- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.041
Bende 80 kiloyum hamileydim alakası yokYazın temmuz ağustos eylül düğünler oldu, ben hariç hepsi hamile. Biri 38 yaşında biri de baya kilolu. Yani burdan anlaşılan yok kilo ile zor hamile kalınır yok yaş geçio falan hikayeeeeeeeeOlcaksa oluyor
inşallah gelmez canımmKızlar nasilsinzzzzz bende gelen yok hala
Ay inşallah canm ya belirtilerim var gibi ama inşallah yaniltmazinşallah gelmez canımm
Aşılamamı canım seninki bide kaçıncı günAy inşallah canm ya belirtilerim var gibi ama inşallah yaniltmaz
Ben kullandımya aranızda progestan kullanan var mı ya da daha önce kullanmış olan?
ondan sonra mı hamile kalmıştın canım benimmBen kullandım
Hayır canım hamile kaldım sonra onu kullandımondan sonra mı hamile kalmıştın canım benimm
İkinci için mi valla bencillik ama ben bazen yakınlarımda bile duymak istemiyorum hamileyim diye içimde kötülük olduğundan değil ama zor yaşayan anlar hep burukluk eksiklik Allah tamamlasın bizide inşallah biz uzmanız ovulasyonda:)):)) ben de inanıyorum olucaz, neden olmayalım hem. Bu arada herkes hamile, dün arkdaşım aramış 2. İçin ovulasyon kullanacakmış da nasıl oluyor diye soruyor
peki kullandıktan sonra çamaşırına ve lavaboya akıyor muydu? ben fitil olarak alıyorum sanki benim hepsi geri çıkıyor gibi hissediyorum inşallah faydası olurHayır canım hamile kaldım sonra onu kullandım
Etkisi vardır muhakkak bana 55 kiloyla kilo ver dediBen 77kg yum doktorum 10kg dahaver diyor.
Ben gerçekten kısmet olduğuna inanıyorum ve muhakkak ki zamanı var, bizim komşumuz tüp bebek denedi tutmadı, bir kaç ay sonra kendiliğinden oldu, zamanı gelmiş demek kiaynen öyle kocamın kuzeni yazın evlendi çok yakınız bebek istediğimizi biliyor. adet düzensizliğinden dr a gitmiş doktor senin çok zor çocuğun olur çok uğraşırsın demiş. aklında bebek yoktu ailesinden çok uzak olduğu için korkusundan korunmayı bırakmışlar o ay hamile kaldı kız. ve dediğin gibi bana göre çok kilolu dr olmaz demiş. benim olmaması için bir nedenim yok 3 yıldır olmuyor. nasip kısmet işte
Bence de yok, Rabbim sağlıklı sıhatli nasip etsin inşallah tez zaman da hepimizeBende 80 kiloyum hamileydim alakası yok
Tabiki sen düşünüyorsun bilirsin ben de istiyorum Diye soruyır işte birincisi kazayla olmuştu. Ya bugün öğrendim benim kardeşim korunurken olmuş hem de condomla korunurken hep anlatırlarda yok be galan derdim, artık annemle konuşurken azından kaçırdı :)İkinci için mi valla bencillik ama ben bazen yakınlarımda bile duymak istemiyorum hamileyim diye içimde kötülük olduğundan değil ama zor yaşayan anlar hep burukluk eksiklik Allah tamamlasın bizide inşallah biz uzmanız ovulasyonda:))
Etkisi vardır muhakkak bana 55 kiloyla kilo ver dedidediğim arkadaş 100 yoksa da yakındır o derece, Rabbim ol diyincd oluyor gerisi hikaye
brn 60 kiloyum kiloyla ilgili hiçbişey demedi şimdiye kadar 55 e zayıfla demek nedirEtkisi vardır muhakkak bana 55 kiloyla kilo ver dedidediğim arkadaş 100 yoksa da yakındır o derece, Rabbim ol diyincd oluyor gerisi hikaye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?