- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #22.121
yılmak yok durmadan devam edeceğizGünaydın.. bu ayıda adetle kapattık umutlar yine çöp Allah hepimize yardım etsin okadar zorki o kırmızıyı görünce içininn böyle buz gibi olması bir senedir bir fiiil aynı şey şaşırdık kaldık artık dün bat günümdü olmadı diye sevindim ama sabah beni kabus gibi uyandırdı ne diyeyim yine attık bi ay daha
iğne etkisi kalmaz canımKızlar Günaydın ben az once idrar testi yaptim 2. Çizgi silikti ve bugün 13. Gün bosuna heyecan yapmak istemiyorum ya sizce ignenin etkisi surebilir mi?
regl gelene kadar umut bitmiyor canımBende test yaptım şimdi tek çizgi maalesef büyün moral sofır bende...
Gitmiştir hamilesin :) git kan tahlili de ver hayırlı olsunKızlar Günaydın ben az once idrar testi yaptim 2. Çizgi silikti ve bugün 13. Gün bosuna heyecan yapmak istemiyorum ya sizce ignenin etkisi surebilir mi?
Ovu pozitif dediğiniz nasıl bir pozitif T C'den koyu mu? Ya da eşitler mi?Ben de yaptım ovu pozitif gebelik negatif. Kafa gitti :)
Ay çok heyecanlı pazar günğne ne kaldı şurda :) çift çizgi olsunHemde nasıl ruhsal fiziksel bitiğiz ayy inşallah yapıcam Pazar yaparım diye düşündüm canım bakalım artık varsa çıkar herhalde 11. Gün
Canım senin kaç gün kaldı ovu koyulaşmaya başlamış baya. Gebelik testi mi denesen?Ovu pozitif dediğiniz nasıl bir pozitif T C'den koyu mu? Ya da eşitler mi?
LH yoksa hep ikinci çizgi verir.
Aynı duyguları paylaşıyoruz canım. Çok zor biliyorum ama çok üzme kendini. Asla pes etmeyelim. Bir gün biz de o muhteşem annelik duygusu yaşayacağız inşallah. Tedavini de bırakma.Günaydın.. bu ayıda adetle kapattık umutlar yine çöp Allah hepimize yardım etsin okadar zorki o kırmızıyı görünce içininn böyle buz gibi olması bir senedir bir fiiil aynı şey şaşırdık kaldık artık dün bat günümdü olmadı diye sevindim ama sabah beni kabus gibi uyandırdı ne diyeyim yine attık bi ay daha
Cann büyük ihtimal hamilesin istersen kan testi ver yoksa 2 gün sonra birdaha yapKızlar Günaydın ben az once idrar testi yaptim 2. Çizgi silikti ve bugün 13. Gün bosuna heyecan yapmak istemiyorum ya sizce ignenin etkisi surebilir mi?
Canım gebelik testi denedim ama çatlamayı gördüğün günle bugün arasında 9 gün var olsa da çıkmazdı çıkmadı da.Canım senin kaç gün kaldı ovu koyulaşmaya başlamış baya. Gebelik testi mi denesen?
Hiç kendimi hazırlamıyorum canım adet ağrım var resmenAy çok heyecanlı pazar günğne ne kaldı şurda :) çift çizgi olsun
Kacinci gun canmBende test yaptım şimdi tek çizgi maalesef büyün moral sofır bende...
Pes etme canim adet olmak bile guzel bisey yeni ay yeni umutlar insallahGünaydın.. bu ayıda adetle kapattık umutlar yine çöp Allah hepimize yardım etsin okadar zorki o kırmızıyı görünce içininn böyle buz gibi olması bir senedir bir fiiil aynı şey şaşırdık kaldık artık dün bat günümdü olmadı diye sevindim ama sabah beni kabus gibi uyandırdı ne diyeyim yine attık bi ay daha
Cann büyük ihtimal hamilesin istersen kan testi ver yoksa 2 gün sonra birdaha yap
Güzel haberlerini bekliyoruz tatlımŞimdi kan vermeye gidiyorum ay kalbim durmak üzere ya
Çok hazırlıyoruz kendimizi biraz da ondan hayal kırıklıkları fazla oluyor. Ama adet ağrısı için erken daha senin. İğne de olmadın ki etki etsin ağrı yapsınHiç kendimi hazırlamıyorum canım adet ağrım var resmen
2/3 günün varmış daha. Ovulasyonla ilgili çok yazı okudum, daha hassasmış o. Gebelik testinden daha önce gösterebiliyormuş. Tabi bu kişiye göre de değişiyor. İnşallah gebeşil testin de görürsün :)Canım gebelik testi denedim ama çatlamayı gördüğün günle bugün arasında 9 gün var olsa da çıkmazdı çıkmadı da.
Ovulasyon pik olmadan da gebelik var diyemiyoruz tabii bir heves daha koyu diye ümitle bekliyorum
Aynı duyguları paylaşıyoruz canım. Çok zor biliyorum ama çok üzme kendini. Asla pes etmeyelim. Bir gün biz de o muhteşem annelik duygusu yaşayacağız inşallah. Tedavini de bırakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?