Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa yine mi göstermedi sıpa :) hep erkek diye düşünüyorum senin bebeğini canım, tabi sağlıklı olsun da merakla bekliyorum ama :)
Göstermedi canm inatçı çıktı :) bı arkadaşım ve sen erkek diyosunuz göstermediğini duyan herkesde kız diyor kızlar gostrmezmis vs.

Göstermedi canm inatçı çıktı :) bı arkadaşım ve sen erkek diyosunuz göstermediğini duyan herkesde kız diyor kızlar gostrmezmis vs.
Evet kızlar için öyle diyolar canım ama senin nedense erkek gibi geliyo bana :) bakalım ne çıkcak ben de merakla bekliyorum haberlerini :)

A AloeeVeraa canım bugün ben yine bütün tahlilleri yaptırdım eşimde tekrarladı hepsi iyi çıktı çok şükür inferlitide bölümüne gittim tedavi için.bizim yapabileceğimiz birşey yok dediler..
Bir tane prof önerdi bana bakan doktor ama kararsizim gidip gitmemekte ne yapsam ki

Her şey normalse ovulasyon testi deneyinsene canım

İnfertilite bölümü nasıl bizim yapabileceğimiz bi şey yok diyo o saçmaymış canım onların bölümü bu. Bi çok çiftin bütün değerleri iyiyken sebepsiz çocukları olmuyo, onlarla ilgilenip yol göstermek görevleri. İstersen 2-3 ay dinlen sonra bi de o profesöre git canım belki güzel bi uygulama yapar. Aşılama denemiş miydin canım hatırlayamadım onu

Denemedim canım klomen catlatma denedim ama olması biz riskli gebeliklerde bakıyoruz dedi özel bi doktor tavsiye etti kararsız kaldim

Benim de bugün 12. Gündü sizin de yazdıklarından fikir alarak cuma kan vercem direk belli ki öyle çok kişide kolay kolay idrarda çıkmıyor... bugün hafif beyaz bir akıntım oldu benim de bi umutlandım ama hüsrana uğramam umarımm..

Doktorların bizim yapabileceğimiz bir şey yok demesi çok saçma. Bence başka bir doktora gidin. Bana da başta doktorum hiçbir sıkıntı yok zamanını bekle dedi. Dinlemedim onu özele gittim. İyi ki dinlememişim tedaviye rağmen gebelik olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…