- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.081
O tip bana hımmm tüylenmen var mı ama beyazsın anlamazsın vardır, kaç çocuk doğurdun, daha 1 ay oldu evleneli dedim o zaman ne bekliosun doğur dedi
Ay inşallah bebgim ya 6 gün kaldı adeteCanim bu ay senin bebis geldi insallah.
Ay inşallah bebgim ya 6 gün kaldı adete
Canm vallaha pek anlamıyorum ama ben son 3 4 aydır 25 günde 1 oluyorum gununden 5 gün önce oluyorBenim bat kac birturlu belirleyemedim. Normalde son reglim 6marttaydi. Ama yumurtlamam ayin 24 25 de (reglinin 19.20.gunune denk geldi) 26.sindada catladi. Benimbat 6 nisanmi yoksa 9 nisanmi .bazi yerlerde yumurtlama zamani regli tarihini etkilemez yaziyor bazisindada ileri atar yaziyor. A AloeeVeraa I Ilkmelegim
ya doğru söylüyorsun stresten uzak durayım diye bu dönem izin aldım iş yerimden bu defa da herşeyi merak edip sürekli takip ediyorum netten. evde yatışlardayım sürekli burdayım. ona bak buna bak akşam oluyor. sadece yemek yapıp yiyorum başka bir sebeple asla yerimden kalkmıyorumBenim de 6 olabilir perşembe gece vuruldum çünküben bu kez neden bilmiyorum ama daha rahatım sanki.. geçen sefer ben de çok aşırı umutlanmıştım ama sonrası büyük hayal kırıklığı oldu.. tavsiyem böyle yapmamaya çalış insan o zaman kendini daha fazla dinliyor olmadık belirtiler çıkarıyor
bişey olmaz canım ama bizim biraz sıkıntılı olduğu için bu defa döllenme döneminde evde yatayım dedim. normalde bişey olmaz yürümektenBi şey danışmak istiyorum bu arada ben yürüyüş yapıyorum 2 gündür tempolu değil ama 45 dk kadar yürüyorum hafif yokuşlu bir yerde bi sıkıntı olur mu sizce ?
benim henüz 6 gün oldu. sabırsızlık içindeyim. kendimi hamileliğe inanılmaz alıştırdım olumsuz olursa çok üzülürüm. yapmamam gerekiyordu biliyorum ama galiba yine ve yine çok umutluyum
ya doğru söylüyorsun stresten uzak durayım diye bu dönem izin aldım iş yerimden bu defa da herşeyi merak edip sürekli takip ediyorum netten. evde yatışlardayım sürekli burdayım. ona bak buna bak akşam oluyor. sadece yemek yapıp yiyorum başka bir sebeple asla yerimden kalkmıyorumiyi mi oldu kötü mü bilemedim
Yok yok öyle yapma sen en iyisi iş iyi oluyor ben yoğunum baya bu ara o yüzden anlamadım bile bi hafta nasıl geçti inşallah önümüzdeki hafta da aynı şekilde geçer de mutlu haber alırız hepimiz inşallahhya doğru söylüyorsun stresten uzak durayım diye bu dönem izin aldım iş yerimden bu defa da herşeyi merak edip sürekli takip ediyorum netten. evde yatışlardayım sürekli burdayım. ona bak buna bak akşam oluyor. sadece yemek yapıp yiyorum başka bir sebeple asla yerimden kalkmıyorumiyi mi oldu kötü mü bilemedim
İlk canım 2 yılı geçti istiyoruz inşallah olur senn ne zamandırsenin de ilk bebek mi olacak benim gibi?
Devam canım ümidini kaybetme şakınGerçekten nasip, hani hep derler ya ölüm ve doğum şaşmaz diye sanırım günlerini bekliyorlar. Bu ara da benim test silikleşti iyice, sonradan pik yapıp şaşırtmazsa beni, devam hasta oluncaya kadar.Umutumut82
Kızlar bende kürtajdan sonra korunmayı hiç düşünmüyorum çok istiyorum tekrar gebeliği inşallah hemen tutar ya sizce olur mu
üç yıl oldu canım. neler yapmadım ki hala da alternatif tıp araştırıyorumİlk canım 2 yılı geçti istiyoruz inşallah olur senn ne zamandır
ya benim işyeri stresli adliyede çalışıyorum. bu dönem stres altında olmak istemedim bi de böyle deneyim dedimYok yok öyle yapma sen en iyisi iş iyi oluyor ben yoğunum baya bu ara o yüzden anlamadım bile bi hafta nasıl geçti inşallah önümüzdeki hafta da aynı şekilde geçer de mutlu haber alırız hepimiz inşallahh
Canım yumurtlamadan sonraki 14 gün sayacaksın yani regli ileri atıyor bu durumda bende aynı şekilde olmuştum yaBenim bat kac birturlu belirleyemedim. Normalde son reglim 6marttaydi. Ama yumurtlamam ayin 24 25 de (reglinin 19.20.gunune denk geldi) 26.sindada catladi. Benimbat 6 nisanmi yoksa 9 nisanmi .bazi yerlerde yumurtlama zamani regli tarihini etkilemez yaziyor bazisindada ileri atar yaziyor. A AloeeVeraa I Ilkmelegim
Sagol canım bilgilerin içinCanim olurda saglikli olurmu bilemedimki neler hissettigini az cok anlayabiliyorum ama bence en azindan 2ay bekle. Bütün doktorlar 6 ay diyor
Genelde yumurtlama tarihi biliniyosa ondan 14-15 gün sonra bat oluyo canım. Ama senin arada sapmalar olabiliyo. Sen kendi beklediğin bat tarihinden itibaren bekle bakalımBenim bat kac birturlu belirleyemedim. Normalde son reglim 6marttaydi. Ama yumurtlamam ayin 24 25 de (reglinin 19.20.gunune denk geldi) 26.sindada catladi. Benimbat 6 nisanmi yoksa 9 nisanmi .bazi yerlerde yumurtlama zamani regli tarihini etkilemez yaziyor bazisindada ileri atar yaziyor. A AloeeVeraa I Ilkmelegim
Insallah vanm hayirlisiyla en kisa surede saglikli evlat nasip etsin.elinden geldigi kadar stresi azaltmaya calis.illaki bu ay olmali diyince olmuyor.Allahım inşallah bu ay bize de nasip eder. olmaması için çok şükür bir sebep yok. çikolata kistim vardı önceden hayıt otuyla eridi artık o da yok. hayırlısıyla bize de sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah
Bu cok ilgincmis rabbimin hikmetiSen onu birak canim bizim bir akrabamiz 57 yasinda menopoza girdigi ilk aylarda hamile kaldi. O ara kızıda hamileydi.kızi dogum yaptiginda 6 aylik hamileydi hastaneye gelmis mecburen kızı sonucta.karni burnunda cok tuhaf bir durum. Ikininde kizi oldu. Teyze yegenden 3 ay kücük oldu.
Ise gitmek daha iyi kafan dagiliyo.ya doğru söylüyorsun stresten uzak durayım diye bu dönem izin aldım iş yerimden bu defa da herşeyi merak edip sürekli takip ediyorum netten. evde yatışlardayım sürekli burdayım. ona bak buna bak akşam oluyor. sadece yemek yapıp yiyorum başka bir sebeple asla yerimden kalkmıyorumiyi mi oldu kötü mü bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?