Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım aşılaman hayırlı olsun. hadi inşallah tutunur bebiş inşallah :)

Aynen çok nazlilar sağol canm inşallah. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah isteyen herkese

Benim bugün yumurta pik yaptıktan sonraki 10. Gün sabah aşırı kasık ve bel ağrısı ile uyandım.
Beyaz akıntım oldu bugün 10 gündür hiç akıntım yoktu
Ağzımda metalik tat var, ne yesem ne içsem geçmiyor. Bat'a 7 gün var zaman geçmiyor

Canım ben 10. Gün yapmıştım silik çıkmıştı eğer fazla testim varsa bi dene

Canım ben 10. Gün yapmıştım silik çıkmıştı eğer fazla testim varsa bi dene
Benim 14. güne kadar çıkmamıştı ya silik bile olsa şimdi yapıp üzülmek istemiyorum zaten her gün LH yapıyorum biliyorsun o da gün geçtikçe daha da koyulaşmaya başladı ama heveslenmek istemiyorum. Üzülmemek için daha idrar kurumadan LH böyle oldu bilmiyorum

Eklentiler

• 813FC03C-7CE4-4505-85CC-85F7B35E1930.webp
    64,6 KB · Görüntüleme: 41
ovu testimi bu canim

inşallah bu ay senden de güzel haberi alırız canım

Oo koyulaşmaya başladıysa biseyler var canım bendede böyleydi çıkmaz diye bi denedim. sende çıkmaz diye dene fazla varsa ben 2 gün sonra tekrar yapmıştım daha köyüydü.aklinda kalacağına dene çıkmassa 2 gün sonra yine denersin

Kuzum bunlar gebelik belirtisi. Senin bari yüzün gülsün

Dün denedim çıkmadı canım o yüzden pazar gününe kadar sabredip LH ile takip edicem eğer pik yaparsa hemen kan testi veririm nolur dua et bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…