Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim benim doktoruma bende sordum gonal f bu iste 1.sirada dedi. Ama önce eger klonene cevap veriyorsa klomeni veriyoruz dedi.

Kesin zordur ama başa gelen çekilir ne yapalım evlat sahibi olmak için herşey

Canim ne yaptin asilama oncesi kontrol edildimi yumurtalarin. Yikama sonrasi esinin degerlerini aldinmi. Bu arada benim doktorum wc ye sıkısmak gerekmiyor dedi ben asilama oncesi wc ye gittim . Ben 15dakika bacaklarim havada yattim. 2saat sonrada wc ye gittim. Canim olacaksa nasibinde varsa oluyor. Insallah bu ay gelicek bebis. Benimde kuzenim tasindi kücük bebegi var.gecen yaz ben tasinirken o cok yardim etmisti mecbur bende bugün işe gitmeyip ona yardima gittim . Bebek düsunüyoruz beklemedeyim denmezki. Canim cikti valla sil süpür .Allah yardim etsin bazalari koltuklari çekip cekip sildim.mutfak dolaplarini tirmandim sildim yerlestirdim. simdide sirtim cok agriyor. Buaydan hic umudum yok.

canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla doğsun inşallaah iğneyle mi oldu
Masallah canim katlanarak artar insallah.
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bize :)
maşallah, hayırlı olsun, iğneli aşılama ile mi oldu, ne zaman kan testi yaptırdınız kacıncı gün
Canlar darısı sizlere inşallah çok sağolun.
18 martta ovitrelle kolumdan oldum göbek bölgem yağlıdır iğne orda hapsolur diye koldan yapalım dedi dr o gecede ilişki oldu ama devam eden günlerde olmadı eşim şehirdışına gitti 7.gün benden leke gelmeye başladı hatta 2 gün önce kırmızı leke bile gwldi bugunde kahverengi leke geldi şimdi dr vatsapta sonucu yazdım yükselmiş ama pazar bıdaha kanda baktır dedi progestan 200 mg vajınadan al dedi günde 3 defa betahcg sayız az dedi kursağımda kaldı sevincim aslında gebelik var ama sağlıklımı değilmi ilerleyen günlerde belli olacak..

tebrik ederim canımm
demek ki lekeler yerleşme lekeleriymiş.
üstelik bat ın a daha çok var
bat günü 200 falan olur değerin
Evet cnm progestan aldım hemen dr dedi pazar tekrar sonuc ver desi yani iğneden 6 gün sonra leke gelmesi beni zaten işgillendirmişti adet olamazdım kısa sürede

Evet cnm progestan aldım hemen dr dedi pazar tekrar sonuc ver desi yani iğneden 6 gün sonra leke gelmesi beni zaten işgillendirmişti adet olamazdım kısa sürede
dur bakalım hemen hevesini kaybetme ama temkinli olmakta da fayda var
inşallah yükselecek
benim de göbek bölgem yağlı 96 kg yum ama ovitrelleyi göbwekten yapmıştım çatlamıştı yumoş
şimdi gonalf yapıyorum göbekten de koldan mı yapsam diye düşündüm sen öyle yazınca

Benim zaten bu 2.ayımdı tedavide geçen ay negatifti sonra gününde regl oldum dr bu bile gelişme senin için demişti buayda olmazsa hemen aşılamaya geçelim uzatmayalım hiç demişti şuan mutluyum eşim kızım havalara uctu cocuk geçen yıldan beri kardwş bekliyo elbiselwrini saklıyo kız kardeşim olırsa o giyinsin diye bugun okula giderken bana bildiği duaları okudu ettehiyyatüyüde yarım biliyo anneciğim inş kardeşim olur desi gitti valla sevincimden öğretmenden rica ettim kızım kardeşin oluyor desim çocuk agladı sevinçten mübarek gün inşallah devamı gelir inşallah buay hepiniz pozitif görürsünüz Allah isteyen herkeze nasip etsin anneliği yasatsın rabbim 13 yıllık evliyim 6 yıl bekledim kızım oldu şimdi 6 yıl sonra 2.olucak inşallah.

inşallah sapasağlam bir bebek olur ultrasonda sağ salim görürsün inşallah çok seviniyorum burada böyle haberler almayı umut veriyorsunuz gerçekten. darısı hepimize.
canım peki progestan sende sürekli sulu akıntı yaptı mı? ben de çok akıntı yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…