Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O tip bana hımmm tüylenmen var mı ama beyazsın anlamazsın vardır, kaç çocuk doğurdun, daha 1 ay oldu evleneli dedim o zaman ne bekliosun doğur dedi

Valla ben olsam o doktora derdimki. Valla cok haklisin doktorcum zaten bebek oluyorda ben fantezi olsun diye size geldim.söyle bir bakip çıkacaktim. Benim huyumdur ara ara gelir burda beklerim. Derdim..... ya bazen insanlar cok sacmaliyor. Mesela şunu hic anlamam.hastanedeyim wc deyim cok sıkıstım doktor idrara sikış gel dedi. Ama ne sıkışmak morardim resmen ter doküyorum.bacaklarimı sıkıştıra sıkıştıra wv ye vardim dolu. wc kapisinda bekliyorum. Kadinin biri geldi ama ne giyinmis ne süslenmis bir afra bir tafra.zaten ust katta doktorun asistanini haksiz yere azarlamisti gicik olmustum. geldi hanfendi siz wc ye girmek icinmi bekliyorsunuz dedi. Bende yok ben fantezi olsun diye bekliyorum dedim.

Ay inşallah bebgim ya 6 gün kaldı adete

Benim bat kac birturlu belirleyemedim. Normalde son reglim 6marttaydi. Ama yumurtlamam ayin 24 25 de (reglinin 19.20.gunune denk geldi) 26.sindada catladi. Benimbat 6 nisanmi yoksa 9 nisanmi .bazi yerlerde yumurtlama zamani regli tarihini etkilemez yaziyor bazisindada ileri atar yaziyor. A AloeeVeraa I Ilkmelegim

Bi şey danışmak istiyorum bu arada ben yürüyüş yapıyorum 2 gündür tempolu değil ama 45 dk kadar yürüyorum hafif yokuşlu bir yerde bi sıkıntı olur mu sizce ?

Canm vallaha pek anlamıyorum ama ben son 3 4 aydır 25 günde 1 oluyorum gununden 5 gün önce oluyor

ya doğru söylüyorsun stresten uzak durayım diye bu dönem izin aldım iş yerimden bu defa da herşeyi merak edip sürekli takip ediyorum netten. evde yatışlardayım sürekli burdayım. ona bak buna bak akşam oluyor. sadece yemek yapıp yiyorum başka bir sebeple asla yerimden kalkmıyorum iyi mi oldu kötü mü bilemedim

Bi şey danışmak istiyorum bu arada ben yürüyüş yapıyorum 2 gündür tempolu değil ama 45 dk kadar yürüyorum hafif yokuşlu bir yerde bi sıkıntı olur mu sizce ?
bişey olmaz canım ama bizim biraz sıkıntılı olduğu için bu defa döllenme döneminde evde yatayım dedim. normalde bişey olmaz yürümekten

benim henüz 6 gün oldu. sabırsızlık içindeyim. kendimi hamileliğe inanılmaz alıştırdım olumsuz olursa çok üzülürüm. yapmamam gerekiyordu biliyorum ama galiba yine ve yine çok umutluyum
Yok yok öyle yapma sen en iyisi iş iyi oluyor ben yoğunum baya bu ara o yüzden anlamadım bile bi hafta nasıl geçti inşallah önümüzdeki hafta da aynı şekilde geçer de mutlu haber alırız hepimiz inşallahh

Kızlar bende kürtajdan sonra korunmayı hiç düşünmüyorum çok istiyorum tekrar gebeliği inşallah hemen tutar ya sizce olur mu

Canim olurda saglikli olurmu bilemedimki neler hissettigini az cok anlayabiliyorum ama bence en azindan 2ay bekle. Bütün doktorlar 6 ay diyor

ya benim işyeri stresli adliyede çalışıyorum. bu dönem stres altında olmak istemedim bi de böyle deneyim dedim

Canım yumurtlamadan sonraki 14 gün sayacaksın yani regli ileri atıyor bu durumda bende aynı şekilde olmuştum ya

Genelde yumurtlama tarihi biliniyosa ondan 14-15 gün sonra bat oluyo canım. Ama senin arada sapmalar olabiliyo. Sen kendi beklediğin bat tarihinden itibaren bekle bakalım

Insallah vanm hayirlisiyla en kisa surede saglikli evlat nasip etsin.elinden geldigi kadar stresi azaltmaya calis.illaki bu ay olmali diyince olmuyor.

Bu cok ilgincmis rabbimin hikmeti

Ise gitmek daha iyi kafan dagiliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…