Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bana fazla ultrasyona sokmak istemiyorum dedio da zararlı dedi şuan tan 7 haftalık olduk daka kontrole 12 gün var o yüzden uzun olunca gitsem mi başka doktora diye düşündüm en son 5+ 5 de gitmiştim zaten doktora

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır girmedim bazen bakıp çıktım kafamı dağıtmak istedim histereskopi operasyonumdan sonra adetle birlikte tedavi için doktoruma gittim ilk defa aşılama deneyelim dedi tamam dedim gonalf ve klımen kullanıyorum ikinci günüm bugün Cuma kontrol gel dedi içimden de hep tüp başlasak mı dedim sonra içim rahat etmedi aşılama dan çok umutlu değilim çünkü Cuma doktora tüp bebek geçmek istiyoruz desem Yapar mı acaba işlemler aynı değil mi o kadar mutsuzum ki size bunalım durumumu anlatmam zor herşeye ağlıyorum olduk olmadık kafamı başka şeylere yormak istiyorum ama olmuyor

Canim ultrasonun bebege zarari olmuyormus
Baska bir doktorada görünmende fayda olabilir belki farkli bir önlem alır.

Canim mrb.yüp bebek uygulamasindada ayni ilaclar kullaniliyor ama dozaj farki oluyormuş.

Ya bana fazla ultrasyona sokmak istemiyorum dedio da zararlı dedi şuan tan 7 haftalık olduk daka kontrole 12 gün var o yüzden uzun olunca gitsem mi başka doktora diye düşündüm en son 5+ 5 de gitmiştim zaten doktora
Bana sorarsan gidebilirsin canım her gün gidilmiyo sonuçta. Dediğim gibi ilk haftalar haftada bir giriliyo genelde usg ye. Yok kese gör, bebeği gör sonra kalp atışı derken ilk haftalar öyle olmak zorunda

Allah allah femera ile ayni anda gonal f kullanilmiyor diye biliyorum. Benim doktor ilac tedavisiyle igneli tedavi ayni anda yapilmaz demisti.
Valla birden fazla yumurta olsun diye yapılıyo diye biliyorum, 2 veya 3 yumurta olsun diye, Dr um da çok iyi Bi prof, Bi bildiği vardır sanırım

ikisi birlikte kullanılabiliyor sanırım
ben 2014 yılında klomen sonrası iğne kullanmıştım

Benim klomenle yumurtam 15mm e kadar büyüyunce ben doktoruma sordum igne takviyesi icin litaruture aykiri dedi
ay zaten o doktor resmen bizi kazıklamıştı
2 aşılama yapmıştı tutmamıştı
bir de illa ki 14. günde yumurta büyütmeye çalışıyordu
oysa ki benim hep 17-18.günlerde ancak büyüyormuş

Kızlar bu test Lh testi. Dün rahatsızlığımdan dolayı hastaneye gittim ilaç verebilmek için gebelik testi yaptıklar ve negatif çıktığını söyledi doktor bende çok rahatsız olduğum için kaç çıktı falan demedim. Ama içime kurt düştü henüz regl olmadığım için evde de gebelik testi yoktu ovulasyon testi vardı yapayım emin olayım ona göre reglin sökülmesi için civan perçemi içeyim dedim. Test bu. Acaba regl döneminde olduğum için mi böyle yoksa geç döllenme falan olmuş olabilir mi ki? Allah'ım nelerden medet arıyoruz. A AloeeVeraa Umutumut82 ve diğer tüm kızlar

canım LH testi her zaman böyle çıkar
yumurtlama zamanı 2 tane kopkoyu çizgi oluyor
gebelik olsaydı 2. çizgi çok daha koyu olması gerekirdi.

canım LH testi her zaman böyle çıkar
yumurtlama zamanı 2 tane kopkoyu çizgi oluyor
gebelik olsaydı 2. çizgi çok daha koyu olması gerekirdi.
Kuzum ben bu ay yumurta takibi yaptım ilk kez ilk yaptığımda bundan çok silik çıkmıştı yumurtlama gününe 1 gün kala böyle çıkmıştı o yüzden kafam karıştı çok daha silik bekliyordum testi

heaa şimdi anladım canım
kan testi sonucuna internetten falan bakamaz mısın peki?

cidden bayağı silikmiş
acaba idrarın yoğunluğuna göre falan değişiyor mu?
bilemedim kuzum
ama regl gelene kadar umut bitmez :)

Benimde ayni boyle cikiyor bugun reglinin 15.günü 13.günde koyulasir gibi oldu .herhalde yine yumurtlama olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…