- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.241
Bilmiyorum inan bilsem kendim yapar herkese de tavsiye ederim :)bu bence elimizde olan bişey değil 3 -5 ay değil ki 3 yıldır bebek bekliyorum nasıl düşünmeyim
Kızlarrrr bugün 19. Günüm bi baksanızaUmutumut82 ne dersin önce üstekini yaptım gittim su falan içtim çom susadım die sonra da çizgi kesik çıktı koyu gibi die yarım saat sonra alttakini yaptım. Yaklaşıo mu ki?
kızlar ben doktora gittiğimde iki tane yumurtamın çatladığını söyledi. ikiz olma ihtimali var mı ovitrelle ile sizce
Canım bunu akşamda tekrarlaKızlarrrr bugün 19. Günüm bi baksanızaUmutumut82 ne dersin önce üstekini yaptım gittim su falan içtim çom susadım die sonra da çizgi kesik çıktı koyu gibi die yarım saat sonra alttakini yaptım. Yaklaşıo mu ki?
Sanki yarın pik olurmuş gibi geldi banaKızlarrrr bugün 19. Günüm bi baksanızaUmutumut82 ne dersin önce üstekini yaptım gittim su falan içtim çom susadım die sonra da çizgi kesik çıktı koyu gibi die yarım saat sonra alttakini yaptım. Yaklaşıo mu ki?
ilahi gülümsettin beniIki yumurtayla ucuz bile olur yeterki rabbim istesin. Allah gönlunün istedigini versin.
kuzum demek ki yumurtlaman geç oluyor. kaçırma bugünü hadi inşallah olur. görev gibi yapma eşine de bugün yumurtlama günüm deme bence erkekler çok stres yapıyor sen ona güzelce giyin süslen sevgiyle olsun bebişinizKızlarrrr bugün 19. Günüm bi baksanızaUmutumut82 ne dersin önce üstekini yaptım gittim su falan içtim çom susadım die sonra da çizgi kesik çıktı koyu gibi die yarım saat sonra alttakini yaptım. Yaklaşıo mu ki?
ilahi gülümsettin benihayırlısıyla inşallah vallahi eşimle tuttuğundan yüzde yüz emin gibi bi de ikiz hayali kurmaya başladık.
kuzum demek ki yumurtlaman geç oluyor. kaçırma bugünü hadi inşallah olur. görev gibi yapma eşine de bugün yumurtlama günüm deme bence erkekler çok stres yapıyor sen ona güzelce giyin süslen sevgiyle olsun bebişiniz❤❤
İnşallah olur pik görmek de mucize gibiSanki yarın pik olurmuş gibi geldi bana
Anamm su sıvı içmemek lazım tamam canımCanım bunu akşamda tekrarla
Ben adet oldum canım hadi dualarım seninlekız ilahi o dalga geçio benle testler hep ortada yine mi geçemedin diye, kaç gündür baygın gibi yatıom erkenden, sabahtan hazır o
kız ilahi o dalga geçio benle testler hep ortada yine mi geçemedin diye, kaç gündür baygın gibi yatıom erkenden, sabahtan hazır o
Valla canım dertler aynı olunca sorayın dedim, çünkü diğer günler bu kadar koyu değildi, akşam da yapıyım yarın da bakarım. Kaçırmam :)Canim ben sabah 8 gibi wc ye gidiyorum sonra 11.e kadar sadece azicik su icip oyle test yapiyorum.benimde 19da yaklasik bukadardi 20.gunde tam pikoldu.ama baya koyulasmis bu gece veya yarin pik olur.bu geceyi kacirma
Tekrarla mutlaka 8den sonra bi anda koyulaşabilirAnamm su sıvı içmemek lazım tamam canım
Rabbim öbür ay nasip eder belki sakın canını sıkma. Allahım hayırlı zamanda sağlıklı bir bebek versin.Ben adet oldum canım hadi dualarım seninle
Amin amin kuzum inşallah umut hep devam ediyor ilk gün zor geçiyor ruh halim çöküşlerde ama tabi toparlanıp devamRabbim öbür ay nasip eder belki sakın canını sıkma. Allahım hayırlı zamanda sağlıklı bir bebek versin. ❤
İnşallah daha büyük mucizelerin olurİnşallah olur pik görmek de mucize gibi
Valla canım dertler aynı olunca sorayın dedim, çünkü diğer günler bu kadar koyu değildi, akşam da yapıyım yarın da bakarım. Kaçırmam :)
Sor tabi canim. Bende size soruyorum herseyi. Hadi calismalara tam gaz devam. Allahtan ben kurtuldum tatildeyiz regliye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?