- 28 Aralık 2018
- 404
- 585
- 23
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #23.561
Takip etmeye devam et bakalım canım. Benim bugün regl günüm normalde önceki sayfada koyduğum test var öyle çıktı kafam karıştı. Bu en son koyduğum çok silik olan yumurta çatladıktan sonrakiBenimde ayni boyle cikiyor bugun reglinin 15.günü 13.günde koyulasir gibi oldu .herhalde yine yumurtlama olmayacak.
Kızlar bu test Lh testi. Dün rahatsızlığımdan dolayı hastaneye gittim ilaç verebilmek için gebelik testi yaptıklar ve negatif çıktığını söyledi doktor bende çok rahatsız olduğum için kaç çıktı falan demedim. Ama içime kurt düştü henüz regl olmadığım için evde de gebelik testi yoktu ovulasyon testi vardı yapayım emin olayım ona göre reglin sökülmesi için civan perçemi içeyim dedim. Test bu. Acaba regl döneminde olduğum için mi böyle yoksa geç döllenme falan olmuş olabilir mi ki? Allah'ım nelerden medet arıyoruz. A AloeeVeraaUmutumut82 ve diğer tüm kızlar
Eki Görüntüle 2247902
Öyleymiş. Canım moraşığı söyledinasip artık Cuma söyleyeceğim
Bugün regl günü olduğu için çok umutlu değilim kuzum ama içinde yine de acaba mı oluyor insanın bakalım olmazsa cumaya kadar regl, kan değerlerini kontrol için bir doktordan randevu almıştım artık ona yaptırırım gebelik testiValla gayet koyu canim sen yinede ilac icme. Genelde regliye yakin lh testi böyle cikanlar gebe oluyor.insallah senin minnosta gelmistir.
Canım bak chenecem de klomen +gonal f kullanıyormuş, yani iğne ve hap Bi aradaCanim mrb.yüp bebek uygulamasindada ayni ilaclar kullaniliyor ama dozaj farki oluyormuş.
Canım bak chenecem de klomen +gonal f kullanıyormuş, yani iğne ve hap Bi arada
Bugün regl günü olduğu için çok umutlu değilim kuzum ama içinde yine de acaba mı oluyor insanın bakalım olmazsa cumaya kadar regl, kan değerlerini kontrol için bir doktordan randevu almıştım artık ona yaptırırım gebelik testi
Dün doktor çok emin yanıma gelip gebelik negatif deyince umutlanmakta istemiyorum valla her zamanki gibi kafam çorba oldu kuzum :) hayırlısı inşallahInsallah bu ay gelmistir bebis canim.sanki var gibi geldi bana.
Canim bazi doktorlar 5 den yukari olunca pozitif diyor bazilarida 10 un ustüne negatif diyorDün doktor çok emin yanıma gelip gebelik negatif deyince umutlanmakta istemiyorum valla her zamanki gibi kafam çorba oldu kuzum :) hayırlısı inşallah
Anladım canım değeri söylemedi bende o kadar kötüydüm ki hiç sormak aklıma gelmedi e nabıza baktım gitmemişler o yüzden kaç çıkmıştı bilmiyorumCanim bazi doktorlar 5 den yukari olunca pozitif diyor bazilarida 10 un ustüne negatif diyor
Anladım canım değeri söylemedi bende o kadar kötüydüm ki hiç sormak aklıma gelmedi e nabıza baktım gitmemişler o yüzden kaç çıkmıştı bilmiyorum
Kuzum hastaneyi aradım sonuç 1 mis oradan dönmez benceCanim yarin sabah gebelik testi denersin var gibi geldi bana. Insallah yanilmamisimdir. Benimde hic hic ümidim yok ovulasyon koyulasacagina siliklesiyor.
Canım benm bende aşılama oldum tutmadı ama doktorum bana tüp bebek için daha yüksek dozda ilaç veriyoruz dedi aşılamada 2 yumurta istenen ama tüpde daha fazla sen yine sorarsın çok haklısın başka şeye odaklansanda evlat eksikliği hiç geçmiyor allah yardımcın olsun senn başka yoktu dimi bebiş bi aşılama denemende fayda var ilkinde tutanda çok inşallah omlardan biri okursunMerhaba arkadaşlar uzun zamandır girmedim bazen bakıp çıktım kafamı dağıtmak istedim histereskopi operasyonumdan sonra adetle birlikte tedavi için doktoruma gittim ilk defa aşılama deneyelim dedi tamam dedim gonalf ve klımen kullanıyorum ikinci günüm bugün Cuma kontrol gel dedi içimden de hep tüp başlasak mı dedim sonra içim rahat etmedi aşılama dan çok umutlu değilim çünkü Cuma doktora tüp bebek geçmek istiyoruz desem Yapar mı acaba işlemler aynı değil mi o kadar mutsuzum ki size bunalım durumumu anlatmam zor herşeye ağlıyorum olduk olmadık kafamı başka şeylere yormak istiyorum ama olmuyor
Kuzum hastaneyi aradım sonuç 1 mis oradan dönmez benceben bu ay ilk kez ovulasyonla takip ettiğim için bilmiyordum ilk başlarda koyulaşır gibi olmuştu sonra birden silikleşti sonra 1 gün sonrada pik oldu. O yüzden diyorum takip etmeye devam et diye. İnstagramdaki bir gebenin günlüğünde 50. günde görenler var, o yüzden umudunu kaybetme ve devam et bence kuzum
Yumurtlama sonrasında pek böyle koyu çıkmıyo canım, henüz pik değil ama beni şüphelendirdi açıkçası. Daha doğrusu umutlandırdı :) bence gebelik testi de denemelisin hemen kuzumKızlar bu test Lh testi. Dün rahatsızlığımdan dolayı hastaneye gittim ilaç verebilmek için gebelik testi yaptıklar ve negatif çıktığını söyledi doktor bende çok rahatsız olduğum için kaç çıktı falan demedim. Ama içime kurt düştü henüz regl olmadığım için evde de gebelik testi yoktu ovulasyon testi vardı yapayım emin olayım ona göre reglin sökülmesi için civan perçemi içeyim dedim. Test bu. Acaba regl döneminde olduğum için mi böyle yoksa geç döllenme falan olmuş olabilir mi ki? Allah'ım nelerden medet arıyoruz. A AloeeVeraaUmutumut82 ve diğer tüm kızlar
Eki Görüntüle 2247902
Kuzum değer 1 çıkmış dünden bugüne de değişmez herhalde ama henüz regl de olmadım keşke yapmasaydım testi ya kafamı katıştırdı anca :)Yumurtlama sonrasında pek böyle koyu çıkmıyo canım, henüz pik değil ama beni şüphelendirdi açıkçası. Daha doğrusu umutlandırdı :) bence gebelik testi de denemelisin hemen kuzum
Bekle bakalım canım ya belli olmuyo bu işler, herkeste farklı olabiliyo, hala umut varKuzum değer 1 çıkmış dünden bugüne de değişmez herhalde ama henüz regl de olmadım keşke yapmasaydım testi ya kafamı katıştırdı anca :)
sizinde ilk aşılamanızmıydı. adetin kaçıncı günü tedaviye başlıyorzBende anlaşmalı bi eczane ile 300 tl ye almıştım canım
EVet farklıymış dozajları nasip girdik bir yola iğne oluyorum üç gündür Cuma ne durumda göreceğiz 13-14 yumurta var dedi adetin 3. Günü baktığında benim bir oğlum var 14 yaşında canım ama ilk evliliğinden eşimden yk bebeğimizCanım benm bende aşılama oldum tutmadı ama doktorum bana tüp bebek için daha yüksek dozda ilaç veriyoruz dedi aşılamada 2 yumurta istenen ama tüpde daha fazla sen yine sorarsın çok haklısın başka şeye odaklansanda evlat eksikliği hiç geçmiyor allah yardımcın olsun senn başka yoktu dimi bebiş bi aşılama denemende fayda var ilkinde tutanda çok inşallah omlardan biri okursun
TAtlım sen infertilite bölümüne mi normal kadın Doğuma mı gidiyorsunEvet kuzum 3 ay aradan sonra doktorumu degistiricem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?