- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #22.101
Zor geçti baya :) kaçıncı gündesiniz şuan, Rabbim kimseyi çocukla sınamasın, yüzümüze gülsünakşam öğrenirsen iyiymiş yine
sizin iyi geçmiş. Benim en fazla hafifler. Yaz girene dek köh köh kesik kesik devam...
Bakalım cuma günü vereceğim habere göre tekrar değerlendiririz bu durumu.
Benim yarin 13. Gün ve bir aksilik olmazsa test yapacam ama sabah idrar testi yapacam önce hayırlısı artik hepimiz hakkinsa ve dilerim hamile oluruz bu ay hepimizYarın kan testi yaptıracak var mı kızlar?
canim pkoslar icin uygun degil ovu testi kendimden biliyorum hoc masraf edip alma canim ovu testin amaci yumurtlamayi takip bizim pkoslarin derdide yumurtlayamamakBu testi ben de yapıp takip etmek isterim ama pko olduğu için koyu çıkma ihtimali var mı. Devamlı kullanıyorsanız biliyorsunuzdur belki. Bn hç ağrı yaşamdm iğneden itibaren. Yumurtam çatlamadysa ve kiste dönüştüyse de koyu çıkar mı
benimde yarin 13.gun bugun sabah yaptim koskoca negatif acaba bendemi yarin yapsam yoksa 14.gunmu karar veremedim hakkimizda hayirlisi olsunBenim yarin 13. Gün ve bir aksilik olmazsa test yapacam ama sabah idrar testi yapacam önce hayırlısı artik hepimiz hakkinsa ve dilerim hamile oluruz bu ay hepimiz
Ne güzel inş gebesindir:)Ovulasyonda gebelik anlamak için her iki çizgininde aynı koyulukta olması ya da T çizgisi C den daha koyu olması gerekiyor. LH vucudumuzda hep var oldugu ıcın sılık cızgı her zaman cıkıyor kızlar :) Benim attıgımda silik yani daha koyu olması lazım , ben hep takip ettiğim için eskiye kıyasla daha koyu geldi. Boşuna kimseyi umutlandırıp günahına girmek istemem.
Ben kimyasal geçirdiğim ay 14. gün dolmadan idrar testleri hep negatifti en kesini kan bence canımİdrarda çıkmazmı yarın sabah yapsam..
amin canım. 12 bitti yarın 13. GünZor geçti baya :) kaçıncı gündesiniz şuan, Rabbim kimseyi çocukla sınamasın, yüzümüze gülsün
Bekliyorum ümidim yok artık olumsuz ola ola.. Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallahNe güzel inş gebesindir:)
Canım inşallah hamilesindir . Bana öyle geldi . İnşallah o güzel haberi alırsın . Beni de etiketle güzel haberlerini bekliyorum:)Benim 14. güne kadar çıkmamıştı ya silik bile olsa şimdi yapıp üzülmek istemiyorum zaten her gün LH yapıyorum biliyorsun o da gün geçtikçe daha da koyulaşmaya başladı ama heveslenmek istemiyorum. Üzülmemek içindaha idrar kurumadan LH böyle oldu bilmiyorum
Benim eşim 28 martta yapcam sanıyo testi haberi yok 1 ay gec söyledim heyecanlanmasın diyeYaaa yoksa eşimden gizli yarın mı yapsam varsa gelince ona sürpriz mi olsa. 14 ile 13 arasında çok bir fark olmaz değil mi? Bat 1 mart bu arada
Canım çok umutlandırmak istemiyorum ama bir doktorun konuşmasında 11.iğnden sonra iğnenin etkisi kalmaz diyordu. Kan testi ile netleştir bence. İnşallah bebeğin seninledir.Kızlar Günaydın ben az once idrar testi yaptim 2. Çizgi silikti ve bugün 13. Gün bosuna heyecan yapmak istemiyorum ya sizce ignenin etkisi surebilir mi?
Ay inşallah kuzum ya kan testi yaptirayim kesin ablam pozitif olma ihtimali cok diyor ama umutlanmak istemiyorumCanım çok umutlandırmak istemiyorum ama bir doktorun konuşmasında 11.iğnden sonra iğnenin etkisi kalmaz diyordu. Kan testi ile netleştir bence. İnşallah bebeğin seninledir.
Bence de hemen kan testi yaptır. Güzel haberini duyalım inşallahAy inşallah kuzum ya kan testi yaptirayim kesin ablam pozitif olma ihtimali cok diyor ama umutlanmak istemiyorum
Hemde nasıl ruhsal fiziksel bitiğiz ayy inşallah yapıcam Pazar yaparım diye düşündüm canım bakalım artık varsa çıkar herhalde 11. GünÇok da dikkat ediyorum ama anlamadım burnum tıkanıyo, akıo falan. Hormonlar alt üst etti hepimizi, daha önce de ovitrelle yapmıştım ben o bel ağrıları 10. Güne kadar falan devam edip gitmişti. Anlaması zor oluyor o yüzden. İnşallah güler yüzümüz:) 10. Gün patlat bi test çift çıksın inşallah
Canım 13. Güne zor etkinin kalması büyük ihtimal hamilesin inşallah kan testi kesin sonucu söyler vizede haber etKızlar Günaydın ben az once idrar testi yaptim 2. Çizgi silikti ve bugün 13. Gün bosuna heyecan yapmak istemiyorum ya sizce ignenin etkisi surebilir mi?
yuksek ihtimal gebesin canim tebriklerKızlar Günaydın ben az once idrar testi yaptim 2. Çizgi silikti ve bugün 13. Gün bosuna heyecan yapmak istemiyorum ya sizce ignenin etkisi surebilir mi?
bende dun 12.gunde yaptim negatif gorunce hevesim kacti bugun yapmadim yarin yada adet gunumde pazar gunu yaparim heves diye birsey kalmadiBende test yaptım şimdi tek çizgi maalesef büyün moral sofır bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?