- 20 Temmuz 2017
- 605
- 496
- 23
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.161
crino jel verdi banada sabah kulanıyorum su gibi akıyor bazen öyle geliyorinşallah sapasağlam bir bebek olur ultrasonda sağ salim görürsün inşallahçok seviniyorum burada böyle haberler almayı umut veriyorsunuz gerçekten. darısı hepimize.
canım peki progestan sende sürekli sulu akıntı yaptı mı? ben de çok akıntı yapıyor.
inşallah iyiye işarettir bucrino jel verdi banada sabah kulanıyorum su gibi akıyor bazen öyle geliyor
Arkadaşımda koldan oldu hemen hamile kaldı canım bence farkı ykdur bakalım hemen hevesini kaybetme ama temkinli olmakta da fayda var
inşallah yükselecek
benim de göbek bölgem yağlı 96 kg yum ama ovitrelleyi göbwekten yapmıştım çatlamıştı yumoş
şimdi gonalf yapıyorum göbekten de koldan mı yapsam diye düşündüm sen öyle yazınca
Tebrikler canım rabbim devamını sağlıkla getirsin inşallahBenim zaten bu 2.ayımdı tedavide geçen ay negatifti sonra gününde regl oldum dr bu bile gelişme senin için demişti buayda olmazsa hemen aşılamaya geçelim uzatmayalım hiç demişti şuan mutluyum eşim kızım havalara uctu cocuk geçen yıldan beri kardwş bekliyo elbiselwrini saklıyo kız kardeşim olırsa o giyinsin diye bugun okula giderken bana bildiği duaları okudu ettehiyyatüyüde yarım biliyo anneciğim inş kardeşim olur desi gitti valla sevincimden öğretmenden rica ettim kızım kardeşin oluyor desim çocuk agladı sevinçten mübarek gün inşallah devamı gelir inşallah buay hepiniz pozitif görürsünüz Allah isteyen herkeze nasip etsin anneliği yasatsın rabbim 13 yıllık evliyim 6 yıl bekledim kızım oldu şimdi 6 yıl sonra 2.olucak inşallah.
bana da farketmez dedi doktorArkadaşımda koldan oldu hemen hamile kaldı canım bence farkı yk
ay kıyamam kuzum yaa ne güzel sevinmişBenim zaten bu 2.ayımdı tedavide geçen ay negatifti sonra gününde regl oldum dr bu bile gelişme senin için demişti buayda olmazsa hemen aşılamaya geçelim uzatmayalım hiç demişti şuan mutluyum eşim kızım havalara uctu cocuk geçen yıldan beri kardwş bekliyo elbiselwrini saklıyo kız kardeşim olırsa o giyinsin diye bugun okula giderken bana bildiği duaları okudu ettehiyyatüyüde yarım biliyo anneciğim inş kardeşim olur desi gitti valla sevincimden öğretmenden rica ettim kızım kardeşin oluyor desim çocuk agladı sevinçten mübarek gün inşallah devamı gelir inşallah buay hepiniz pozitif görürsünüz Allah isteyen herkeze nasip etsin anneliği yasatsın rabbim 13 yıllık evliyim 6 yıl bekledim kızım oldu şimdi 6 yıl sonra 2.olucak inşallah.
AMan sağlık olsun da gerisi boş :)bana da farketmez dedi doktor
gerçi kolum da yağlı göbeğim de maşallah her tarafım yağ
Benim zaten bu 2.ayımdı tedavide geçen ay negatifti sonra gününde regl oldum dr bu bile gelişme senin için demişti buayda olmazsa hemen aşılamaya geçelim uzatmayalım hiç demişti şuan mutluyum eşim kızım havalara uctu cocuk geçen yıldan beri kardwş bekliyo elbiselwrini saklıyo kız kardeşim olırsa o giyinsin diye bugun okula giderken bana bildiği duaları okudu ettehiyyatüyüde yarım biliyo anneciğim inş kardeşim olur desi gitti valla sevincimden öğretmenden rica ettim kızım kardeşin oluyor desim çocuk agladı sevinçten mübarek gün inşallah devamı gelir inşallah buay hepiniz pozitif görürsünüz Allah isteyen herkeze nasip etsin anneliği yasatsın rabbim 13 yıllık evliyim 6 yıl bekledim kızım oldu şimdi 6 yıl sonra 2.olucak inşallah.
bana da farketmez dedi doktor
bana da farketmez dedi doktor
Amin cnm isteyen herkeze istediği kadar bende 35 yasındayımAyni durumdayiz canim benim oglumda cok kardes istiyor. Aslinda benim diger hamileligim ve dogumum ve sonraki surec cok zor gectiginden ve en onemlisi yasımdan kaynaklı 2.yi düsünmuyordum.ama oglum anaokuluna basladi baslayali kardes diye tutturdu.okulda kardesi olmayan birtek benim oglummuş. Allah isteyen herkese istedigi kadar evlat nasip etsin.
Amin cnm isteyen herkeze istediği kadar bende 35 yasındayım
Ayy çok sevindim inşallah sağlıklı bir gebelik olduğunu da duyarsınKızlar betahcg 11.64 sonucum
Rabbimin işleri ya doktorlar nasıl anlamamış acaba?Kizlar simdi nette bir haber okudum.belki sizde okumussunuzdur. Bangladeste köyde yasayan kadinin biri subat ayinda poliklinik gibi bir yerde dogum yapmis. Dogumdan 26gün sonra siddetli mide karin agrisiyla esi sehir hastanesine götürmüs.meger kadin dogum yapiyormuş ve busefer ikiz dogurmuş.meger kadinin 2tane rahmi varmis. 1.rahimde tek bebek 2.rahimde ikiz bebek varmiş. Bende akinti yumurtlama hesabi yapiyorum.
Canım gözün aydın :) yerleşme kanaması demiştik diye hatırlıyorum sağlıkla gelişsinAmin cnm isteyen herkeze istediği kadar bende 35 yasındayım
Yok artık nasıl 2 bebek fark edilmez ya, yuh diyorum. Biz sayıyız gün :) belki saymasak daha rahat olcakKizlar simdi nette bir haber okudum.belki sizde okumussunuzdur. Bangladeste köyde yasayan kadinin biri subat ayinda poliklinik gibi bir yerde dogum yapmis. Dogumdan 26gün sonra siddetli mide karin agrisiyla esi sehir hastanesine götürmüs.meger kadin dogum yapiyormuş ve busefer ikiz dogurmuş.meger kadinin 2tane rahmi varmis. 1.rahimde tek bebek 2.rahimde ikiz bebek varmiş. Bende akinti yumurtlama hesabi yapiyorum.
Rabbimin işleri ya doktorlar nasıl anlamamış acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?