Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Annemin teyzesi de menopza girdim sanmış bahsettiğin yaşlarda olmuş son çovuğu :) çok var ya bu tarz vakalar. Kızıyla da değişik olmuş

DOğru diyorsun bende söyleyeceğim eşim sprem veriyor beklemedeyim daha beni almadılar bakalım hayırlısıyla hallolsun bıktım hastanelerden
Hayırlısı olsun canım, geçen ay denemiştim ben de aşılama tek yumurtayla yaptı doktor. Öğlen 1 gibi hatta geçmişti o saati, beklerken çok gerildim ben sen öyle yapma:)

Canim 7gün kalmis oluyor.bence 1 2 gun daha bekle
Ben sabah 8. 30 da gittim semt polikliğinde verdim kantahlili geçen ay özel klinikte vermiştim 5 den küçük değerleri yazmıyolarmış direk negatif diyolarmış devlet hastanelerinde genellikle sayısı ne olursa yazıyor diye orayı tercih ettim..

canım bence tarihi ileriye atar
sen yumurtladığını düşündüğün günden 12-13 gün say bence

ben de doktordan geldim
4 gün gonalf kullandım 2 yumurta gösterdi doktor
bunlar gelişecek gibi duruyor dedi.
gonalf klomenin bir tık üstü mü, ya gelişmezse yumurta diye sordum.
bir tık değil bayağı bayağı üstü ve etkili bir ilaç, sabırla bekleyeceğiz dedi.
hsg çektirmeme gerek var mı dedim 2014 te çekilmişti bir sıkıntı yoktu dedim.
hayır gerek yok dedi, senin problemin belli pko sun yumurta gelişmiyor dedi. tüplerin kapanacak kadar bir sıkıntı olursa hsg çekilmez laparoskopik olrak karın içine bakılması gerekir zaten dedi.
içim rahatladı valla

Hayırlısı olsun canım, geçen ay denemiştim ben de aşılama tek yumurtayla yaptı doktor. Öğlen 1 gibi hatta geçmişti o saati, beklerken çok gerildim ben sen öyle yapma:)
Amin canım sağol sen aşılamadan ne kdr sonra ec girdin ben tutamadım on dam yattım sonra girdim bişey olmaz dediler ama çok sıkışmıştım tutabilecek gibi değildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…