Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benm ağrım son 3gündür var ve sağda solda değil alt karın ağrısı. Adetin ilk günüymüş gbi çok keskin vuruyo. 2gündr ara ara baş dönmesi yaşadım. İnş poztfi görürm

Kızlar hamilelik testide 2 taneymiş yeni öğrendim erken gebelik testi diye satılıyor cubuğu direk idrarın içine sokuyorsunuz normali 5 galiba bunlar 15 20 lira gibi.
Bu testler peki yanıltırmı iğneden dolayı bu ay için almak istedim ama

ben erken gebelik testide almistim normalindende birkac gün arka arkaya yaptim koyuluk farkediliyo. normal gebelik testinde daha cizgi yokken erken gebelik testinde cikmisti. bende igne yaptirdigim icin anlayamamistim acaba ignedenmi degilmi diye ama birdahakine daha iyi yorumlayabilirim diye tahmin ediyorum. arka arkaya yaparsan koyulasmasindan anlarsin. benim yaptigim tam hatirlayamadim simdi ama galiba igneden sonraki 9-10. günde yapmistim. ondan önce yaptiklarimda igne etkisinden cizginin azaldigini farketmistim ondan sonra yapmistim bu erken gebelik testini ve cizgi koyulasmisti.

Canm daha sonucun tam belli değil hayırla sonuçlansın benm doktorda 1 ay dolandırıyordu dinlenmese hamile kalmıştım cok kişi dinlenmede kaliyor
İlaç kullanınca insan daha çok beklentiye giriyor sanırım, rahat kafayla daha iyi oluyor demek:) bugün iğne ile 14. Günüm olsaydı çıkardı diye düşünüyorum

Tabi inşallah olma canım bu kaçıncı klomen deneyişin
ben bir buçuk sene önce düşük yapmıştım ya işte ondan sonra 2 ay denedim sonra bıraktım 6-7 ay. sonrasında da bazı aylarda klomen kullandım.bazı aylarda kendiliğinden yumurta oluştu zaten. ama kaç keresinde kullandım hatırlamıyorum. ama 6-7 kutu bitirmişimdir.

erken gebelik testi var gecen ay 40 tl y almistim dogru sonuc cikmisti

Gunaydin kizlar dünya kadinlar gününüz kutlu olsun. Sabahtan doktordaydim reglimin 3.günü ama bir türlü sökülemedi.

Tsh 1.20
Lh 8.91
Fsh 4.23
Prolaktin 17.06
E2 yanlis olcmuşler
Amh 10gün sonra cikacakmis

Bu arada hayit hapini sordum cok iyi içebilirsin yumurtlamayi düzenliyor hem regliyi dedi. 3 ay ara verdik bu arada sadece hayit hapi coraspin ve folic asit kullanicam.

Aynen canim netlesmesi insani cok rahatlatiyor. Bende kendi istegimle 3 ay ara verdim. Doktora gitmeyince kendimi daha rahat hissediyorum.
Canım eylül de evlendim, daha ne olduğum anlamadan bebek telaşına düşürdüm kendimi. Biraz da kendi kendime sıkıntı yaptım, evet adet düzensizliğim vardı ama 55 gün gibi bir süre asla değildi. Şu ana kadar hiç hap kullanarak adet olmamıştım.artık ne kadar stres yapıp gerdiysem kendimi. Gitme doktora boş ver biraz nefes almaya ihtiyacımız var. Ben de hayıt hapı kullanıp, reglimi düzenliyim diyorum. Gerisi Allahtan artık. Uzun bir süre de doktora gitmek iztemiyorum dinlenme sürecinin sonunda da tüp bebek düşünüyorum

günaydın canım
amh değerin bence iyidir
fsh ın da çok çok iyi
ama bizdeki sıkıntı LH işte.
LH, fsh ın 2 katı ise pko belirtisi.

Günaydın canım, bence amh değerin iyi çıkacak çünkü fsh oldukça güzel görünüyor pko dışında bişey yok gibi

Canım okdr kullanmanın zararı varmış yumurtalar sürekli uyarıldığı içim ilerde büyüme çatlama yapamıyolarmış kendiliğinden diye biliyorum bide aşılama ve tüp bebekte çok daha yüksek hormon alınıyo aklında olsun doktoruna yine sorarsın tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…