- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.261
Inşallah Bebiş in seninledir rabbim gönlüne göre versinAslında bu benim 5. İğne tedavim oldu hep test yapıyodum bugünler de testi 1 gün bekletsem bile çift çizgi silik bile çıkmıyordu ama korkuyorum. Pazartesiye kadar bekleyeyim regl günüm pazartesi zaten olmazsam idrarda yine böyle çıkaraa kan veririm diyorum ama bilmiyorum inşallah vardır
Tamam canım 9 dan sonra yaparım tekrardan. Reglin gelmiş, inan ilk aklımda olan düzenli hasta olabilmek düzene girmesi sanki sonrası daha kolay olur gibi geliyor. Sen de tam sıkıntı neydi, kusuruma bakma hatırlayamadımTekrarla mutlaka 8den sonra bi anda koyulaşabilir
Amin inaşllah hepimizin :)İnşallah daha büyük mucizelerin olur
Bi an hiç koyulaşmıycak sanmıştım, inşallah öncr senden bekliyorum güzel haber :) yarın da yapar atarım
Canım kaç gün geçti en son ne zaman adet olman gerekiyoduBen hala regl olmadım beta hcg 90 çıktı hala düşmemiş değerim bu normal mi
Belki de regl olmazsın ve sürpriz yaşarsın canım keşke böyle olsa :)meraba kızlar. regl iki gğn geçti. bu ay da aşılama olacaktm. inş bugün yarın regl olurum da. aşılamaya başlarız hemen. eşimin yıknmş sperm değeri 35 milyn
Evet canım bizim 35 ten hesap yapmamız gerekiyor, ınu anladık en azından :) nasıl anlıyorsun ki hemen, yani ben yaşamadığım için daha önceBizim yumurtlama döngümuz ayni canim... benim hic belirtim falan yok kuzum.ben hamile kalinca anliyorum. yinede bir süpriz olursa cok güzel olur.
canım üzülme çok yoğun mu geldi?Olamdi yine olmadi gün itibariyle adet oldumUmutumut82 A AloeeVeraa snglrf Wonder-woman of kızlar çok unutlanmistim ya her ayda adet oluyorum ama neden böyle oluyor gerçi bu ay 3 gün erken geldi
Yok canım olur mu kusur hep unutuyoruz hiç bi sorun yok şükür günü gününe adet oluyorum yumurta büyüyüp çatlıyor hsg temiz ama nasip olmadınhenüz Eşiminde değerleri mükemmel değil ama doktorlar gebelik için yeterli diyorTamam canım 9 dan sonra yaparım tekrardan. Reglin gelmiş, inan ilk aklımda olan düzenli hasta olabilmek düzene girmesi sanki sonrası daha kolay olur gibi geliyor. Sen de tam sıkıntı neydi, kusuruma bakma hatırlayamadım
Evet canım bizim 35 ten hesap yapmamız gerekiyor, ınu anladık en azından :) nasıl anlıyorsun ki hemen, yani ben yaşamadığım için daha önce
Olamdi yine olmadi gün itibariyle adet oldumUmutumut82 A AloeeVeraa snglrf Wonder-woman of kızlar çok unutlanmistim ya her ayda adet oluyorum ama neden böyle oluyor gerçi bu ay 3 gün erken geldi
Benımde 10.gun, bendede belirti yokErken gebelik testinde de mi 12 gün beklemeliyiz ?? 9.günüm benim bugün de belirti var mı derseniz de hiç bi şey yok aslında
Inşallah canm ne yapacagimi sasirdimCanim benim nediyim bilemiyorum. Rabbim tez zamanda doldursun kucagini.
Evet canimcanım üzülme çok yoğun mu geldi?
Allahım inşallah yüzünü güldürsün üzülme bir sebep yok şükür olacak bir gün.Evet canim
Inşallah canm ne yapacagimi sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?