Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok promen k devam dedi olcak olsa bunla da olur herhalde valla bende sıkıldım bu ay boş geçiriyorum doktor bir dahaki ay yumurtama göre tüp yada aşı bir kere deneyelim dedi nasip artık
Promen k kullanıyosa devam etsin canım, çünkü diğer değerleri çok güzel çıkmış morfoloji de düzelir bence

Cok sevindim canim yavas yavas hersey duzeliyor.igneli tedaviyemi basladin.

Cok sevindim canim yavas yavas hersey duzeliyor.igneli tedaviyemi basladin.
adeti bekliyoruz canım
kendiliğinden olabilirsin dedi doktor
eğer olmazsam tarlusal içip adetin2-5. günleri arası gideceğim.
iğneli tedavi istiycem canım klomen kullanmak istemiyorum
bir de devlet hastanesine başladım ücreti sordum kullanacağım ilaca göre değişecekmiş
hastaneye de bir miktar para yatıracaksınız dedi ücretsiz değilmiş yani.
1500-2000 tl arası değişebilir dedi. gonalf kullanırsan 600 tl menagon kullanırsan 150 tl dedi sekreter
doktor hangisini uygun görürse bilemem dedi

Allah hayırlısıyla sevinirsin canım.

Yarın test günüm hiç zaman geçmiyor
Az önce doktoruma vatsaptan sordum bari bugunden idrar tahlılı yapım diye yapma çıkmaz dedi bekle yarını dedi
Benim de bugün 12. Gün
Cuma günü gideceğim nasipse kana.
Bugün feci başım ağrıyor.
Bir aralık belim ağrıdı yine ama arkasından kalçaya indi ağrı. Resmen egzersiz yapmış gibi kabalarım ağrıdı.
Kasık bel tarafı bir rahatsız.
Bir de çok emin olmamakla birlikte göğüs uçlarım büyümüş gibime geldi.
Eşimin kayınvalidesi çok hoş bir rüya görmüş gece, eşimi aramış anlatmış galiba sizin iş tutacak demiş.
Eşim de ben de o gün test sonucuna nasıl cesaret edip bakabileceğiz hiç bilmiyoruz.

Benim bugün 14. Günmüş farketmemişim ama bekliycem sen ne zamana kadar beklemeyi düşünüyosun canım benim

Haaa gördüm Cumaymış 14. Gün yani

Yarın test günüm hiç zaman geçmiyor
Az önce doktoruma vatsaptan sordum bari bugunden idrar tahlılı yapım diye yapma çıkmaz dedi bekle yarını dedi
aslinda gosterir idrar testide ama bazi dr lar kan sonucu taraftari

Psikolojik galiba alt kasıgımda sızı dolgunluk ve sanki kasıgım içten titriyor
titreme haric bendede aynilari var rahmimde bir sizi var

Eşimin kayınvalidesi dediğiniz anneniz olmuyor mu merakıma yenik düştüm :) inşallah güzel sonuçlar alırsınız bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…