Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrrr bugün 19. Günüm bi baksanıza Umutumut82 ne dersin önce üstekini yaptım gittim su falan içtim çom susadım die sonra da çizgi kesik çıktı koyu gibi die yarım saat sonra alttakini yaptım. Yaklaşıo mu ki?

Eklentiler

• CEAAA5FD-3970-4BC3-889D-665666D8234E.webp
    65,7 KB · Görüntüleme: 34

Canim ben sabah 8 gibi wc ye gidiyorum sonra 11.e kadar sadece azicik su icip oyle test yapiyorum.benimde 19da yaklasik bukadardi 20.gunde tam pikoldu.ama baya koyulasmis bu gece veya yarin pik olur.bu geceyi kacirma

kuzum demek ki yumurtlaman geç oluyor. kaçırma bugünü hadi inşallah olur. görev gibi yapma eşine de bugün yumurtlama günüm deme bence erkekler çok stres yapıyor sen ona güzelce giyin süslen sevgiyle olsun bebişiniz

ilahi gülümsettin beni hayırlısıyla inşallah vallahi eşimle tuttuğundan yüzde yüz emin gibi bi de ikiz hayali kurmaya başladık.

Benim bir tane var oyuzden ikiz ihtimali beni cok korkutuyor. Rabbim isteyene istedigi kadar versin insallah. Olumlu olmaniz motive olmanizda güzel.

kız ilahi o dalga geçio benle testler hep ortada yine mi geçemedin diye, kaç gündür baygın gibi yatıom erkenden, sabahtan hazır o

Canim ben sabah 8 gibi wc ye gidiyorum sonra 11.e kadar sadece azicik su icip oyle test yapiyorum.benimde 19da yaklasik bukadardi 20.gunde tam pikoldu.ama baya koyulasmis bu gece veya yarin pik olur.bu geceyi kacirma
Valla canım dertler aynı olunca sorayın dedim, çünkü diğer günler bu kadar koyu değildi, akşam da yapıyım yarın da bakarım. Kaçırmam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…