- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #23.461
Aa çok üzüldüm canım ya rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin geçmiş gitmiş olsun bidaha yaşamazsın inşallah böyle bir durum zordur mutlaka ama nasibinde yokmuş toparlanırsın inşallah bi an önceKızlar biz bebeğin kalp atışını duymadık3 doktor gezdik ama maalesef pazar günü kürtaj oldum.
Ahh kuzum ya ne kadar üzüldüğümü anlatamam sanaKızlar biz bebeğin kalp atışını duymadık3 doktor gezdik ama maalesef pazar günü kürtaj oldum.
Hiii, şimdi gördüm kendime üzülmeye utandım valla, çok geçmiş olsun bitanem, rabbim en kısa zamanda yerini doldursun inşallahKızlar biz bebeğin kalp atışını duymadık3 doktor gezdik ama maalesef pazar günü kürtaj oldum.
Evet 5. Günü başlanıyorKizlar doktora gitmeden kendi kendine femara ve catlatma ignesi kullanan var mi? Bu ay da denesem diyorum femara ve catlatma ignesi. Adetin 4.gunundeyim. Kacinci gunu basliyorduk 5 miydi?
Çıkar inşallah yarın 13 iğnenin etkisi kalmaz dimiAmin inşallah bende çarşamba yapacaktım dayanamadım
Nette 15 gün sonra test diyo en uygun zaman oÇıkar inşallah yarın 13 iğnenin etkisi kalmaz dimi
Canım şimdi gördüm çok üzüldümKızlar biz bebeğin kalp atışını duymadık3 doktor gezdik ama maalesef pazar günü kürtaj oldum.
Kizlar doktora gitmeden kendi kendine femara ve catlatma ignesi kullanan var mi? Bu ay da denesem diyorum femara ve catlatma ignesi. Adetin 4.gunundeyim. Kacinci gunu basliyorduk 5 miydi?
Hiii, şimdi gördüm kendime üzülmeye utandım valla, çok geçmiş olsun bitanem, rabbim en kısa zamanda yerini doldursun inşallah
Bende yine sonuçlanamayan bir ayı daha geride bırakıyorumgece biraz rahatsızlandım acile gittik regl günüm bugün ya da yarın, ilaç vermek için gebelik testi yaptılar tabii ki negatif... Artık ne yapıcamı nasıl dua edicemi şaşırdım asla Rabbime isyan değil niyetim ama galiba hiç annelik duygusunu tadamıycam düşüncesi iyiden iyiye kafamda artık...
Yaş canm benm çok üzüldüm az daha bekleseydiniz geçmiş olsun rabbim en kısa sürede sağlıklı bebekler nasip etsinKızlar biz bebeğin kalp atışını duymadık3 doktor gezdik ama maalesef pazar günü kürtaj oldum.
canım benim ya çok üzgünümKızlar biz bebeğin kalp atışını duymadık3 doktor gezdik ama maalesef pazar günü kürtaj oldum.
yok canım sakın kullanmaKizlar doktora gitmeden kendi kendine femara ve catlatma ignesi kullanan var mi? Bu ay da denesem diyorum femara ve catlatma ignesi. Adetin 4.gunundeyim. Kacinci gunu basliyorduk 5 miydi?
yok canım sakın kullanma
sanırım reçetesiz de vermezler femarayı.
böyle düşüncelere kapılman çok normal canımBende yine sonuçlanamayan bir ayı daha geride bırakıyorumgece biraz rahatsızlandım acile gittik regl günüm bugün ya da yarın, ilaç vermek için gebelik testi yaptılar tabii ki negatif... Artık ne yapıcamı nasıl dua edicemi şaşırdım asla Rabbime isyan değil niyetim ama galiba hiç annelik duygusunu tadamıycam düşüncesi iyiden iyiye kafamda artık...
merhaba canımNerelerdesin canim basladinmi tedaviye.
merhaba canım
yoğunluktan gelemedim
iş ev haftasonu gez toz vakit kalmıyo valla :)
tarlusal bugün bitti regli bekliyorum
olunca vira bismillah başlayacağız bakalım
Geçmiş olsun canım Rabbim kısa zamanda yerini doldurur inşallah Allah sabır versinKızlar biz bebeğin kalp atışını duymadık3 doktor gezdik ama maalesef pazar günü kürtaj oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?