Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hamile kalmadan önceki düzene göre pazartesi regl günüm olması gerekiyor ama doktor bana kürtajdan sonra kanama olacak dedi benim çok az kanamam oldu sonra regl olursun dedi ama regl olmadım
Kürtajdan sonra 30-40 gün arasında regl olunuyo canım. O süreyi doldurmamışsındır daha. Ben de kürtajdan sonra 36.gün normal ilk reglimi olmuştum

Kızlarbi sorum olacak şuan başka bi şehirdeyim doktoruma gidemiyorum, geçen ay klomen kullandım iğnemi oldum bebek olmadı kistim vardı onu büyütmüş drum diğer ay klomene ara veririz kist için dedi bu süreçte kistin küçülmesi için bi tedavimi yapacaktı acaba adet oldum ama döndüğümde geç olmasın diye soruyim dedim olmazsa burda bi doktora gidiyim yoksa kisti adetle atıp sonra klomene devammı nasıl olacak bu işler

ya kızlar bende inanılmaz bir sabırsızlık var. ya duramıyorum haftaya cumartesi test yaptırıcam nasıl bekliycem böyle içim içime sığmıyor.

Doğum kontrol hapı veriyorlar sanırım

O kadar olmadı evet rahatladım gerçekten stres yüklü geziyorum çünkü teşekkür ederim çook
Rica ederim canım strese sokma kendini. 40 günü geçen bile oluyo da sen 40 günde olmazsan bi doktora görün söktürücü falan verir ya da muayene eder canım

Anlattığın şeyler gayet güzel stres kaynaklı olmuyor olabilir, çok takıyoruz kafamıza. O da insanın elinde değil. Biraz takip etmiycem diyordun o arada süpriz gelebilir senden :)

Canim eger ben hamile kaliyorsam karnimda batma oluyor.sanki su balonu varmis gibi oluyor.bacaklarima vuran alt karin agrisi ve en önemlisi belim kopacak gibi agriyor. Suan bunlarin hicbiri yok malesef.
Çok enteresan geldi bak şimdi bana hemen böyle etkileri görmek, işte.3. Haftya doğru adete yakın başlıyor diye düşünüyordum ben

Merhabalar kızlar, bata 4 gün var. Dün akşamdan beri sol diz kapağımda bi sızlama var. Üst bacağıma da vuruyor. Adet oncesi böyle yaşayan oldu mu?

Daha önce doktora gitmiş miydin peki?
Evet canm 2 klomen n 2 femera 1 rahim filmi sonucu herşey tertemiz sadece lh yüksekliği var ama 1 düşük yaptim klom en ile hamile kalmistim sonra ara verdim kendi haline biraktim ama olmadi ışte bugün adetin 2. Günü ama az az kesik kesik ve koyu kahverengi leke olarak geliyor

slm kızlar yarın bat gunum ovitrella vuruldugumun 14cu gunu bugun gecen gunlerde acik renkli akintilarim oldu pembemsi 3 gun felan kasik agrisi yasadim suan hic bi belirti yok sizce gebemiyim kan versem sonuc dogru çıkarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…