- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #23.481
ay bende oğluma gebe kalmak için uğraşırken aliexpressten almıştım ovulasyon testiHadi hayirlisi canimm. Benimde reglinin 14.günü ovulasyon testi yapiyorum ama pko oldugundan sanirim pik olmuyor insallah yumurtam gelisiyordur.akinti falanda yok. Nasip artik.
ay bende oğluma gebe kalmak için uğraşırken aliexpressten almıştım ovulasyon testi
55 gün falan yapmıştım hiç pik olmamıştı
anladım ki ben hiç yumurtlamıyorum. doktor yoluna düşmüştüm mecbur
sen benden yine iyisin canımBenimde ayni galiba yinede bir umut regliye kadar yapicam ovulasyon.
sen benden yine iyisin canım
inşallah ilaçların etkisi devam eder yumurtlarsın canım
Bugün reglinin 3.günü Dr gidicem, bakalım bi ne diyecek, yüksek ihtimal aşılama konuşulcakSen ne yaptin canim bu ay tedaviye basliyacakmisin kendi halinemi birakacaksin
Bugün reglinin 3.günü Dr gidicem, bakalım bi ne diyecek, yüksek ihtimal aşılama konuşulcak
İnş bitanem, rabbim duysun sesimiziHakkimizda hayirlisi canim. Insallah bu ay gelir bebisler
Sabır canım sabır... daha vakti gelmemiş. Sen her yeni aya ümitle ve güzel düşüncelerle başla, bi gün mutlaka olucakBende yine sonuçlanamayan bir ayı daha geride bırakıyorumgece biraz rahatsızlandım acile gittik regl günüm bugün ya da yarın, ilaç vermek için gebelik testi yaptılar tabii ki negatif... Artık ne yapıcamı nasıl dua edicemi şaşırdım asla Rabbime isyan değil niyetim ama galiba hiç annelik duygusunu tadamıycam düşüncesi iyiden iyiye kafamda artık...
Pko hanımlar biz nasıl hamile kalıcazya normal yumurtlayamıyorum ilaçla yumurta oluşuyor bu sefer kist oluyor çatlamıyor İnanın bazen bnde hiç annelik duygusunu yaşayamıcağımı hissediyorum çok üzülüyorum
Vala canım 1.5 yıl oldu artık diyorum ki hiç mi denk getiremedik ama yok işte Tüp bebek sayfalarını araştıracağım hiç aklıma gelmezdi umudum ona kaldı artık yaz sonuna kadar olmazsaValla canim bende sasirdim dün ovulasyon yaptim biraz koyulasma vardi sevindim .biraz once tekrarladim siliklesmis. Benimde yumurta olmuyor oluncada igneylede catlamiyor kist oluyor .acıkcasi umutsuzlugun verdigi bir rahatlik icindeyim.
Benim doktorum pkolu olupta gebe kalmayan hastam yok aslında onlarda yumurta daha fazla düzgün bir tedaviyle olur inşallah bende pcokyyum 1 aydır hastanedeki herkes tanıyor artık git gel git gel mekik dokuduk bakalım Rabbim ol derse olmucak hiç birşey yok doğru zaman hakkımızda hayırlısı artıkPko hanımlar biz nasıl hamile kalıcazya normal yumurtlayamıyorum ilaçla yumurta oluşuyor bu sefer kist oluyor çatlamıyor İnanın bazen bnde hiç annelik duygusunu yaşayamıcağımı hissediyorum çok üzülüyorum
Canım doktorun nerde,, ben iyi bi doktora denk gelemedim beni 1 sene oyaladı sende bişey yok diye başka doktora gittim hemen ilaca başlattı bu sefer de kontrol etmedi kist oldu 2 aydın bu kist belasını çekiyorumBenim doktorum pkolu olupta gebe kalmayan hastam yok aslında onlarda yumurta daha fazla düzgün bir tedaviyle olur inşallah bende pcokyyum 1 aydır hastanedeki herkes tanıyor artık git gel git gel mekik dokuduk bakalım Rabbim ol derse olmucak hiç birşey yok doğru zaman hakkımızda hayırlısı artık
Bursa pedmer Nuray Kitapcı oğluCanım doktorun nerde,, ben iyi bi doktora denk gelemedim beni 1 sene oyaladı sende bişey yok diye başka doktora gittim hemen ilaca başlattı bu sefer de kontrol etmedi kist oldu 2 aydın bu kist belasını çekiyorum
canım aslında yumurta fazla büyümeden çatlatma iğnesi yaptırmak, sık sık ultrason, tecrübeli doktor.Pko hanımlar biz nasıl hamile kalıcazya normal yumurtlayamıyorum ilaçla yumurta oluşuyor bu sefer kist oluyor çatlamıyor İnanın bazen bnde hiç annelik duygusunu yaşayamıcağımı hissediyorum çok üzülüyorum
Bende öyleydim bugün denedim negatif belkide erken diyorum ama bakalımKızlar merhaba. Benim yarın adet günüm. İğnenin 12.günü. sabah kalktım kasıklarım çok ağrıyordu. Dedim tüh adet oluyorum sanırım.ama şuan ağrı gitti. Karnım çok şiş. Birde sanki saatlerce idrara sıkışmış ama yapmamış gibiyim. Yapıncada 2 damla. Bunun için mi geldim lavobaya diyorum hep. İğnenin etkisi midir tüm belirtiler. Var mı benim gibi sorunları yaşayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?