- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.181
doktora gitti mi bakalım kuzum poliklinikte doğum yapmışRabbimin işleri ya doktorlar nasıl anlamamış acaba?
Google nin alt sayfa haberlerinde canim.kadini merak ettim bence nasil biri diye resmi yok.Yok artık nasıl 2 bebek fark edilmez ya, yuh diyorum. Biz sayıyız gün :) belki saymasak daha rahat olcak
ay gün saymayı bırak ben iyice hamile psikolojisine büründüm. Allah hayal kırıklığına uğratmasın inşallahYok artık nasıl 2 bebek fark edilmez ya, yuh diyorum. Biz sayıyız gün :) belki saymasak daha rahat olcak
KAfa atmak istiyorum duvaraIlk dogum yaptigi yerde ultrason yokmus. Bende anlamadim ücüz karni nasil anlamadilar.kadincagiz normal dogum yapmis .
Öyle karnından belli olur iste olcağı varmışIlk dogum yaptigi yerde ultrason yokmus. Bende anlamadim ücüz karni nasil anlamadilar.kadincagiz normal dogum yapmis .
YA stres etki de olucaksa rabbim olduruyor herşey bahane eşimle bizde aşılama kapısında beklerken kendimize gülüyoruz biz öp ki becerip yapamadık siz yapın diyoruzEki Görüntüle 2252159 banada eşim gosterdi. Sen boşuna ugrasiyorsun takıyorsun oyüzden olmuyor diyor.
YA stres etki de olucaksa rabbim olduruyor herşey bahane eşimle bizde aşılama kapısında beklerken kendimize gülüyoruz biz öp ki becerip yapamadık siz yapın diyoruz
AYnen erkekler elinde telefon dolanıyor bezmialemde kabak gibi tüp bebek yazıyor kapının önünde eşimde alnıma kısır değilim yazasın var en son sperm sonucu 289 milyondu yazacağım üzerime bende 289 milyon var diyeBenim en son gittigimde 2 kisi vardi asilama yapilacak. Erkekler eslerden uzakta bekliyor birbirlerine bakmaya utaniyorlar.kadinlarda birbirine bakip bakip güluyordu bende cok güldum.
Öyle tabii yapacağım hiçbir şey düzeltmeyecek bunuCanm rabbim hayirlisini versin beterinden korusun insan uzuluyor ama herseyde bir hayir var rabbim in dedigi olur dusukten sonra cabuk olur insallah merak etme deneyimimden soyluyorum
hangi adliye cnmya benim işyeri stresli adliyede çalışıyorum. bu dönem stres altında olmak istemedim bi de böyle deneyim dedim
İlahi :) normal bir kadındır herhaldeGoogle nin alt sayfa haberlerinde canim.kadini merak ettim bence nasil biri diye resmi yok.
Bana geçen ay son anda aşılama yapıldı, 1 hafta da rapor verdi. Düşün evden çıkadım, soğuk üşürüm falan die. Kafadan çıkarmak lazım deniyorda. Ya birşey varsa diye ilaç içme, onu yeme, buraya uzanma ya bebek varsa diye. Ee bunları düşünürken nasıl kafadan çıkacak. Bu ay ovulasyon günümü anlarım belki diye takip ediyorum ama sonrasında ona da bakmıycam. İyilik değil de kendime kötülün yapıyormuşum gibi geliyoray gün saymayı bırak ben iyice hamile psikolojisine büründüm. Allah hayal kırıklığına uğratmasın inşallah
ankara bölge adliye mahkrmesi canım. sende mi adliyecisn yoksa?hangi adliye cnm
aynen öyle canım yememe içmeme dikkat ediyorken yumurtayı kaliteli hale getirecek besinler yemek xorundayken, aman korunmuyoz belki hamile kalırım falan diye ağır kaldırmaktan korkarken insan nasıl herşey normalmiş gibi davranabilir? nasıl herşeyi unutabilir? stres yapma demek herkes için çok kolayBana geçen ay son anda aşılama yapıldı, 1 hafta da rapor verdi. Düşün evden çıkadım, soğuk üşürüm falan die. Kafadan çıkarmak lazım deniyorda. Ya birşey varsa diye ilaç içme, onu yeme, buraya uzanma ya bebek varsa diye. Ee bunları düşünürken nasıl kafadan çıkacak. Bu ay ovulasyon günümü anlarım belki diye takip ediyorum ama sonrasında ona da bakmıycam. İyilik değil de kendime kötülün yapıyormuşum gibi geliyor
Aynende bu işte. Bence biran önce bunu da silmemiz lazım ama nasıl :) herkesin anlattığı hikaye tamam artık bıraktım dedi, ve sonra oldu.aynen öyle canım yememe içmeme dikkat ediyorken yumurtayı kaliteli hale getirecek besinler yemek xorundayken, aman korunmuyoz belki hamile kalırım falan diye ağır kaldırmaktan korkarken insan nasıl herşey normalmiş gibi davranabilir? nasıl herşeyi unutabilir? stres yapma demek herkes için çok kolay
Daha bugün oldum aşılama ama aynı şeyleri hissediyorum ya olmuşsa diye moda girdimBana geçen ay son anda aşılama yapıldı, 1 hafta da rapor verdi. Düşün evden çıkadım, soğuk üşürüm falan die. Kafadan çıkarmak lazım deniyorda. Ya birşey varsa diye ilaç içme, onu yeme, buraya uzanma ya bebek varsa diye. Ee bunları düşünürken nasıl kafadan çıkacak. Bu ay ovulasyon günümü anlarım belki diye takip ediyorum ama sonrasında ona da bakmıycam. İyilik değil de kendime kötülün yapıyormuşum gibi geliyor
İlahi :) normal bir kadındır herhalde
evet cnm bende izmirdeyim. adli yargıankara bölge adliye mahkrmesi canım. sende mi adliyecisn yoksa?
Zaten her an aklımızda olması bizi yıprstıyor maalesef.. böyle süreçlerde hiç çıkmıyor hemde maaleseffDaha bugün oldum aşılama ama aynı şeyleri hissediyorum ya olmuşsa diye moda girdimresmen korkuyorum kendi psikolojimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?