Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar biz bebeğin kalp atışını duymadık 3 doktor gezdik ama maalesef pazar günü kürtaj oldum.
Aa çok üzüldüm canım ya rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin geçmiş gitmiş olsun bidaha yaşamazsın inşallah böyle bir durum zordur mutlaka ama nasibinde yokmuş toparlanırsın inşallah bi an önce

Kızlar biz bebeğin kalp atışını duymadık 3 doktor gezdik ama maalesef pazar günü kürtaj oldum.
Ahh kuzum ya ne kadar üzüldüğümü anlatamam sana daha önce aynı şeyleri yaşamış biri olarak acını o kadar iyi anlıyorum ki... Allahım sana sabır versin, sakın kendini yıpratma her şey nasip. Nasibi yokmuş yavrunun. İnşallah en yakın zamanda sağlıklı bi bebeğin olsun

Kizlar doktora gitmeden kendi kendine femara ve catlatma ignesi kullanan var mi? Bu ay da denesem diyorum femara ve catlatma ignesi. Adetin 4.gunundeyim. Kacinci gunu basliyorduk 5 miydi?

Kizlar doktora gitmeden kendi kendine femara ve catlatma ignesi kullanan var mi? Bu ay da denesem diyorum femara ve catlatma ignesi. Adetin 4.gunundeyim. Kacinci gunu basliyorduk 5 miydi?

Canim sakin doktora gitmeden kullanma cunku doktor regliyken rahim icine bakip oyle veriyor.eger bir onceki aydan catlamayan yumurtan varsa kist olur Allah korusun tüplerine zarar verirsin

Bende yine sonuçlanamayan bir ayı daha geride bırakıyorum gece biraz rahatsızlandım acile gittik regl günüm bugün ya da yarın, ilaç vermek için gebelik testi yaptılar tabii ki negatif... Artık ne yapıcamı nasıl dua edicemi şaşırdım asla Rabbime isyan değil niyetim ama galiba hiç annelik duygusunu tadamıycam düşüncesi iyiden iyiye kafamda artık...

Canim umitsizlenme rabbim tez zamanda guldürsün yüzünü

böyle düşüncelere kapılman çok normal canım
aynı yollardan geçtim, aynı duyguları yaşadım. sonunda yavruma kavuştum
Rabbimin bir bildiği vardır. en güzel vakitte verecektir.

merhaba canım
yoğunluktan gelemedim
iş ev haftasonu gez toz vakit kalmıyo valla :)
tarlusal bugün bitti regli bekliyorum
olunca vira bismillah başlayacağız bakalım

Hadi hayirlisi canimm. Benimde reglinin 14.günü ovulasyon testi yapiyorum ama pko oldugundan sanirim pik olmuyor insallah yumurtam gelisiyordur.akinti falanda yok. Nasip artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…