- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.061
kesinlikle haklısın o mutluluğu tatmak istiyorum ben de çift çizgi görmek için şaşı oldum artık.Ben gerçekten kısmet olduğuna inanıyorum ve muhakkak ki zamanı var, bizim komşumuz tüp bebek denedi tutmadı, bir kaç ay sonra kendiliğinden oldu, zamanı gelmiş demek ki
ya şakasınTabiki sen düşünüyorsun bilirsin ben de istiyorum Diye soruyır işte birincisi kazayla olmuştu. Ya bugün öğrendim benim kardeşim korunurken olmuş hem de condomla korunurken hep anlatırlarda yok be galan derdim, artık annemle konuşurken azından kaçırdı :)
Canm kesin o yirtiliyordur yada erkek dikkat etmiyordur zaten rabbim nasip ederse 1 damla yeter.benm kizimdada korunurken olmustu esimin yuzundenya şakasınkorunurken nasıl oluyor ya biz evlendiğimizden bugüne kadar hiç korunmadık
Allahım inşallah bu ay bize de nasip eder. olmaması için çok şükür bir sebep yok. çikolata kistim vardı önceden hayıt otuyla eridi artık o da yok. hayırlısıyla bize de sağlıklı bir bebek nasip eder inşallahCanm kesin o yirtiliyordur yada erkek dikkat etmiyordur zaten rabbim nasip ederse 1 damla yeter.benm kizimdada korunurken olmustu esimin yuzunden
İşte nasip olunca her şekilde olıyo bizde uğraşıp duruyoruz :) benm kardeşimde 2. Bekliyo aynı anda evlendikTabiki sen düşünüyorsun bilirsin ben de istiyorum Diye soruyır işte birincisi kazayla olmuştu. Ya bugün öğrendim benim kardeşim korunurken olmuş hem de condomla korunurken hep anlatırlarda yok be galan derdim, artık annemle konuşurken azından kaçırdı :)
senin de ilk bebek mi olacak benim gibi?İşte nasip olunca her şekilde olıyo bizde uğraşıp duruyoruz :) benm kardeşimde 2. Bekliyo aynı anda evlendik
İkinci için mi valla bencillik ama ben bazen yakınlarımda bile duymak istemiyorum hamileyim diye içimde kötülük olduğundan değil ama zor yaşayan anlar hep burukluk eksiklik Allah tamamlasın bizide inşallah biz uzmanız ovulasyonda:))
Ah kuzum yok asilama degil tedavi ile değil sadece salı günü kahve pembe karışık leke geldi ondan heycanliyimAşılamamı canım seninki bide kaçıncı gün
Canım bana da verdi dr 12 gün kullan dedi kullanıyorum bakalım aynı zamanda düşük de olmasını engellemek için verdi.. ben iğne olalı bugün tam bir hafta oldu bekliyorum..arkadaşlar bi de yumurta çatladıktan sonra progestan kullanan oldu mu? bana doktorum verdi fitil olarak kullanıyorum şuan. daha önceki iğnelerden sonra vermemişti. tutunmayı kolaylaştırıyormuş inşallah
Ah kuzum yok asilama degil tedavi ile değil sadece salı günü kahve pembe karışık leke geldi ondan heycanliyim
benim henüz 6 gün oldu. sabırsızlık içindeyim. kendimi hamileliğe inanılmaz alıştırdım olumsuz olursa çok üzülürüm. yapmamam gerekiyordu biliyorum ama galiba yine ve yine çok umutluyumCanım bana da verdi dr 12 gün kullan dedi kullanıyorum bakalım aynı zamanda düşük de olmasını engellemek için verdi.. ben iğne olalı bugün tam bir hafta oldu bekliyorum..
Doktorlar da manyakkkk gitmedim ına bir daha :)brn 60 kiloyum kiloyla ilgili hiçbişey demedi şimdiye kadar 55 e zayıfla demek nedir
Benim de 6 olabilir perşembe gece vuruldum çünkübenim henüz 6 gün oldu. sabırsızlık içindeyim. kendimi hamileliğe inanılmaz alıştırdım olumsuz olursa çok üzülürüm. yapmamam gerekiyordu biliyorum ama galiba yine ve yine çok umutluyum
Konu anne ve baba olunca çok şaapamadım ama bence de yırtıldı ya da hatalı ürün falandı, kardeşimin olacağı varmış diyorum :)ya şakasınkorunurken nasıl oluyor ya biz evlendiğimizden bugüne kadar hiç korunmadık
yook artıııkEtkisi vardır muhakkak bana 55 kiloyla kilo ver dedidediğim arkadaş 100 yoksa da yakındır o derece, Rabbim ol diyincd oluyor gerisi hikaye
Gerçekten nasip, hani hep derler ya ölüm ve doğum şaşmaz diye sanırım günlerini bekliyorlar. Bu ara da benim test silikleşti iyice, sonradan pik yapıp şaşırtmazsa beni, devam hasta oluncaya kadar.İşte nasip olunca her şekilde olıyo bizde uğraşıp duruyoruz :) benm kardeşimde 2. Bekliyo aynı anda evlendik
O tip bana hımmm tüylenmen var mı ama beyazsın anlamazsın vardır, kaç çocuk doğurdun, daha 1 ay oldu evleneli dedim o zaman ne bekliosun doğur dediyook artıııkben 80 kiloyum 3 doktora gittim hepsi kilo ver dedi tamam da bu nedir yaa
Konu anne ve baba olunca çok şaapamadım ama bence de yırtıldı ya da hatalı ürün falandı, kardeşimin olacağı varmış diyorum :)
Gerçekten nasip, hani hep derler ya ölüm ve doğum şaşmaz diye sanırım günlerini bekliyorlar. Bu ara da benim test silikleşti iyice, sonradan pik yapıp şaşırtmazsa beni, devam hasta oluncaya kadar.Umutumut82
O tip bana hımmm tüylenmen var mı ama beyazsın anlamazsın vardır, kaç çocuk doğurdun, daha 1 ay oldu evleneli dedim o zaman ne bekliosun doğur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?