Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yılmak yok durmadan devam edeceğiz
elbet olacak
yeni ay demek yeni umutlar demek

Sağlık ocagından şimdi geldim dünya kadar soru sorduktan sonra aile hekimi beta hcg tatlıl verdim ama sonucu pazaetesi vercekmiş bana şifre verin ben bakayım dedim yok bende hekimim deyip tuhaf baktı yarında gezici dr belki yarın o yokken gider öğrenirim. Bir umut

Aynı duyguları paylaşıyoruz canım. Çok zor biliyorum ama çok üzme kendini. Asla pes etmeyelim. Bir gün biz de o muhteşem annelik duygusu yaşayacağız inşallah. Tedavini de bırakma.

Canım senin kaç gün kaldı ovu koyulaşmaya başlamış baya. Gebelik testi mi denesen?
Canım gebelik testi denedim ama çatlamayı gördüğün günle bugün arasında 9 gün var olsa da çıkmazdı çıkmadı da.
Ovulasyon pik olmadan da gebelik var diyemiyoruz tabii bir heves daha koyu diye ümitle bekliyorum

Pes etme canim adet olmak bile guzel bisey yeni ay yeni umutlar insallah

2/3 günün varmış daha. Ovulasyonla ilgili çok yazı okudum, daha hassasmış o. Gebelik testinden daha önce gösterebiliyormuş. Tabi bu kişiye göre de değişiyor. İnşallah gebeşil testin de görürsün :)

Aynı duyguları paylaşıyoruz canım. Çok zor biliyorum ama çok üzme kendini. Asla pes etmeyelim. Bir gün biz de o muhteşem annelik duygusu yaşayacağız inşallah. Tedavini de bırakma.

evet hemde nasıl zor eşime bu ayda olmadı demek onun bana belli etmeden içten içten okadar çok üzülmesi Allah yardımcımız olsun pes etmek değil tabikide ama ne bilim insan içi işte gamsızlık yapamıyo bu konuda....
inşallah canım benim inşallah bizde anne olacağız. .. bu ay hiç bişey kullanmadım oluruna bırakmıştım bi kaç daha öyle yapıcam herşey Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…