Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
YA stres etki de olucaksa rabbim olduruyor herşey bahane eşimle bizde aşılama kapısında beklerken kendimize gülüyoruz biz öp ki becerip yapamadık siz yapın diyoruz

Benim en son gittigimde 2 kisi vardi asilama yapilacak. Erkekler eslerden uzakta bekliyor birbirlerine bakmaya utaniyorlar.kadinlarda birbirine bakip bakip güluyordu bende cok güldum.

Benim en son gittigimde 2 kisi vardi asilama yapilacak. Erkekler eslerden uzakta bekliyor birbirlerine bakmaya utaniyorlar.kadinlarda birbirine bakip bakip güluyordu bende cok güldum.
AYnen erkekler elinde telefon dolanıyor bezmialemde kabak gibi tüp bebek yazıyor kapının önünde eşimde alnıma kısır değilim yazasın var en son sperm sonucu 289 milyondu yazacağım üzerime bende 289 milyon var diye

Canm rabbim hayirlisini versin beterinden korusun insan uzuluyor ama herseyde bir hayir var rabbim in dedigi olur dusukten sonra cabuk olur insallah merak etme deneyimimden soyluyorum
Öyle tabii yapacağım hiçbir şey düzeltmeyecek bunu hakkımızda hayırlısı neyse o oluyor

ay gün saymayı bırak ben iyice hamile psikolojisine büründüm. Allah hayal kırıklığına uğratmasın inşallah
Bana geçen ay son anda aşılama yapıldı, 1 hafta da rapor verdi. Düşün evden çıkadım, soğuk üşürüm falan die. Kafadan çıkarmak lazım deniyorda. Ya birşey varsa diye ilaç içme, onu yeme, buraya uzanma ya bebek varsa diye. Ee bunları düşünürken nasıl kafadan çıkacak. Bu ay ovulasyon günümü anlarım belki diye takip ediyorum ama sonrasında ona da bakmıycam. İyilik değil de kendime kötülün yapıyormuşum gibi geliyor

aynen öyle canım yememe içmeme dikkat ediyorken yumurtayı kaliteli hale getirecek besinler yemek xorundayken, aman korunmuyoz belki hamile kalırım falan diye ağır kaldırmaktan korkarken insan nasıl herşey normalmiş gibi davranabilir? nasıl herşeyi unutabilir? stres yapma demek herkes için çok kolay

Aynende bu işte. Bence biran önce bunu da silmemiz lazım ama nasıl :) herkesin anlattığı hikaye tamam artık bıraktım dedi, ve sonra oldu.

Daha bugün oldum aşılama ama aynı şeyleri hissediyorum ya olmuşsa diye moda girdim resmen korkuyorum kendi psikolojimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…