- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.101
Ben seni hatırladım. CanımKızlar bende kürtajdan sonra korunmayı hiç düşünmüyorum çok istiyorum tekrar gebeliği inşallah hemen tutar ya sizce olur mu
Bende ilk bu ay denedim stres heyecan hıcbır durum yok acı falan asla yok olanıda Hıc duymadım sakin ol.. Catlatma ıgnesıde agrı felan yapmıyor, sadece asılamadan sonra gun ıcınde bıraz agrı olması normal bıldıgın standart agrı adet agrısı gıbı dusunun.. Bende gözumde buyutmusum, hayırlı olur insallah sakin ol strese Hıc gerek yokYarın sabah aşılmama var ilk defa çok heyecanlıyım aslında yatmam lazımçatlama iğnesinden sonra hiç bişey hissetmiyorum Umutumut82 canım senin dış gebelik olan aşılaman da sancın falan oldu mı iğneden sonra kasıklarımda sıfır hareket sanki işe yaramadı
Ağrısinda değilim aşılamaya karşı zaten çok umutlu değilim tüp istedim doktor illa deneyelim bir kere dedi sebepsiz infertilite diye bakalım inşallah rabbim hepimizi şu mübarek günlerde yüzümüze bakarBende ilk bu ay denedim stres heyecan hıcbır durum yok acı falan asla yok olanıda Hıc duymadım sakin ol.. Catlatma ıgnesıde agrı felan yapmıyor, sadece asılamadan sonra gun ıcınde bıraz agrı olması normal bıldıgın standart agrı adet agrısı gıbı dusunun.. Bende gözumde buyutmusum, hayırlı olur insallah sakin ol strese Hıc gerek yok
Ağrı sancı çekmeye razıyım yeterki olsunCatlatma yı vurunca 36saat sonra aşılama dusunursen ertesi gun egeragrısı cekıyorsan normalde ertesi gun hissedersin hemen etkisi olmuyor sonraki gunde aşılama gunu zaten..
mubarek iğneler 3gun baya kotu yaptı geceleri uyutmadıAğrısinda değilim aşılamaya karşı zaten çok umutlu değilim tüp istedim doktor illa deneyelim bir kere dedi sebepsiz infertilite diye bakalım inşallah rabbim hepimizi şu mübarek günlerde yüzümüze bakar
İlaçlar şişirdi beni ona ayrıca çok mutsuzum
BEnde de iğnelerin ilk günleri ağrılı geçti sonrası daha iyiydi amin inşallah gerek kalmazmubarek iğneler 3gun baya kotu yaptı geceleri uyutmadıbüyüyor haliyle, katlanıcaz mecbur bir daha denerim iğneli asılama faslı biter, tup daha zormuş ıgnesı ilacı stresi.. Olırda ınsallah gerek kalmaz
Yarın sabah aşılmama var ilk defa çok heyecanlıyım aslında yatmam lazımçatlama iğnesinden sonra hiç bişey hissetmiyorum Umutumut82 canım senin dış gebelik olan aşılaman da sancın falan oldu mı iğneden sonra kasıklarımda sıfır hareket sanki işe yaramadı
Yarın test yapıcam bende 4 nisan bat aslında erken gebelik testinde cıkarmı
Birde pazar gununden beri ara ara kahveli kırmızılı leke devam ediyor
Bu cok ilgincmis rabbimin hikmeti
Amin kuzum cümlemize inşallah evet gonal f kullandım 2 tane oluştu en son bakalım inşallah biri tutarCanim dis gebelik degilde kimyasal olmusdu. Benim sadece ilk catlatma ignemde cok yogun sancim olmustu sonrakilerde olmadi. Gonal f kullanmistin dimi canim kac yumurtan olmustu. Mubarek 3 aylarin mubarek cuma gününün hürmetine işin rast gitsin rabbim yüzune baksin canim.
Amin kuzum cümlemize inşallah evet gonal f kullandım 2 tane oluştu en son bakalım inşallah biri tutar
DOğru diyorsun bende söyleyeceğim eşim sprem veriyor beklemedeyim daha beni almadılar bakalım hayırlısıyla hallolsun bıktım hastanelerdenInsallah canim insallah. Benimde klomenle 1 tane oluyorya 1 kere gonal f denemek istiyorum oyuzden sordum. Canim tavsiyem muhakkak islem oncesi catlamislarmi diye kontrol ettir. Yumurtalari catlamadan asilama yapilan cok kisi var. Illaki biri catlamistir ama sen yinede kontrol ettir.
Evet canım jersey nasipBen seni hatırladım. Canımrabbim sabır versin zor süreçler bunlar olsun diye uğraşıyoruz olsa ayrı dert tamamlansın diye ayrı stres nasipten ötesi yok maalesef
Allah yardımcımız olsun canım zor dönemler gerçekten şuan ne durumdasınüç yıl oldu canım. neler yapmadım ki hala da alternatif tıp araştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?