- 22 Şubat 2019
- 142
- 122
- 33
- 29
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #22.061
İnşaAllah canım benim o beyaz akıntı her ay oluyor o yüzden umursamıyorum pekBenim de bugün 12. Gündü sizin de yazdıklarından fikir alarak cuma kan vercem direk belli ki öyle çok kişide kolay kolay idrarda çıkmıyor... bugün hafif beyaz bir akıntım oldu benim de bi umutlandım ama hüsrana uğramam umarımm..
Çok farklı doktorlara gittim canım ozelede gittim bu sefer tip fakültesine gittim inferlititeye özel prof.doktora yonlendirdi klomen catlatma igneside kullandim demekki nasip değil.. belkide böylesi daha hayirlis i demekten başka birsey gelmiyor icimdenDoktorların bizim yapabileceğimiz bir şey yok demesi çok saçma. Bence başka bir doktora gidin. Bana da başta doktorum hiçbir sıkıntı yok zamanını bekle dedi. Dinlemedim onu özele gittim. İyi ki dinlememişim tedaviye rağmen gebelik olmadı.
Anladım canım. Sen bi kaç ay ovuladyon testiyle falan kendin dene bence, yine olmuyosa aşılama dene derim. Ciddi sorunlar olmayanlarda aşılama işe yarıyo genelde, bence olumlu sonuç alabilirsin aşılamadanDenemedim canım klomen catlatma denedim ama olması biz riskli gebeliklerde bakıyoruz dedi özel bi doktor tavsiye etti kararsız kaldim
Seni çok iyi anlıyorum canım. Rabbim en hayırlı zamanda nasip edecektir inşallah tabiki ama tedaviyi de çare olarak nasip etmiş. Kaç kere klomen+ovitrelle kullandın?Çok farklı doktorlara gittim canım ozelede gittim bu sefer tip fakültesine gittim inferlititeye özel prof.doktora yonlendirdi klomen catlatma igneside kullandim demekki nasip değil.. belkide böylesi daha hayirlis i demekten başka birsey gelmiyor icimden
Bence de belli olmaz erkek de olabilir:) iki hafta sonra renkli ultrasona gitcem o zaman gösterir heralde:)Evet kızlar için öyle diyolar canım ama senin nedense erkek gibi geliyo bana :) bakalım ne çıkcak ben de merakla bekliyorum haberlerini :)
1 kez kullandım yumurtanin çok iyi geliştiğini ve çatladığını söylüyor doktorlar bo su boşuna da o hormonları almakta istemiyorum aslında bakalım bu ayda böyle geçsin olmadı gelecek ay dedikleri doktora giderimSeni çok iyi anlıyorum canım. Rabbim en hayırlı zamanda nasip edecektir inşallah tabiki ama tedaviyi de çare olarak nasip etmiş. Kaç kere klomen+ovitrelle kullandın?
Gostermiyorsa kızdır büyük ihtimalle canim
Bennde umutlanmayayım o zaman hiç boşaİnşaAllah canım benim o beyaz akıntı her ay oluyor o yüzden umursamıyorum pekPazartesi vericem ben de kanı Pazar günü oldum oldum olmazsam Pazartesi bakıcaz
Artık gösterir canım bi şekilde görürsünüz :)Bence de belli olmaz erkek de olabilir:) iki hafta sonra renkli ultrasona gitcem o zaman gösterir heralde:)
aynen canım benimkayınvalidem diyecektin ya da eşimin annesi diyecektin iki birleşmiş eşimin kayınvalidesi olmuş
Benim de 12. GündüBenim de bugün 12. Gündü sizin de yazdıklarından fikir alarak cuma kan vercem direk belli ki öyle çok kişide kolay kolay idrarda çıkmıyor... bugün hafif beyaz bir akıntım oldu benim de bi umutlandım ama hüsrana uğramam umarımm..
En sağlamı gerçekten erken yaptırıp üzülmektense adeti beklemek daha iyi ben öyle şartladım doktorum da öyle dedi yanıltabilir diğerleri geç yumurtlama geç döllenme olursa erken yaptırmak iyi değil adeti bekle dedi ben de öyle yapıcamBennde umutlanmayayım o zaman hiç boşa14.gün benim bat da değil bat taaaaaaaa 9 marr kendi kendime şartlandım ille de 14. Gün yapcam diye
Canım anestesi işi iyiymiş ben yaptıramam yoksa. Şuan bile 2. Aşılamayı yaptıramam gibi ggeliyorAsilama oldgm gun karn agrisi cok olmstu regl gibi bnde bide birz lekelnme olmstu. Dinlenmeye cals kuzumtupbebek transferi asilama gibi oluyo kadetrelden sperm yerine embriyo gidiyo ultrasndn bakilark ama tabi amelythane ortamnda oluyo 2dklk bisi ayni aci yumrta toplamayi karstrma ozaten anestezili amelythanede sorasndada agrisi oluyo:) bn 2 kere onluk giyp amelythaneye gidnce bu islemlere bi cesaret gelmsti dogum yaparm die
Yumrtlama olup çatlama da olmasına rağmen gebelik olmaması nasıl oluyor. Spermlerde mi sorun var yksa tüpler mi tıkalı, hsg çektrdnzmiSadece 1 kereyle kalmayın. Benim de yumurtalarım ilaçsız 20, 22 mm oluyordu ve kendiliğinden çatlıyordu. Ama sonuç alamadım. 1 kere klomen 1 kere de klomen+ovitrelle kullandım. Şimdi de letu kullanıyorum. Bu sefer de olmazsa 3 ay dinlenip aşılama düşünüyorum. Yaşınız ve evlilik süreniz de önemli tabiki. H Hivahivron
Bu testi ben de yapıp takip etmek isterim ama pko olduğu için koyu çıkma ihtimali var mı. Devamlı kullanıyorsanız biliyorsunuzdur belki. Bn hç ağrı yaşamdm iğneden itibaren. Yumurtam çatlamadysa ve kiste dönüştüyse de koyu çıkar mıBenim 14. güne kadar çıkmamıştı ya silik bile olsa şimdi yapıp üzülmek istemiyorum zaten her gün LH yapıyorum biliyorsun o da gün geçtikçe daha da koyulaşmaya başladı ama heveslenmek istemiyorum. Üzülmemek içindaha idrar kurumadan LH böyle oldu bilmiyorum
Bişey yok canım adet ağrılarım var sadece 7. Gün bugün aşılamamın adetede 7 günüm kaldı sen ne alemdesin var mı bişey sordun mu doktora ilacıMavili hatun canım sen de gidişt nasıl :) var mı farklı hisler
Merhabalar, ben de az evvel aynı sonucu aldım. 15.gunum. Ama regl geliyor gibi de ağrım varBenim 14. güne kadar çıkmamıştı ya silik bile olsa şimdi yapıp üzülmek istemiyorum zaten her gün LH yapıyorum biliyorsun o da gün geçtikçe daha da koyulaşmaya başladı ama heveslenmek istemiyorum. Üzülmemek içindaha idrar kurumadan LH böyle oldu bilmiyorum
Her şey normal hsg çektirdim hem de 2 ay arayla iki kere çektirdim. Tüpler açık. Sperm değerleri normalin çok az altında. Doktorum bu değerler gebe kalmaya engel değil dedi. Morfoloji %4 ileri hareket %25Yumrtlama olup çatlama da olmasına rağmen gebelik olmaması nasıl oluyor. Spermlerde mi sorun var yksa tüpler mi tıkalı, hsg çektrdnzmi
Ay yarısı geçmiş ne güzelBişey yok canım adet ağrılarım var sadece 7. Gün bugün aşılamamın adetede 7 günüm kaldı sen ne alemdesin var mı bişey sordun mu doktora ilacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?