Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar bende bugün vuruldum ovitrelleyi emeklerimiz boşa gitmez inşallah.Aklimda beynimde sürekli düşünmekte gece yatıyorum uykum kaçıyor ya gene olumsuz olursa nasil biryol izleyeceğiz dr.gitmeyi bıraksam mi gibi gibi bi sürü şeyler..

ne kadar oldu tedaviye başlayalı canım ?

ben normalde idari yargıdayım da geçici görevli olarak bama geldim. adli yargı çok daha stresli gerçekten. herşeye bu kadar şahit olmak bile insanı strese sokuyor. bebek bizim için 3 kat daha zor.
aynen cnm. birde şu hemen bi ilişkide bebek sahibi olan kadınlar yokmu kahroluyorum. sonrasnda da kürtaj için bir sürü yazışmalar. rabbim bizede nasip etsn artk

Bugün 14 gün bitti hala silik çizgi çıkıyor ama nolur bana bir destek olun tecrübeli arkadaşlarım
Çok heyecanlıyım

Eklentiler

• 4A8B0A44-480C-4593-8BCA-BFD9FBAEB518.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 52
I

Ayy çok sevindim inşallah sağlıklı bir gebelik olduğunu da duyarsın
Canım gözün aydın :) yerleşme kanaması demiştik diye hatırlıyorum sağlıkla gelişsin
Teşekkürler canlar yarın bidaha bakılcak betaya bide o lrkelenme devam ediyodu hemen progestan aldırdı alttan dr gunde 3 defa bakalım neolcak sonuçlar inş herkez istediğine kavusur.
Bide canlar valla kafada bitiyo ben buay pek umutlu degıldim çünkü iğneden 1gün önce ve iğne günü ilişki oldu geçen ay gıbi ayaklarımı duvarada kaldırmadım sonr gecen hafta nişan vardı oynadım halay çektim daha pazartesiye kadar sigarada içiyodum yani hamile kalmam yine dedim dedim sonuçta kalmoşım dr verdiği ilişki gunlerini görev gibi yapmamak lazımmış

canım bize de doktorun verdiği saatte olamadı. dediğin gibi görev gibi olmadı. eşim de ben de çok gerildik ama sabah 7de olsun dedi dr önceki akşam 8de ve 11 de ilişki oldu ama o saatte olamadı. hayırlısı inş dua et bize hamilenin duası kabul olur derler

Hayırlı olsun Allah kucağına almayı da nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…