- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.378
- 83
- 36
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.221
çok zor bir süreç gerçekten o kadar iyi anlıyorum ki. benim de 3 yıl oldu Rabbim doğru zamanı bekliyordur diyorum her zaman. hep acaba ben henüz anneliğe hazır değil miyim Rabbim belki bu yüzden nasip etmiyordur diyordum. dünyaya gelecek miniğime en iyi şekilde bakmak isterim doğru zamanda gelsin diye düşünürdüm. bu defa son üç yıldır en hazır anımda olduğumu düşünüyorum bir bebeğin tüm sorumlulupuna öyle hazırım ki, rahme düşüp düşmediğini bilmediğim bebeğim için oyun halısı bile bakmaya başladım. bu defa hazır olduğumdan çok eminim inşallah Rabbim bu defa nasip eder cümlemize3 sene oldu sürekli dr.gittim artık yıprandım çok zor.Esim işten izin alıyor ben yük gibi hissediyorum, her istedigimi aliyor yiyecek ,Ilaç,aktardan çaylar olumsuz olursa nasil toparlanacagim.
İsteyene istediği kadar nasip etsin inşallah.canım bize de doktorun verdiği saatte olamadı. dediğin gibi görev gibi olmadı. eşim de ben de çok gerildik ama sabah 7de olsun dedi dr önceki akşam 8de ve 11 de ilişki oldu ama o saatte olamadı. hayırlısı inş dua et bize hamilenin duası kabul olur derler
benim bugün bir hafta oldu iğne olalı ama lekelenme yok henüzİsteyene istediği kadar nasip etsin inşallah.
Ben iğneden 6 gün sonra yani 7. Gün oluyo lekelenme başladı bende düne kadarda devam ediyodu ben biraz şüphelenmiştim ama doktorum olur öyle ara kanama demişti belkide umutlandırmamak için inş saglıklı bir gebeliktir birde belirtelerden öksürük buruntıkanıklıgı fena başağrısı çekiyorum idrar yaparken kaşıntı sızıda oluyor benim
Lekelenme herkezde olmuyomuş zaten ilk hamileliğimde olmamıştı çünkü 6 haftalık farketmiştim regl gelmedi ilaç içeyimde sökülsün dite dr gitmiştim yinede bir bakabilirmiyiz bir umut demiştimde öyle anlamıştım poxitifleri belkide benim gebeliğim suan saglıklı gebelik değildir fazla umutlanmıyorum artıkbenim bugün bir hafta oldu iğne olalı ama lekelenme yok henüzama burun tıkanıklığı idrarda yanma oluyor. bir de progestan kaynaklı çok akıntım oluyor
olumlu düşün olumlu olsun bebeğim. Allah sana da bebeğine de sağlık sıhhat versin inşallahLekelenme herkezde olmuyomuş zaten ilk hamileliğimde olmamıştı çünkü 6 haftalık farketmiştim regl gelmedi ilaç içeyimde sökülsün dite dr gitmiştim yinede bir bakabilirmiyiz bir umut demiştimde öyle anlamıştım poxitifleri belkide benim gebeliğim suan saglıklı gebelik değildir fazla umutlanmıyorum artık
İnşallah cnm olmasada gercekten üzülmem herşey Allahtanolumlu düşün olumlu olsun bebeğim. Allah sana da bebeğine de sağlık sıhhat versin inşallah
haklısın ama ben bu defa hiç olmadığım kadar umutluyum olmazsa çok üzülürüm sanırım. Rabbim hayal kırıklığına uğratmasın hiçbirimiziİnşallah cnm olmasada gercekten üzülmem herşey Allahtan
Canım umtlandirmak istememama bu konuda vaya tecrübeli biri olarak 14. Güne iğnenin etkisi kalmıyor kan testtesti yaptır bence hemenBugün 14 gün bitti hala silik çizgi çıkıyor ama nolur bana bir destek olun tecrübeli arkadaşlarım
Çok heyecanlıyım
Çok doğru dusunuyorsun zamanı gelince Rabbim verecektir.Insalllah vakti gelmiştir hamilesindir:)çok zor bir süreç gerçekten o kadar iyi anlıyorum ki. benim de 3 yıl oldu Rabbim doğru zamanı bekliyordur diyorum her zaman. hep acaba ben henüz anneliğe hazır değil miyim Rabbim belki bu yüzden nasip etmiyordur diyordum. dünyaya gelecek miniğime en iyi şekilde bakmak isterim doğru zamanda gelsin diye düşünürdüm. bu defa son üç yıldır en hazır anımda olduğumu düşünüyorum bir bebeğin tüm sorumlulupuna öyle hazırım ki, rahme düşüp düşmediğini bilmediğim bebeğim için oyun halısı bile bakmaya başladım. bu defa hazır olduğumdan çok eminim inşallah Rabbim bu defa nasip eder cümlemize
AMİİİİNN. Allah razı olsun canım. Allah her kadına anne olma hissini yaşatsın inşallah bize de...Çok doğru dusunuyorsun zamanı gelince Rabbim verecektir.Insalllah vakti gelmiştir hamilesindir:)
sanırım tüm katipler burada toplanmışız :) inşallah yakın zamanda nasip olurKızlar, bende 10.gundeyim su gıbı akıntı hatta afedersiniz altına kacırma gibi oluyor,
Bende İdari yargıda calıstm baska yerdeyim şimdi, isimde rahat, issizlik berbat bısey cok sukur isimiz var ben cok severek calıstm 3yıl..sınavla da gecıs yaptım. Yas 40a doğru gitmekte hormonlar normal ama yastan dolayı hemen tup bebek dıolar, millet para kazanma derdinde, devlette asılama yaptırdm ilk kez, su an eger olmazsa 2. Yapıcam, hastalandım aksilikler oldu, Catlatma iğnesini gec vurdum 1saat..v. S.
Bakalım nasıbımızde neler var cok planlarım yok takdir Yaradanın...
progestan kullanıyor musun canım belki ondan o kadar akıntı oluyordur. benim su gibi akıyor sürekli ilacın etkisiKızlar, bende 10.gundeyim su gıbı akıntı hatta afedersiniz altına kacırma gibi oluyor,
Bende İdari yargıda calıstm baska yerdeyim şimdi, isimde rahat, issizlik berbat bısey cok sukur isimiz var ben cok severek calıstm 3yıl..sınavla da gecıs yaptım. Yas 40a doğru gitmekte hormonlar normal ama yastan dolayı hemen tup bebek dıolar, millet para kazanma derdinde, devlette asılama yaptırdm ilk kez, su an eger olmazsa 2. Yapıcam, hastalandım aksilikler oldu, Catlatma iğnesini gec vurdum 1saat..v. S.
Bakalım nasıbımızde neler var cok planlarım yok takdir Yaradanın...
Aslında bu benim 5. İğne tedavim oldu hep test yapıyodum bugünler de testi 1 gün bekletsem bile çift çizgi silik bile çıkmıyordu ama korkuyorum. Pazartesiye kadar bekleyeyim regl günüm pazartesi zaten olmazsam idrarda yine böyle çıkaraa kan veririm diyorum ama bilmiyorum inşallah vardırCanım umtlandirmak istememama bu konuda vaya tecrübeli biri olarak 14. Güne iğnenin etkisi kalmıyor kan testtesti yaptır bence hemen
Crıone jel verdiler sabah kalkmadan sıkıyoruz canımprogestan kullanıyor musun canım belki ondan o kadar akıntı oluyordur. benim su gibi akıyor sürekli ilacın etkisi
Ovıtrelle ıgne bendede evet.. Ama catlatma falan oldumu bakılmadı tek yumurta bendekızlar ben doktora gittiğimde iki tane yumurtamın çatladığını söyledi. ikiz olma ihtimali var mı ovitrelle ile sizce
bana da bundan önce hiç bakılmamıştı. ama doktor bu defa çok çok ilgilendi. daha önce iki kez vuruldum iğne ama hiç çatlayıp çatlamadığına bakmamıştı.Ovıtrelle ıgne bendede evet.. Ama catlatma falan oldumu bakılmadı tek yumurta bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?