- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #23.521
Desene var bi zamanı hepimizin canım vala çok yorucu bir süreç Rabbim hepimize sabır güç versinBEn de pko yok her ay tam gununde regl olurum genellikle iki tane yumurtam olusur ve saglikla catlar. Ama hamile kalabiliyor musun diye sor koca bir hayir
Çocuk olduğu için fqydalanamıyorum evet, bide senin de 900 lükmüydü?Canim 2kutusu 1000tl civariydi ama zam gelmistir.ben hep klomen kullandim..sanirim sende devlet desteginden çocugun oldugundan faydalanamiyorsun.
Bende o bile yok inaşşah senin vardır alırsın müjdeli haberi rabbim Ol desin yeterki benim için henüz zamanı var demekki hayırlısı hakkımda üzülmüyorum da artık hep çünkü olumsuz görüyorum alıştımhayaleti
CAnim insallah bir an once saglikli yumurtlama donemi yasamaya baslarsin. Simdi yazdigini okuyunca kendime kizdim. Benim herseyim duzenli ovulasyon testlerini cok iyi takip edebiliyorum ama hamile kalamadigim icin kendimi hastalikli gibi hissediyorum demek ki bazi seylerin gercekten degerini bilmek gerek... sonumuz hayir olsunYa zaten söyle lh testinde pik görenlere cok özeniyorum. Valla bir görsem pik olmuş hamile kalmis kadar sevinicem.
Çocuk olduğu için fqydalanamıyorum evet, bide senin de 900 lükmüydü?
CAnim insallah bir an once saglikli yumurtlama donemi yasamaya baslarsin. Simdi yazdigini okuyunca kendime kizdim. Benim herseyim duzenli ovulasyon testlerini cok iyi takip edebiliyorum ama hamile kalamadigim icin kendimi hastalikli gibi hissediyorum demek ki bazi seylerin gercekten degerini bilmek gerek... sonumuz hayir olsun
Bence bekle 36 saat sonra yapın spermlerde birikir hadi hakkında hayırlısıArkadaşlar merhaba bugün çatlatma iğnesi oldum doktor çarşamba ve cuma ilişki önerdi ben bu akşamda ilişki denesek mi diye düşünüyorum sizce olumlu mu etkiler olumsuz mu??
Canım benim inşallah ikimizde de vardır.hatta şuan isteyen kim varsa tez zamanda bebeklerimize kavuşalım inşallah..kan sonucunu görmeden ümitsizliğe kapılmak yok.mutluluklarımızı paylaşacağımız günlerde olacak..Bende o bile yok inaşşah senin vardır alırsın müjdeli haberi rabbim Ol desin yeterki benim için henüz zamanı var demekki hayırlısı hakkımda üzülmüyorum da artık hep çünkü olumsuz görüyorum alıştım
Biraz araştırdım da bende öyle yapmak daha doğru canım teşekkür ederim cvp içinBence bekle 36 saat sonra yapın spermlerde birikir hadi hakkında hayırlısı
Hayırlısı olsun canım.kucağına aldığın günleri gör inşallah.. Böyle duyduğumda kendim hamile kalmışım gibi seviniyorum.allah isteyen herkese nasip etsin böyle güzel duyguları yaşamayı.Selam bayanlar, bende 3 ay klomen kullandim ve 3. Ay sonun da catlatma iğnesi oldum oviltrelle ile bu ay hamile kaldim. Insallah darisi isteyen tüm anne adaylarina nasip olur. Rabbim kimsenin kucağını bos birakmasin.
Doğrudur cnm, boya kiloya göre doz hesaplaması yapılıyo, benim evde femera vardı, onu kullanmaya başladım, bide gonal f 900 lük yazdı, yani 2 tane 450 liğe denk geliyo, 1050 TL sadece iğne tuttu, sürekli alışveriş yaptığımız Bi eczane vardı, sağolsunlar iğneyi 700 e getirttiler banaCanim ben hic kullanmadim hep klomen kullandim.ama doktor gonal f 450 lik ama 1 kutu yetmez 2kutu gerekiyor ortalama 1000tl diye hesaplamisti.ama sonra yine klomen kullandik.
Doğrudur cnm, boya kiloya göre doz hesaplaması yapılıyo, benim evde femera vardı, onu kullanmaya başladım, bide gonal f 900 lük yazdı, yani 2 tane 450 liğe denk geliyo, 1050 TL sadece iğne tuttu, sürekli alışveriş yaptığımız Bi eczane vardı, sağolsunlar iğneyi 700 e getirttiler bana
Kesede kanama var canım benimCanm senin sikintin ne geçmiş olsun
Canım ben geçen 8 martta ultrasyona girdim sonra ayın 11 de tekrar ultrasyondabaktı doktor sonra dedi ki kalp atışı için ay basından sonra gel yani çok uzun geldi bana kalp atışını merak ettiğim için devlet hastahanesine gitsem tekrar ultrasyon bebeğe zarar verir mi çok sık olduğu içinCanim ben oglumun 9.haftada duymustum kalp atisini.
Kuzum dualarım seninle, Allahın izniyle yavrun sana tutunacaktır içinde korku olmasın dua et hep. Ayrıca dinlenmeyi sakın ihmal etme, sen de çalışıyodun diye hatırlıyorum, gerekiyosa izin al rapor al ve hep yatCanım kesede kanama var benimde düşük riski var yani tedavi görüyorum maalesef
Ultrasonun bebeğe bilinen bi zararı yok canım x ışını yok sonuçta usg de. Tabi ki abartmadan gitmek lazım kontrollere ama böyle bi durumda merakta kalmamak için bence gidebilirsin doktora. Mesela ilk günler haftada bir falan çağırabiliyo doktorCanım ben geçen 8 martta ultrasyona girdim sonra ayın 11 de tekrar ultrasyondabaktı doktor sonra dedi ki kalp atışı için ay basından sonra gel yani çok uzun geldi bana kalp atışını merak ettiğim için devlet hastahanesine gitsem tekrar ultrasyon bebeğe zarar verir mi çok sık olduğu için
Valla birden fazla yumurta olsun diye yapılıyo diye biliyorum, 2 veya 3 yumurta olsun diye, Dr um da çok iyi Bi prof, Bi bildiği vardır sanırımAllah allah femera ile ayni anda gonal f kullanilmiyor diye biliyorum. Benim doktor ilac tedavisiyle igneli tedavi ayni anda yapilmaz demisti.
Yok canim çalışmıyorum evde istirahat ediyorum sürekli annemlere gittim doktorum iş falan yapma demişti dinleniyorum bol bol tşk ederimKuzum dualarım seninle, Allahın izniyle yavrun sana tutunacaktır içinde korku olmasın dua et hep. Ayrıca dinlenmeyi sakın ihmal etme, sen de çalışıyodun diye hatırlıyorum, gerekiyosa izin al rapor al ve hep yat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?