Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canımm bende iğne etkisi yok rahatım bende bikaç güne bırakacam yerleştiyse yerleşti artık zaten hormona gerek yok :) inşallah ağrılar devam eder bel Ağrısı hamilşk belirtisi oluyo ya :) grip olma iyi bak kendine bide onla uğraşma

Merhabalar, ben de az evvel aynı sonucu aldım. 15.gunum. Ama regl geliyor gibi de ağrım var
Benimde 10. Gün ama 7'inci günden beri her gün çizgi daha da belirginleşiyor bilemedim hakkımızda hayırlısı.
Sen gebelik testi yapsan varsa gebelik çıkar canım

Ben pkolu değilim bilmiyorum ki pkolularda nasıl çıkar

Ovulasyonda gebelik anlamak için her iki çizgininde aynı koyulukta olması ya da T çizgisi C den daha koyu olması gerekiyor. LH vucudumuzda hep var oldugu ıcın sılık cızgı her zaman cıkıyor kızlar :) Benim attıgımda silik yani daha koyu olması lazım , ben hep takip ettiğim için eskiye kıyasla daha koyu geldi. Boşuna kimseyi umutlandırıp günahına girmek istemem.

Çok da dikkat ediyorum ama anlamadım burnum tıkanıyo, akıo falan. Hormonlar alt üst etti hepimizi, daha önce de ovitrelle yapmıştım ben o bel ağrıları 10. Güne kadar falan devam edip gitmişti. Anlaması zor oluyor o yüzden. İnşallah güler yüzümüz:) 10. Gün patlat bi test çift çıksın inşallah

Benimde 10. Gün ama 7'inci günden beri her gün çizgi daha da belirginleşiyor bilemedim hakkımızda hayırlısı.
Sen gebelik testi yapsan varsa gebelik çıkar canım
13.gun erken gebelik testi yaptım çıkmadı. Bunu da ilk defa denedim. Sabah gebelik testi yapayım dedim. Yine negatif olursa regl beklemece :)

13.gun erken gebelik testi yaptım çıkmadı. Bunu da ilk defa denedim. Sabah gebelik testi yapayım dedim. Yine negatif olursa regl beklemece :)
Geç döllenme ise çıkmayabilir regl günü geçmeden anca kanda baktırman lazım canım.
Ama normal döllenme de genelde iğneden sonra 12-14'üncü günler pozitif olanlar öğreniyor umarım geç döllenmedir ve bir mucize olur senin için canım

Merhabalar benim de iğne vurunalı 4 5 gün olmuştu aynen grip gibi haller oldu. Önce genzim yandı boğazlarım acıdı 1 gün. Ardından o geçti burnum tıkandı aktı özelikle geceleri epey rahatsız edici idi. Nefes zor alıyorum boğaz kuruyor öksürük artıyor. Grip gibi nezle gibi vs ama başka hastalık belirtisi yok idi. Alerji gibi oldu iyice hapşırık falan.. Şimdi azaldı ama burun yine de biraz garip sesim burnum tıkalı gibi çıkıyor genelde.
Ben biraz bakmıştım da gebelik olunca bağışıklık zayıfladığından bu tarz şeyler yaşanabiliyormuş.. Bu durum umutlandırdı beni ama bilemiyorum tabi. Benim az kaldı cuma günü belli olacak.

Ben normal hayatımda da ekstra alerjik bir tipim, hatta bazen bunaltıyor. Hava değişimine alerjim var bir sıcak bir soğuk. Dün çok güzeldi hava bugün kar yağdı biraz da ona bağlıyorum. Evet gelebiğin farklı dönemlerinde olabiliyormuş sebebsiz burun tıkanıklığı alerji gibi. İnşallah cuma pozitifi görürsün bana da umut olursun :)

İlk hamileliğimin ilk haftası bende oldu yani ozamanlar gebe oldugumu bilmiyodum ne hikmetse ilaç bile içmemiş 2 hafta çekmiştim o sıkıntıyı sonra 6 haftalıkken öğrendimki hamileyim.
Şimdi 1 haftadır bende öyleyim hatta burdada yazdım birkaç kişide aynı grip nezle bronsit gibi ben hala öksürüyorum sesim kaba ve gribim ama nezlem geçti şükür..

Çok umutlandırmak istemem ama zaten hassas ve alerjik bünyelerde oluyormuş. Ben de hassas bünyeliyim. Benim de alerjik öksürüğüm var kışları sürekli öksürürüm. Burun dolması falan olmazdı. Hayırlısı bakalım. İNŞALLAH canım ya nasip.

9
Evet canım ilk senle konuşmuştuk sanırım bu mevzuyu. İnşallah ikimiz de güzel haberler veririz.

Hele bu kış o öksürük yapıştı kaldı, şükür yeni geçti. Korkudan insan birşey de içemiyor, sürekli bal, limon, zencefil geziyorum :) ilk sizden duyarız, ardından da gelirim inşallah :) bende araştırdım biraz. bir yazı da hatta, saçma ama gebelik belirtisi diye vermişler burun tıkanıklığını. İşte bu kadar erken olması değildir düşüncesi yaratıyor bende. 3/5 gün de hemen belirti mi olur diye

Aksi gibi cuma günü dr gezici hekim olıyo
Ama ben işi sağlama alıp tahlil şifremi alıp int bakıcam lab. Sonucuna
İlk gebeliğimdede sabah verdim akşam sonucu bakmıştım
akşam öğrenirsen iyiymiş yine

sizin iyi geçmiş. Benim en fazla hafifler. Yaz girene dek köh köh kesik kesik devam...
Bakalım cuma günü vereceğim habere göre tekrar değerlendiririz bu durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…