Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya şakasın korunurken nasıl oluyor ya biz evlendiğimizden bugüne kadar hiç korunmadık

Canm kesin o yirtiliyordur yada erkek dikkat etmiyordur zaten rabbim nasip ederse 1 damla yeter.benm kizimdada korunurken olmustu esimin yuzunden
Allahım inşallah bu ay bize de nasip eder. olmaması için çok şükür bir sebep yok. çikolata kistim vardı önceden hayıt otuyla eridi artık o da yok. hayırlısıyla bize de sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah

İşte nasip olunca her şekilde olıyo bizde uğraşıp duruyoruz :) benm kardeşimde 2. Bekliyo aynı anda evlendik

Canim simdi oncelikle sunu soyliyim senin derdini ugrasini ancak ben ve burdaki diger arkadaslarimiz anlar. Karsimizdakiler bizim gibi ugrasmadiklari icin her davranislarindan aliniyoruz kıriliyoruz ama cogunlukla bilincli yapmiyorlar.
Söyle ornek veriyim ogluma hamile kaldigimda aileden cok yakin birinin bebegi vefat etti uzun zamandan beri 2.icin ugrasiyorlardi. Sonra ben hamile kalinca esim ve kv aman duymasin uzülmesin diye sıktıkça sıktilar beni.yani bebegime hastane cikislarini bile sakli gizli aldim. ya düsün 40 i cikinca bile birsey yapmadim. Hastane randevularima sakli gittim. resimlerini sakladim.Ne sevincimi yasadim ne de mutlulugumu . nispet yaptigimi saniyordu hep.halbuki ben surekli dua ediyordum hatta dogumhanede oglumun dogum aninda ona dua etyim.duanin kimden gelecegi belli olmaz... .. sonra o da hamile kaldi ama hamileliginin keyfini nazını dibine kadar yasadi bebegi dogdu resimlerini carsaf carsaf yayinladi bebeginin herseyini yapti. aldigi kiyafetleri bana tek tek resimlerini atti. Simdiki aklim olsa dibine kadar yasardim . Herkesin sınavi farklı rabbim tez zamanda kucagini doldursun.

arkadaşlar bi de yumurta çatladıktan sonra progestan kullanan oldu mu? bana doktorum verdi fitil olarak kullanıyorum şuan. daha önceki iğnelerden sonra vermemişti. tutunmayı kolaylaştırıyormuş inşallah
Canım bana da verdi dr 12 gün kullan dedi kullanıyorum bakalım aynı zamanda düşük de olmasını engellemek için verdi.. ben iğne olalı bugün tam bir hafta oldu bekliyorum..

Canım bana da verdi dr 12 gün kullan dedi kullanıyorum bakalım aynı zamanda düşük de olmasını engellemek için verdi.. ben iğne olalı bugün tam bir hafta oldu bekliyorum..
benim henüz 6 gün oldu. sabırsızlık içindeyim. kendimi hamileliğe inanılmaz alıştırdım olumsuz olursa çok üzülürüm. yapmamam gerekiyordu biliyorum ama galiba yine ve yine çok umutluyum

benim henüz 6 gün oldu. sabırsızlık içindeyim. kendimi hamileliğe inanılmaz alıştırdım olumsuz olursa çok üzülürüm. yapmamam gerekiyordu biliyorum ama galiba yine ve yine çok umutluyum
Benim de 6 olabilir perşembe gece vuruldum çünkü ben bu kez neden bilmiyorum ama daha rahatım sanki.. geçen sefer ben de çok aşırı umutlanmıştım ama sonrası büyük hayal kırıklığı oldu.. tavsiyem böyle yapmamaya çalış insan o zaman kendini daha fazla dinliyor olmadık belirtiler çıkarıyor

İşte nasip olunca her şekilde olıyo bizde uğraşıp duruyoruz :) benm kardeşimde 2. Bekliyo aynı anda evlendik
Gerçekten nasip, hani hep derler ya ölüm ve doğum şaşmaz diye sanırım günlerini bekliyorlar. Bu ara da benim test silikleşti iyice, sonradan pik yapıp şaşırtmazsa beni, devam hasta oluncaya kadar. Umutumut82

Eklentiler

• 07BF8CC6-5023-4BBB-9A39-1BBA6F0D3FE0.webp
    112,5 KB · Görüntüleme: 30
Konu anne ve baba olunca çok şaapamadım ama bence de yırtıldı ya da hatalı ürün falandı, kardeşimin olacağı varmış diyorum :)

Sen onu birak canim bizim bir akrabamiz 57 yasinda menopoza girdigi ilk aylarda hamile kaldi. O ara kızıda hamileydi.kızi dogum yaptiginda 6 aylik hamileydi hastaneye gelmis mecburen kızı sonucta.karni burnunda cok tuhaf bir durum. Ikininde kizi oldu. Teyze yegenden 3 ay kücük oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…