Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah Bebiş in seninledir rabbim gönlüne göre versin

Bi an hiç koyulaşmıycak sanmıştım, inşallah öncr senden bekliyorum güzel haber :) yarın da yapar atarım

Bizim yumurtlama döngümuz ayni canim... benim hic belirtim falan yok kuzum.ben hamile kalinca anliyorum. yinede bir süpriz olursa cok güzel olur.

meraba kızlar. regl iki gğn geçti. bu ay da aşılama olacaktm. inş bugün yarın regl olurum da. aşılamaya başlarız hemen. eşimin yıknmş sperm değeri 35 milyn
Belki de regl olmazsın ve sürpriz yaşarsın canım keşke böyle olsa :)

Bizim yumurtlama döngümuz ayni canim... benim hic belirtim falan yok kuzum.ben hamile kalinca anliyorum. yinede bir süpriz olursa cok güzel olur.
Evet canım bizim 35 ten hesap yapmamız gerekiyor, ınu anladık en azından :) nasıl anlıyorsun ki hemen, yani ben yaşamadığım için daha önce

Yok canım olur mu kusur hep unutuyoruz hiç bi sorun yok şükür günü gününe adet oluyorum yumurta büyüyüp çatlıyor hsg temiz ama nasip olmadınhenüz Eşiminde değerleri mükemmel değil ama doktorlar gebelik için yeterli diyor

Evet canım bizim 35 ten hesap yapmamız gerekiyor, ınu anladık en azından :) nasıl anlıyorsun ki hemen, yani ben yaşamadığım için daha önce

Canim eger ben hamile kaliyorsam karnimda batma oluyor.sanki su balonu varmis gibi oluyor.bacaklarima vuran alt karin agrisi ve en önemlisi belim kopacak gibi agriyor. Suan bunlarin hicbiri yok malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…