım büyümüş gibime geldi.
Eşimin kayınvalidesi çok hoş bir rüya görmüş gece, eşimi aramış anlatmış galiba sizin iş tutacak demiş.
Eşim de ben de o gün test sonucuna nasıl cesaret edip bakabileceğiz hiç bilmiyoruz.
Haaa gördüm Cumaymış 14. Gün yaniBenim de bugün 12. Gün
Bir aralık belim ağrıdı yine ama arkasından kalçaya indi ağrı. Resmen egzersiz yapmış gibi kabalarım ağrıdı.
Eşimin kayınvalidesi çok hoş bir rüya görmüş gece, eşimi aramış anlatmış galiba sizin iş tutacak demiş.
Eşim de ben de o gün test sonucuna nasıl cesaret edip bakabileceğiz hiç bilmiyoruz.
evet canım 14. Gün yaparım ben çünkü o gün aynı zamanda benim bat günüm. Doktor da 14ünde yapabilirsin demiştiHaaa gördüm Cumaymış 14. Gün yani
aslinda gosterir idrar testide ama bazi dr lar kan sonucu taraftariYarın test günüm hiç zaman geçmiyor
titreme haric bendede aynilari var rahmimde bir sizi varPsikolojik galiba alt kasıgımda sızı dolgunluk ve sanki kasıgım içten titriyor
Eşimin kayınvalidesi dediğiniz anneniz olmuyor mu merakıma yenik düştüm :) inşallah güzel sonuçlar alırsınız bu aradaBenim de bugün 12. Gün
sen böyle yazınca ben de merak ettim valla :)))Eşimin kayınvalidesi dediğiniz anneniz olmuyor mu merakıma yenik düştüm :) inşallah güzel sonuçlar alırsınız bu arada
Sen kaçıncı gündesin ben bu gün idralde yaptım cıkmadıYarın test günüm hiç zaman geçmiyor
senin kacinci gununBeklemek te cok kötü o kadar cok kötü ki anlatamam ya
Sen kaçıncı gündesin ben bu gün idralde yaptım cıkmadı
Hadi hayırlı sonuçlar o zamanevet canım 14. Gün yaparım ben çünkü o gün aynı zamanda benim bat günüm. Doktor da 14ünde yapabilirsin demişti
Kaçıncı gün canimYarın test günüm hiç zaman geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?