- 25 Aralık 2018
- 1.576
- 2.031
- 48
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.281
Inşallah canimAllahım inşallah yüzünü güldürsün üzülme bir sebep yok şükür olacak bir gün.
Yaş geçtikçe umut azalıyor bende geldim 28 e daha çocuk yok ortadaBende canim bende sasirdim. Yas 35 oldu Sanirim 2.cocuk nasip olmayacak.
Yaş geçtikçe umut azalıyor bende geldim 28 e daha çocuk yok ortada
Bende bugün 2inci ignemi vuruldum rabbim güzel haberler aldırmayı nasip etsin inşallah❤
kız ben de 27 yim. yaşımızda ne var dipçik gibiyiz. 40 yaşında doğum yapıyor insanlar. bizim sadece anne olacağımız zaman gelmemiş demek ki. sakın sıkma canını.Yaş geçtikçe umut azalıyor bende geldim 28 e daha çocuk yok ortada
Evet klomen kullandım sonra çatlatma ignesi. Ilkni 1martta vuruldum olumsuz sonuç aldık. Bugün de 2inciyi vuruldumKlomenmi kullanmistin canim .
Canım progestan içiyorsan onun etkisi olabilirbu sık idrara çıkma belirtisi ne zaman başlar. benim iğneden sonraki 7. ya da 8 günüm. bunu yaşamak benim için erken mi
Evet klomen kullandım sonra çatlatma ignesi. Ilkni 1martta vuruldum olumsuz sonuç aldık. Bugün de 2inciyi vuruldum
Inşallah canim sağol. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize nasip etsin inşallahInsallah bu son igne olurda bebis gelir canim.
hhmm evet fitil olarak kullanıyorum ondan o zamanCanım progestan içiyorsan onun etkisi olabilir
yine yptm test malesef negatif cnmBelki de regl olmazsın ve sürpriz yaşarsın canım keşke böyle olsa :)
Canım hamile kalmadan önceki düzene göre pazartesi regl günüm olması gerekiyor ama doktor bana kürtajdan sonra kanama olacak dedi benim çok az kanamam oldu sonra regl olursun dedi ama regl olmadımCanım kaç gün geçti en son ne zaman adet olman gerekiyodu
Canım ben 80 kiloydum kendi çatladı bir tanesi de iğneyle kiloyla alakası yokBende 77 kg yum.masallahim var benim oyüzdenmi catlamadi acaba. Bende yumurtalar rahimdeya daha yakin diye obölgeye yapiyordum.
18 23 arası gelişmiş sayılıyor canımYa yumurtalıklarin ne kadar büyümesi gerekiyor çatlaması için.
Benimki 1 tanesi 18 oldu kendi çatladı bir tanesi 17 iğneyle çatladıYa yumurtalıklarin ne kadar büyümesi gerekiyor çatlaması için.
18 23 arası gelişmiş sayılıyor canım
Teşekkür ederim hanımlar bende dün doktordaydım biri 15 biri 16 dedi iğne verdi bugün vuruldum isteBenimki 1 tanesi 18 oldu kendi çatladı bir tanesi 17 iğneyle çatladı
Anladım canım. O zaman bir an önce gelsin de aşılama başlasın hayırlısıylayine yptm test malesef negatif cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?