Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende kürtajdan sonra korunmayı hiç düşünmüyorum çok istiyorum tekrar gebeliği inşallah hemen tutar ya sizce olur mu
Ben seni hatırladım. Canım rabbim sabır versin zor süreçler bunlar olsun diye uğraşıyoruz olsa ayrı dert tamamlansın diye ayrı stres nasipten ötesi yok maalesef

Yarın sabah aşılmama var ilk defa çok heyecanlıyım aslında yatmam lazım çatlama iğnesinden sonra hiç bişey hissetmiyorum Umutumut82 canım senin dış gebelik olan aşılaman da sancın falan oldu mı iğneden sonra kasıklarımda sıfır hareket sanki işe yaramadı

Bende ilk bu ay denedim stres heyecan hıcbır durum yok acı falan asla yok olanıda Hıc duymadım sakin ol.. Catlatma ıgnesıde agrı felan yapmıyor, sadece asılamadan sonra gun ıcınde bıraz agrı olması normal bıldıgın standart agrı adet agrısı gıbı dusunun.. Bende gözumde buyutmusum, hayırlı olur insallah sakin ol strese Hıc gerek yok

Ağrısinda değilim aşılamaya karşı zaten çok umutlu değilim tüp istedim doktor illa deneyelim bir kere dedi sebepsiz infertilite diye bakalım inşallah rabbim hepimizi şu mübarek günlerde yüzümüze bakar
İlaçlar şişirdi beni ona ayrıca çok mutsuzum

Catlatma yı vurunca 36saat sonra aşılama dusunursen ertesi gun eger agrısı cekıyorsan normalde ertesi gun hissedersin hemen etkisi olmuyor sonraki gunde aşılama gunu zaten..

mubarek iğneler 3gun baya kotu yaptı geceleri uyutmadı büyüyor haliyle, katlanıcaz mecbur bir daha denerim iğneli asılama faslı biter, tup daha zormuş ıgnesı ilacı stresi.. Olırda ınsallah gerek kalmaz

mubarek iğneler 3gun baya kotu yaptı geceleri uyutmadı büyüyor haliyle, katlanıcaz mecbur bir daha denerim iğneli asılama faslı biter, tup daha zormuş ıgnesı ilacı stresi.. Olırda ınsallah gerek kalmaz
BEnde de iğnelerin ilk günleri ağrılı geçti sonrası daha iyiydi amin inşallah gerek kalmaz

Sanki içimde ince ince ıgne batıomus hıssı oldu, su ıctım cok fazla yinede rahatsızlık verdı halsizlik v. S... Ates yaptı.. Kendime zararım benimde sebepsiz bakalım

Yarın test yapıcam bende 4 nisan bat aslında erken gebelik testinde cıkarmı
Birde pazar gununden beri ara ara kahveli kırmızılı leke devam ediyor

Canim dis gebelik degilde kimyasal olmusdu. Benim sadece ilk catlatma ignemde cok yogun sancim olmustu sonrakilerde olmadi. Gonal f kullanmistin dimi canim kac yumurtan olmustu. Mubarek 3 aylarin mubarek cuma gününün hürmetine işin rast gitsin rabbim yüzune baksin canim.

Bu cok ilgincmis rabbimin hikmeti

Aynen canim hemde ne ilginc bende ilk duyunca sasirmistim. Kadinin zaten 6 tane varmis cocugu. Cok cocuk dogurdugundan bir turlü menapoza girmemis. Tam menapoza girince hamile kalmis ve şuda varki esi gemici 6 ayda bir geliyor enfazla 1hafta kalip gidiyordu yani nasil denk geldi .ben birtürlü denk getiremedim.

Amin kuzum cümlemize inşallah evet gonal f kullandım 2 tane oluştu en son bakalım inşallah biri tutar

Amin kuzum cümlemize inşallah evet gonal f kullandım 2 tane oluştu en son bakalım inşallah biri tutar

Insallah canim insallah. Benimde klomenle 1 tane oluyorya 1 kere gonal f denemek istiyorum oyuzden sordum. Canim tavsiyem muhakkak islem oncesi catlamislarmi diye kontrol ettir. Yumurtalari catlamadan asilama yapilan cok kisi var. Illaki biri catlamistir ama sen yinede kontrol ettir.

DOğru diyorsun bende söyleyeceğim eşim sprem veriyor beklemedeyim daha beni almadılar bakalım hayırlısıyla hallolsun bıktım hastanelerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…