- 16 Temmuz 2013
- 3.659
- 2.375
- 198
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #22.021
Eşimin kayınvalidesi dediğiniz anneniz olmuyor mu merakıma yenik düştüm :) inşallah güzel sonuçlar alırsınız bu arada
sen böyle yazınca ben de merak ettim valla :)))
kayınvalidem diyecektin ya da eşimin annesi diyecektin iki birleşmiş eşimin kayınvalidesi olmuşhahahaaa kızlar çok tatlısınız.Yanlış yazmışım tabiki. Eşimin annesi olacak. Kafa kalmadı tabi.
11.günüm bugün.Beklemek te cok kötü o kadar cok kötü ki anlatamam ya
Sen kaçıncı gündesin ben bu gün idralde yaptım cıkmadı
Kaçıncı gün canim
Bizim yavrular her açıdan nazlı :) önce gelmekte direniyolar sonra cinsiyet :) hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. En kısa zamanda bizlere de nasip etsinCinsiyetini göstermedi bebeğim 4 aylık olduk ama inat yaptı galiba
canım aşılaman hayırlı olsun. hadi inşallah tutunur bebiş inşallah :)5 gün oldu canım aşılamadan sonra valla bilmiyorum adet ağrısı gibi ağrım var aşılama olduğundan beri artık hayırlsı çok uzun sürmüyor canım sen rahat ol işlem sırasında dua et bol bol inşallah tutunur bebişin acı ağrı yok hiç kasma kendini ya evvel çek bol bol
Aynen çok nazlilar sağol canm inşallah. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah isteyen herkeseBizim yavrular her açıdan nazlı :) önce gelmekte direniyolar sonra cinsiyet :) hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. En kısa zamanda bizlere de nasip etsin
Evet erken daha11.günüm bugün.
Ah inşallah canım benim :) sanmıyorum hiç ama nasip sen naptıncanım aşılaman hayırlı olsun. hadi inşallah tutunur bebiş inşallah :)
Canım ben 10. Gün yapmıştım silik çıkmıştı eğer fazla testim varsa bi deneBenim bugün yumurta pik yaptıktan sonraki 10. Gün sabah aşırı kasık ve bel ağrısı ile uyandım.
Beyaz akıntım oldu bugün 10 gündür hiç akıntım yoktu
Ağzımda metalik tat var, ne yesem ne içsem geçmiyor. Bat'a 7 gün var zaman geçmiyor
Benim 14. güne kadar çıkmamıştı ya silik bile olsa şimdi yapıp üzülmek istemiyorum zaten her gün LH yapıyorum biliyorsun o da gün geçtikçe daha da koyulaşmaya başladı ama heveslenmek istemiyorum. Üzülmemek içinCanım ben 10. Gün yapmıştım silik çıkmıştı eğer fazla testim varsa bi dene
ovu testimi bu canimBenim 14. güne kadar çıkmamıştı ya silik bile olsa şimdi yapıp üzülmek istemiyorum zaten her gün LH yapıyorum biliyorsun o da gün geçtikçe daha da koyulaşmaya başladı ama heveslenmek istemiyorum. Üzülmemek içindaha idrar kurumadan LH böyle oldu bilmiyorum
inşallah bu ay senden de güzel haberi alırız canımBenim 14. güne kadar çıkmamıştı ya silik bile olsa şimdi yapıp üzülmek istemiyorum zaten her gün LH yapıyorum biliyorsun o da gün geçtikçe daha da koyulaşmaya başladı ama heveslenmek istemiyorum. Üzülmemek içindaha idrar kurumadan LH böyle oldu bilmiyorum
Ovu evetovu testimi bu canim
İnşallah bakalım az kaldı hayırlı haberler inşallahinşallah bu ay senden de güzel haberi alırız canım
Oo koyulaşmaya başladıysa biseyler var canım bendede böyleydi çıkmaz diye bi denedim. sende çıkmaz diye dene fazla varsa ben 2 gün sonra tekrar yapmıştım daha köyüydü.aklinda kalacağına dene çıkmassa 2 gün sonra yine denersinBenim 14. güne kadar çıkmamıştı ya silik bile olsa şimdi yapıp üzülmek istemiyorum zaten her gün LH yapıyorum biliyorsun o da gün geçtikçe daha da koyulaşmaya başladı ama heveslenmek istemiyorum. Üzülmemek içindaha idrar kurumadan LH böyle oldu bilmiyorum
Benim bugün yumurta pik yaptıktan sonraki 10. Gün sabah aşırı kasık ve bel ağrısı ile uyandım.
Beyaz akıntım oldu bugün 10 gündür hiç akıntım yoktu
Ağzımda metalik tat var, ne yesem ne içsem geçmiyor. Bat'a 7 gün var zaman geçmiyor
Dün denedim çıkmadı canım o yüzden pazar gününe kadar sabredip LH ile takip edicem eğer pik yaparsa hemen kan testi veririmOo koyulaşmaya başladıysa biseyler var canım bendede böyleydi çıkmaz diye bi denedim. sende çıkmaz diye dene fazla varsa ben 2 gün sonra tekrar yapmıştım daha köyüydü.aklinda kalacağına dene çıkmassa 2 gün sonra yine denersin
Kuzum dua et banaKuzum bunlar gebelik belirtisi. Senin bari yüzün gülsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?