Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E-nabiz hesabından sifresiz ögrenebiliyorsun birde doktor olmasada sonucu hemşireler veriyor zaten

Çok hazırlıyoruz kendimizi biraz da ondan hayal kırıklıkları fazla oluyor. Ama adet ağrısı için erken daha senin. İğne de olmadın ki etki etsin ağrı yapsın
Hiç anlamadım canım aşılama yapıldığı gümden beri ağrı var adet gibi aynı göğüsler şiş belki o progestanın etkisidir sen napoyosum dinleniyo müsün

Bu konuda eşlerin birbirlerine vermiş olduğu tepkiler çok önemli. Eğer birbirimize daha sıkı sarılırsak daha kolay atlatıyoruz. Rabbim büyük. Tedavi sadece bir vesile. O ol derse olur.

Geçen ay regl 4 gün kala yaptığım testler yeşil defterin üstünde olanlar bugün yaptığımda bu yine pik değil o yüzden hiç sanmıyorum ama Allahtan ümit kesilmez

Eklentiler

• FDA44B71-5BD5-493B-86FA-E76B8936541A.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 45
  • 93D30643-6F34-4F64-B042-FECF188E3859.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 42
Hiç anlamadım canım aşılama yapıldığı gümden beri ağrı var adet gibi aynı göğüsler şiş belki o progestanın etkisidir sen napoyosum dinleniyo müsün
Ağrı bende de var aşılama gününden beri bel ve kasık ara ara, göğüs şişliği de var hatta baya şiş şiş uçları falan da büyüdü, sürekli bi açım bişey yemek istiyorum. Dinlenmeye çalışıyorum :) ben iğne olalı 6 gün oldu onun etkisidir ama yalancı gebelik belirtileri hep diyorum iğne olunca hiçbir belirtimsi şeye inanmıyorum. Ama sen de iğne yok o yüzden + durum bence şuan da

Geçen ay regl 4 gün kala yaptığım testler yeşil defterin üstünde olanlar bugün yaptığımda bu yine pik değil o yüzden hiç sanmıyorum ama Allahtan ümit kesilmez
Canım geçen ay son anda pik çıkmıştı hatırlıyorum benim de öyle olmuştu. Güvenemiyor insan. 2 güne çıkar artık senin baya koyu aslında bu ay ki

Evet canım iğne yok tek tesellim o :) inşallah güzel haberler verelim ikimizde çok istiyorum

Canım bende öyle düşünüyorum iğne olduğumda hamilelik adına bütün belirtileri yaşıyordum. Direk vucudu hamile gibi hissettiriyor bence o iğne bizlerde şapşik gibi ümitleniyoruz deli gibi
Regl geçmeden bir şey yapmamak lazım da sabırsızlık var işte hepimizde

Aslında baya koyu çıkmış bugünkü canım ama tabi daha pik değil dene bakalım adete kadar

Aslında baya koyu çıkmış bugünkü canım ama tabi daha pik değil dene bakalım adete kadar
Aynen kuzum zaten senin testlerinin fotosunu da almıştım :) o kadar olmadan ümitlenmiyorum. Umarım olur koyulaşır ve gebelik olur hayırlısı neyse onu göreceğiz biz elimizden geleni yaptık

Aynen kuzum zaten senin testlerinin fotosunu da almıştım :) o kadar olmadan ümitlenmiyorum. Umarım olur koyulaşır ve gebelik olur hayırlısı neyse onu göreceğiz biz elimizden geleni yaptık
Bana koyulaşma ihtimali var gibi geldi canım inşallah koyulaşır da güzel haberi alırız

Ben bir kere yaşadım o trini Allahım uykuya kadar vardı kaldıramıyordum başımı :) ee üzülüyor insan. Şimdi belirtileri pek ciddiye almıyorum hem erken hem de iğne belirtisi diye 10. Günden sonra bakmak lazım. Hadi az kaldı senin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…