- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #22.041
O zaman hafta sonu dene insallahDü
Dün denedim çıkmadı canım o yüzden pazar gününe kadar sabredip LH ile takip edicem eğer pik yaparsa hemen kan testi veririmnolur dua et bana
Kalbim kıpır kıpır eşime doğum günü hediyesi bebek haberi versem Allahtan başka birşey istemiyorumO zaman hafta sonu dene insallahsendende güzel haberi ali caz ben umut ediyorum.
Aa yine mi göstermedi sıpa :) hep erkek diye düşünüyorum senin bebeğini canım, tabi sağlıklı olsun da merakla bekliyorum ama :)Cinsiyetini göstermedi bebeğim 4 aylık olduk ama inat yaptı galiba
Hayırlısı ile inşaAllah canım Rabbim gönlüne göre versinKalbim kıpır kıpır eşime doğum günü hediyesi bebek haberi versem Allahtan başka birşey istemiyorum
Göstermedi canm inatçı çıktı :) bı arkadaşım ve sen erkek diyosunuz göstermediğini duyan herkesde kız diyor kızlar gostrmezmis vs.Aa yine mi göstermedi sıpa :) hep erkek diye düşünüyorum senin bebeğini canım, tabi sağlıklı olsun da merakla bekliyorum ama :)
Göstermedi canm inatçı çıktı :) bı arkadaşım ve sen erkek diyosunuz göstermediğini duyan herkesde kız diyor kızlar gostrmezmis vs.
Aynen canım hiç farketmez sadece öğrenmek istiyorum yani yoksa kızmis erkekmis hiç farketmezKuzum bence erkek gibi. Kız olursada erkek gibi kız olur farketmez
Inşallah canım isteyen herkesin rabbim yüzünü güldürsünKalbim kıpır kıpır eşime doğum günü hediyesi bebek haberi versem Allahtan başka birşey istemiyorum
Amin canım hepimizin inşallahHayırlısı ile inşaAllah canım Rabbim gönlüne göre versin
Amin canımInşallah canım isteyen herkesin rabbim yüzünü güldürsün
Gostermiyorsa kızdır büyük ihtimalle canimGöstermedi canm inatçı çıktı :) bı arkadaşım ve sen erkek diyosunuz göstermediğini duyan herkesde kız diyor kızlar gostrmezmis vs.
Evet kızlar için öyle diyolar canım ama senin nedense erkek gibi geliyo bana :) bakalım ne çıkcak ben de merakla bekliyorum haberlerini :)Göstermedi canm inatçı çıktı :) bı arkadaşım ve sen erkek diyosunuz göstermediğini duyan herkesde kız diyor kızlar gostrmezmis vs.
Her şey normalse ovulasyon testi deneyinsene canımA AloeeVeraa canım bugün ben yine bütün tahlilleri yaptırdım eşimde tekrarladı hepsi iyi çıktı çok şükür inferlitide bölümüne gittim tedavi için.bizim yapabileceğimiz birşey yok dediler..
Bir tane prof önerdi bana bakan doktor ama kararsizim gidip gitmemekte ne yapsam ki
İnfertilite bölümü nasıl bizim yapabileceğimiz bi şey yok diyo o saçmaymış canım onların bölümü bu. Bi çok çiftin bütün değerleri iyiyken sebepsiz çocukları olmuyo, onlarla ilgilenip yol göstermek görevleri. İstersen 2-3 ay dinlen sonra bi de o profesöre git canım belki güzel bi uygulama yapar. Aşılama denemiş miydin canım hatırlayamadım onuA AloeeVeraa canım bugün ben yine bütün tahlilleri yaptırdım eşimde tekrarladı hepsi iyi çıktı çok şükür inferlitide bölümüne gittim tedavi için.bizim yapabileceğimiz birşey yok dediler..
Bir tane prof önerdi bana bakan doktor ama kararsizim gidip gitmemekte ne yapsam ki
Denemedim canım klomen catlatma denedim ama olması biz riskli gebeliklerde bakıyoruz dedi özel bi doktor tavsiye etti kararsız kaldimİnfertilite bölümü nasıl bizim yapabileceğimiz bi şey yok diyo o saçmaymış canım onların bölümü bu. Bi çok çiftin bütün değerleri iyiyken sebepsiz çocukları olmuyo, onlarla ilgilenip yol göstermek görevleri. İstersen 2-3 ay dinlen sonra bi de o profesöre git canım belki güzel bi uygulama yapar. Aşılama denemiş miydin canım hatırlayamadım onu
Onuda denedim bakalım tekrar başlıycam ovulosyonda demekki allah ol demeden olmuyorHer şey normalse ovulasyon testi deneyinsene canım
Aynen öyle her şeyin bir zamanı vardır yavrularımız da en hayırlı zamanda gelsinler inşaAllahOnuda denedim bakalım tekrar başlıycam ovulosyonda demekki allah ol demeden olmuyor
Doktorların bizim yapabileceğimiz bir şey yok demesi çok saçma. Bence başka bir doktora gidin. Bana da başta doktorum hiçbir sıkıntı yok zamanını bekle dedi. Dinlemedim onu özele gittim. İyi ki dinlememişim tedaviye rağmen gebelik olmadı.A AloeeVeraa canım bugün ben yine bütün tahlilleri yaptırdım eşimde tekrarladı hepsi iyi çıktı çok şükür inferlitide bölümüne gittim tedavi için.bizim yapabileceğimiz birşey yok dediler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?