Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2. iğneli aşılaman yani , ağrın oldumu, bende 9. gündeyim ,sevindim bende kızının sevinmesine..Dilerim kucağına sağlıkla alırsın

crino jel verdi banada sabah kulanıyorum su gibi akıyor bazen öyle geliyor

Arkadaşımda koldan oldu hemen hamile kaldı canım bence farkı yk

Tebrikler canım rabbim devamını sağlıkla getirsin inşallah

ay kıyamam kuzum yaa ne güzel sevinmiş

Ayni durumdayiz canim benim oglumda cok kardes istiyor. Aslinda benim diger hamileligim ve dogumum ve sonraki surec cok zor gectiginden ve en onemlisi yasımdan kaynaklı 2.yi düsünmuyordum.ama oglum anaokuluna basladi baslayali kardes diye tutturdu.okulda kardesi olmayan birtek benim oglummuş. Allah isteyen herkese istedigi kadar evlat nasip etsin.

bana da farketmez dedi doktor
gerçi kolum da yağlı göbeğim de maşallah her tarafım yağ

Bende 77 kg yum.masallahim var benim oyüzdenmi catlamadi acaba. Bende yumurtalar rahimdeya daha yakin diye obölgeye yapiyordum.

Amin cnm isteyen herkeze istediği kadar bende 35 yasındayım

Kizlar simdi nette bir haber okudum.belki sizde okumussunuzdur. Bangladeste köyde yasayan kadinin biri subat ayinda poliklinik gibi bir yerde dogum yapmis. Dogumdan 26gün sonra siddetli mide karin agrisiyla esi sehir hastanesine götürmüs.meger kadin dogum yapiyormuş ve busefer ikiz dogurmuş.meger kadinin 2tane rahmi varmis. 1.rahimde tek bebek 2.rahimde ikiz bebek varmiş. Bende akinti yumurtlama hesabi yapiyorum.

Bende bugün doktora gittim. Muayane etti yumurtalardan biri 15 biri 16 olmuş. Iğne verdi yarın 12 de vurdur. Inşallah nisan ayı güzel gelir hayırlı haberler hayırlı evlatlar nasip eder rabbim. Bana ve isteyen herkese inşallah ❤

Rabbimin işleri ya doktorlar nasıl anlamamış acaba?

Yok artık nasıl 2 bebek fark edilmez ya, yuh diyorum. Biz sayıyız gün :) belki saymasak daha rahat olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…