- 28 Şubat 2019
- 292
- 152
- 33
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #22.901
evet öyle yapicam insallah vardirİnşallah vardır o zaman doğru sonuçtur. Yarın sabah yine yapın.
ayy canım benim inşallah olur ya valla ben olmasa bile üzülmem rabbimin takdir bu 2.çizgiyi bile görmek yetti insallah sizlerede nasip olur hic sikma canını dualarımdasınRabbim arartmasin ins bebisin seninledir canim sonucu buraya yaz bizede umut olur en azindan
allah razi olsun canim benim bizim olmasa bile insallah senin bebegin seninledr bizimde dualarimz seninle canmay canım benim
ayy canım benim inşallah olur ya valla ben olmasa bile üzülmem rabbimin takdir bu 2.çizgiyi bile görmek yetti insallah sizlerede nasip olur hic sikma canını dualarımdasın
allah razı olsunAlla
allah razi olsun canim benim bizim olmasa bile insallah senin bebegin seninledr bizimde dualarimz seninle canm
Cumlemizden canimallah razı olsun
klomen kullandım 18 mm yumurtam vardı ovitrelle iğnesini kullandım ilk deneme ama sanki adet olacakmışım gibi ıslaklık oluyo wc ye gidiyorum akintim bulanık biraz kahveye dönük belim çok ağrıyo göğüslerim sert ve ağrıyo bilemiyorum sanki yine kimysallmi yasiycam şuan net bisey yok aslında yarın kan da netlesecek inşallah güzel haber alırım.Cumlemizden canimsen igneden once bi ilac kullandin mi
Kan testi ne zaman?İçini ferah tut.bence güzel bir haber alacağız senden
Allah hepimize saglik bebekler nasip etsinBanada dua edin dün iğnem yapıldı benimde dualarım sizinle
BEnim de 6.gunum bende de agri ve gaz var surekliBugün iğnemin 6. Günü ve benim alt karında çok şiddetli sancı var. Daha önceki günlerde kasıklarda ağrı olmuştu. Şimdide kaynımda başladı. Benim gibi olan var mı? Neden böyle oluyor
amin inşallahAllah hepimize saglik bebekler nasip etsin
Bu sancılar bebişimizin habercisidir inşallahBEnim de 6.gunum bende de agri ve gaz var surekli
Yerleşme kanamadı dur ı lekeler canm bendede olmuştu cok yorma bol bil dinlen bugün tekrar yaptinmi testiklomen kullandım 18 mm yumurtam vardı ovitrelle iğnesini kullandım ilk deneme ama sanki adet olacakmışım gibi ıslaklık oluyo wc ye gidiyorum akintim bulanık biraz kahveye dönük belim çok ağrıyo göğüslerim sert ve ağrıyo bilemiyorum sanki yine kimysallmi yasiycam şuan net bisey yok aslında yarın kan da netlesecek inşallah güzel haber alırım.
Amin insallaahh ama ben kendimi umutlandirmak istemiyorum. Aklimdan ciksin istiyorum Bat’im 16 Mart. 17 Mart’ta test yapacagim oncesinde kesinlikle yapmayacagim.Bu sancılar bebişimizin habercisidir inşallah
Benim 6 gun kaldi. Ayni gidiyoruz hemen hemenbata 7 gün kaldısabırsızlıkla bekliyorum geçen ay gibi agrı sızı yaşamadım sadece 2 gündür sağ tarafta yumurtalığıma bir batma oluyormus gibi hissediyorum onun haricinde hic bisey yok..
Benimde 16 mart :) ikimizde aynı zamanda inşallah hayırlı haberi alırız :))Amin insallaahh ama ben kendimi umutlandirmak istemiyorum. Aklimdan ciksin istiyorum Bat’im 16 Mart. 17 Mart’ta test yapacagim oncesinde kesinlikle yapmayacagim.
Progestoron testi yaptiricak misin? Doktor istedi benden yarin kanda bakilacakbata 7 gün kaldısabırsızlıkla bekliyorum geçen ay gibi agrı sızı yaşamadım sadece 2 gündür sağ tarafta yumurtalığıma bir batma oluyormus gibi hissediyorum onun haricinde hic bisey yok..
Benim ilk femara ve catlatma ignesi kullanisim. 6 aydir bekliyoruzBenimde 16 mart :) ikimizde aynı zamanda inşallah hayırlı haberi alırız :))
Onceki mesajlarinda yazmissin cnm sorumu geri aldimBenimde 16 mart :) ikimizde aynı zamanda inşallah hayırlı haberi alırız :))
Benim 25 Mart inşaalh hepimiz müjdeli haberi veririz yaOnceki mesajlarinda yazmissin cnm sorumu geri aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?