- 20 Ekim 2017
- 238
- 179
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #22.781
Belki olmazsın olma :)Benimki de öyle bir ay ilaç kullandıysak diğer ay dinlendiriyor, hasta olayım da öyle haberleşiriz artık. Bakalım kaçıncı gün olacak :) onu beklerim şimdi de
Tabi inşallah olma canım bu kaçıncı klomen deneyişingeçen hafta bugün çatlatma iğnesi oldum. 15 i filan regl olurum.ama bazen iğneden 16 gün sonra da olduğu olabiliyor.en geç 16-17 diyelim.
Test mi yaptın regl beklyrsunBenimki de öyle bir ay ilaç kullandıysak diğer ay dinlendiriyor, hasta olayım da öyle haberleşiriz artık. Bakalım kaçıncı gün olacak :) onu beklerim şimdi de
Kızlar hamilelik testide 2 taneymiş yeni öğrendim erken gebelik testi diye satılıyor cubuğu direk idrarın içine sokuyorsunuz normali 5 galiba bunlar 15 20 lira gibi.
Bu testler peki yanıltırmı iğneden dolayı bu ay için almak istedim ama
Evet test yaptım, negatif çıktı. Regli günümü bekliyorumTest mi yaptın regl beklyrsun
Bir umut bekledikçe insan daha da üzülüyor, olsa da bitseBelki olmazsın olma :)
İlaç kullanınca insan daha çok beklentiye giriyor sanırım, rahat kafayla daha iyi oluyor demek:) bugün iğne ile 14. Günüm olsaydı çıkardı diye düşünüyorumCanm daha sonucun tam belli değil hayırla sonuçlansın benm doktorda 1 ay dolandırıyordu dinlenmese hamile kalmıştım cok kişi dinlenmede kaliyor
ben bir buçuk sene önce düşük yapmıştım ya işte ondan sonra 2 ay denedim sonra bıraktım 6-7 ay. sonrasında da bazı aylarda klomen kullandım.bazı aylarda kendiliğinden yumurta oluştu zaten. ama kaç keresinde kullandım hatırlamıyorum. ama 6-7 kutu bitirmişimdir.Tabi inşallah olma canım bu kaçıncı klomen deneyişin
erken gebelik testi var gecen ay 40 tl y almistim dogru sonuc cikmistiKızlar hamilelik testide 2 taneymiş yeni öğrendim erken gebelik testi diye satılıyor cubuğu direk idrarın içine sokuyorsunuz normali 5 galiba bunlar 15 20 lira gibi.
Bu testler peki yanıltırmı iğneden dolayı bu ay için almak istedim ama
Bir umut bekledikçe insan daha da üzülüyor, olsa da bitse
Canım eylül de evlendim, daha ne olduğum anlamadan bebek telaşına düşürdüm kendimi. Biraz da kendi kendime sıkıntı yaptım, evet adet düzensizliğim vardı ama 55 gün gibi bir süre asla değildi. Şu ana kadar hiç hap kullanarak adet olmamıştım.artık ne kadar stres yapıp gerdiysem kendimi. Gitme doktora boş ver biraz nefes almaya ihtiyacımız var. Ben de hayıt hapı kullanıp, reglimi düzenliyim diyorum. Gerisi Allahtan artık. Uzun bir süre de doktora gitmek iztemiyorumAynen canim netlesmesi insani cok rahatlatiyor. Bende kendi istegimle 3 ay ara verdim. Doktora gitmeyince kendimi daha rahat hissediyorum.
günaydın canımGunaydin kizlar dünya kadinlar gününüz kutlu olsun. Sabahtan doktordaydim reglimin 3.günü ama bir türlü sökülemedi.
Tsh 1.20
Lh 8.91
Fsh 4.23
Prolaktin 17.06
E2 yanlis olcmuşler
Amh 10gün sonra cikacakmis
Bu arada hayit hapini sordum cok iyi içebilirsin yumurtlamayi düzenliyor hem regliyi dedi. 3 ay ara verdik bu arada sadece hayit hapi coraspin ve folic asit kullanicam.
Günaydın canım, bence amh değerin iyi çıkacak çünkü fsh oldukça güzel görünüyor pko dışında bişey yok gibiGunaydin kizlar dünya kadinlar gününüz kutlu olsun. Sabahtan doktordaydim reglimin 3.günü ama bir türlü sökülemedi.
Tsh 1.20
Lh 8.91
Fsh 4.23
Prolaktin 17.06
E2 yanlis olcmuşler
Amh 10gün sonra cikacakmis
Bu arada hayit hapini sordum cok iyi içebilirsin yumurtlamayi düzenliyor hem regliyi dedi. 3 ay ara verdik bu arada sadece hayit hapi coraspin ve folic asit kullanicam.
Canım okdr kullanmanın zararı varmış yumurtalar sürekli uyarıldığı içim ilerde büyüme çatlama yapamıyolarmış kendiliğinden diye biliyorum bide aşılama ve tüp bebekte çok daha yüksek hormon alınıyo aklında olsun doktoruna yine sorarsın tabiben bir buçuk sene önce düşük yapmıştım ya işte ondan sonra 2 ay denedim sonra bıraktım 6-7 ay. sonrasında da bazı aylarda klomen kullandım.bazı aylarda kendiliğinden yumurta oluştu zaten. ama kaç keresinde kullandım hatırlamıyorum. ama 6-7 kutu bitirmişimdir.
aynen ben de senin gibi düşünüyorum :)Günaydın canım, bence amh değerin iyi çıkacak çünkü fsh oldukça güzel görünüyor pko dışında bişey yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?