- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #22.161
Tebrik ederim, gözün aydın :) sağlıkla devam etsin inşallahKizlarrrrrrrtest sonucu 62.9 tiliiiiliiii ya heyyyyy ya heyyyyy darisi tüm bebek isteyenlere
Hayırlı olsun canım çok sevindimKizlarrrrrrrtest sonucu 62.9 tiliiiiliiii ya heyyyyy ya heyyyyy darisi tüm bebek isteyenlere
Canım hayırlı olsun tebrik ederim inşallah sağlıkla ilerler bebiş inKizlarrrrrrrtest sonucu 62.9 tiliiiiliiii ya heyyyyy ya heyyyyy darisi tüm bebek isteyenlere
Maşallah canım hayırlı olsun, tebrik ederim :)Kizlarrrrrrrtest sonucu 62.9 tiliiiiliiii ya heyyyyy ya heyyyyy darisi tüm bebek isteyenlere
Sağol canımm İnan bende çok isterim hayırlı haber vermeni inşallahta vereceksin :)İnşallah canım inan kendim kadar heyecanla bekliyorum haberini :)
Maşallah canım ne güzel haber :)Kizlarrrrrrrtest sonucu 62.9 tiliiiiliiii ya heyyyyy ya heyyyyy darisi tüm bebek isteyenlere
Gözün aydın canım çok mutlu oldum. Giderek artar inşallah böyle haberler. Sağlıkla kucağına al inşallahKizlarrrrrrrtest sonucu 62.9 tiliiiiliiii ya heyyyyy ya heyyyyy darisi tüm bebek isteyenlere
Tebrikleeerr :) :)Kizlarrrrrrrtest sonucu 62.9 tiliiiiliiii ya heyyyyy ya heyyyyy darisi tüm bebek isteyenlere
Ben de araftayım bi adet olcam gibi bi olmycam gibi vücudum bana oyun oynuyorKan testi için gecikmesini bekliyorum ama dayanamıyorum da yaaumudum da kalmadi
Bu ara pek bereketli gidiyor, bol bol pozitif sonuçlar duyuyoruz :) inşallah canımSağol canımm İnan bende çok isterim hayırlı haber vermeni inşallahta vereceksin :)
Canm bugün daha koyulasmis bende çok merak ettim.test yapsana canmAynen kuzum zaten senin testlerinin fotosunu da almıştım :) o kadar olmadan ümitlenmiyorum. Umarım olur koyulaşır ve gebelik olur hayırlısı neyse onu göreceğizbiz elimizden geleni yaptık
Tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahKizlarrrrrrrtest sonucu 62.9 tiliiiiliiii ya heyyyyy ya heyyyyy darisi tüm bebek isteyenlere
Maşallah canım gözün aydım sağlıkla ilerlesin ınşallahKizlarrrrrrrtest sonucu 62.9 tiliiiiliiii ya heyyyyy ya heyyyyy darisi tüm bebek isteyenlere
Kaçıncı gundesinBen de araftayım bi adet olcam gibi bi olmycam gibi vücudum bana oyun oynuyor
Ovulasyonla dene cann bende öyleydim çok düzeniydi amaovulasyon kullanınca anladimki yumurtlama günlerim degisiyoryok canım iğneye gerek kalmadan çatlıyo benim yumurtalarım düzenli adet oluyorum gününde yumurtlama tarihim dahi bellidir ama bilmiyorum işte
15. Gündeyim bat 3 MartKaçıncı gundesin
Tadekkur edeeim canim bir guzel haber de senden bekliyoruzHafi gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun sağ Salim kucağına al inşaAllah
3 mü etti yeni hamileler
Amin canim 2-3 gün önce eltim düşük yapti benim de öyle olmaz insallahHayırlı olsun canım çok sevindimAllah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Sağol tatlim darısı tüm bebek isteyenlere inşallahTebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?