- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.121
Annemin teyzesi de menopza girdim sanmış bahsettiğin yaşlarda olmuş son çovuğu :) çok var ya bu tarz vakalar. Kızıyla da değişik olmuşSen onu birak canim bizim bir akrabamiz 57 yasinda menopoza girdigi ilk aylarda hamile kaldi. O ara kızıda hamileydi.kızi dogum yaptiginda 6 aylik hamileydi hastaneye gelmis mecburen kızı sonucta.karni burnunda cok tuhaf bir durum. Ikininde kizi oldu. Teyze yegenden 3 ay kücük oldu.
CAnım hiç strese girme çok kolay bi işlem bende geçen ay yaptırdım olmadı şnşallah senn olur gönlünü ferah tutAmin kuzum cümlemize inşallah evet gonal f kullandım 2 tane oluştu en son bakalım inşallah biri tutar
Hayırlısı olsun canım, geçen ay denemiştim ben de aşılama tek yumurtayla yaptı doktor. Öğlen 1 gibi hatta geçmişti o saati, beklerken çok gerildim ben sen öyle yapma:)DOğru diyorsun bende söyleyeceğim eşim sprem veriyor beklemedeyim daha beni almadılar bakalım hayırlısıyla hallolsun bıktım hastanelerden
Çok stres yapmamaya çalış du aet inşallah olacak diye umutlu olmak sana daha iyi gelecektir eminimDOğru diyorsun bende söyleyeceğim eşim sprem veriyor beklemedeyim daha beni almadılar bakalım hayırlısıyla hallolsun bıktım hastanelerden
canım ara ara iğne batıyor gibi bir his oluyor. bel ağrısı var bakalım henüz çok bişey hissedemiyorum 6 gün oldu iğne olalıAllah yardımcımız olsun canım zor dönemler gerçekten şuan ne durumdasın
Daha çok yeniymiş canım ilk denemen mi iğneyicanım ara ara iğne batıyor gibi bir his oluyor. bel ağrısı var bakalım henüz çok bişey hissedemiyorum 6 gün oldu iğne olalı
Ben sabah 8. 30 da gittim semt polikliğinde verdim kantahlili geçen ay özel klinikte vermiştim 5 den küçük değerleri yazmıyolarmış direk negatif diyolarmış devlet hastanelerinde genellikle sayısı ne olursa yazıyor diye orayı tercih ettim..Canim 7gün kalmis oluyor.bence 1 2 gun daha bekle
canım bence tarihi ileriye atarBenim bat kac birturlu belirleyemedim. Normalde son reglim 6marttaydi. Ama yumurtlamam ayin 24 25 de (reglinin 19.20.gunune denk geldi) 26.sindada catladi. Benimbat 6 nisanmi yoksa 9 nisanmi .bazi yerlerde yumurtlama zamani regli tarihini etkilemez yaziyor bazisindada ileri atar yaziyor. @AloeeVeraa @Ilkmelegim
yok tatlım daha önce bir kere klomenle bir kere direkt olarak kullandım bu 3. ama ilk ikisinde çatlama günü bu denli ağrı olmamıştı bunda yerimden kalkamadımDaha çok yeniymiş canım ilk denemen mi iğneyi
bide öncekilerde çikolata kistim vardı. şimdi kayboldu ve daha fazla yumurta gelişti ve baktığı gün iki tanesi çatlamıştı inşallah bakalım umutluyumDaha çok yeniymiş canım ilk denemen mi iğneyi
Maşallah canım inşallah bu ay gelir bebiş beklemek zor test yapmak için daha zamanın var :)bide öncekilerde çikolata kistim vardı. şimdi kayboldu ve daha fazla yumurta gelişti ve baktığı gün iki tanesi çatlamıştı inşallah bakalım umutluyum
Amin canım sağol sen aşılamadan ne kdr sonra ec girdin ben tutamadım on dam yattım sonra girdim bişey olmaz dediler ama çok sıkışmıştım tutabilecek gibi değildimHayırlısı olsun canım, geçen ay denemiştim ben de aşılama tek yumurtayla yaptı doktor. Öğlen 1 gibi hatta geçmişti o saati, beklerken çok gerildim ben sen öyle yapma:)
Yapmadım rahat olmaya çalıştım bakalım nasip rabbim mübarek gün yüzü suyu hürmetine hepimizin duasını kabul etsin inşallahÇok stres yapmamaya çalış du aet inşallah olacak diye umutlu olmak sana daha iyi gelecektir eminim
İnşallah canım sen ne yaptın tutmayınca planın ne ben tüp bebek isteyeceğimCAnım hiç strese girme çok kolay bi işlem bende geçen ay yaptırdım olmadı şnşallah senn olur gönlünü ferah tut
Bana o konu da birley demediler öncesinde girmiştim o yüzden sonrasında 20 dk kadar yattım ve kalktımAmin canım sağol sen aşılamadan ne kdr sonra ec girdin ben tutamadım on dam yattım sonra girdim bişey olmaz dediler ama çok sıkışmıştım tutabilecek gibi değildim
İlla sıkışık ol dediler içtim 2 litre su tutamadım tabi neyse olacaksa rabbim izniyle olur da o gün bekliyor inşallah bugün o gündürBana o konu da birley demediler öncesinde girmiştim o yüzden sonrasında 20 dk kadar yattım ve kalktım
Bana doktor biraz ara ver zaten iğnelerin etkisi devam eder dedi bende Ramazan’dan sonra gidicem canım tekrar bilmiyorum bidaha aşılama dener miyim inşallah gerek kalmaz sana gelir bebişİnşallah canım sen ne yaptın tutmayınca planın ne ben tüp bebek isteyeceğimartık
aynen canım bakalım ayın 6sında gel test yapalım dedi doktor ezanlar yüzü suyu hürmetine Allahım olmayan herkese tattırsın inşallah bu duyguyuMaşallah canım inşallah bu ay gelir bebiş beklemek zor test yapmak için daha zamanın var :)
İnşallah canım sende belki o zaman kadar hamile kalırsınBana doktor biraz ara ver zaten iğnelerin etkisi devam eder dedi bende Ramazan’dan sonra gidicem canım tekrar bilmiyorum bidaha aşılama dener miyim inşallah gerek kalmaz sana gelir bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?