Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
akşam öğrenirsen iyiymiş yine

sizin iyi geçmiş. Benim en fazla hafifler. Yaz girene dek köh köh kesik kesik devam...
Bakalım cuma günü vereceğim habere göre tekrar değerlendiririz bu durumu.
Zor geçti baya :) kaçıncı gündesiniz şuan, Rabbim kimseyi çocukla sınamasın, yüzümüze gülsün

canim pkoslar icin uygun degil ovu testi kendimden biliyorum hoc masraf edip alma canim ovu testin amaci yumurtlamayi takip bizim pkoslarin derdide yumurtlayamamak
Benim yarin 13. Gün ve bir aksilik olmazsa test yapacam ama sabah idrar testi yapacam önce hayırlısı artik hepimiz hakkinsa ve dilerim hamile oluruz bu ay hepimiz
benimde yarin 13.gun bugun sabah yaptim koskoca negatif acaba bendemi yarin yapsam yoksa 14.gunmu karar veremedim hakkimizda hayirlisi olsun

Ne güzel inş gebesindir:)

Yaaa yoksa eşimden gizli yarın mı yapsam varsa gelince ona sürpriz mi olsa. 14 ile 13 arasında çok bir fark olmaz değil mi? Bat 1 mart bu arada

Canım inşallah hamilesindir . Bana öyle geldi . İnşallah o güzel haberi alırsın . Beni de etiketle güzel haberlerini bekliyorum:)

Kızlar Günaydın ben az once idrar testi yaptim 2. Çizgi silikti ve bugün 13. Gün bosuna heyecan yapmak istemiyorum ya sizce ignenin etkisi surebilir mi?
Canım çok umutlandırmak istemiyorum ama bir doktorun konuşmasında 11.iğnden sonra iğnenin etkisi kalmaz diyordu. Kan testi ile netleştir bence. İnşallah bebeğin seninledir.

Canım çok umutlandırmak istemiyorum ama bir doktorun konuşmasında 11.iğnden sonra iğnenin etkisi kalmaz diyordu. Kan testi ile netleştir bence. İnşallah bebeğin seninledir.
Ay inşallah kuzum ya kan testi yaptirayim kesin ablam pozitif olma ihtimali cok diyor ama umutlanmak istemiyorum

Hemde nasıl ruhsal fiziksel bitiğiz ayy inşallah yapıcam Pazar yaparım diye düşündüm canım bakalım artık varsa çıkar herhalde 11. Gün

Kızlar Günaydın ben az once idrar testi yaptim 2. Çizgi silikti ve bugün 13. Gün bosuna heyecan yapmak istemiyorum ya sizce ignenin etkisi surebilir mi?
yuksek ihtimal gebesin canim tebrikler

Bende test yaptım şimdi tek çizgi maalesef büyün moral sofır bende...
bende dun 12.gunde yaptim negatif gorunce hevesim kacti bugun yapmadim yarin yada adet gunumde pazar gunu yaparim heves diye birsey kalmadi

Günaydın.. bu ayıda adetle kapattık umutlar yine çöp Allah hepimize yardım etsin okadar zorki o kırmızıyı görünce içininn böyle buz gibi olması bir senedir bir fiiil aynı şey şaşırdık kaldık artık dün bat günümdü olmadı diye sevindim ama sabah beni kabus gibi uyandırdı ne diyeyim yine attık bi ay daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…