- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.301
Kürtajdan sonra 30-40 gün arasında regl olunuyo canım. O süreyi doldurmamışsındır daha. Ben de kürtajdan sonra 36.gün normal ilk reglimi olmuştumCanım hamile kalmadan önceki düzene göre pazartesi regl günüm olması gerekiyor ama doktor bana kürtajdan sonra kanama olacak dedi benim çok az kanamam oldu sonra regl olursun dedi ama regl olmadım
Kızlarbi sorum olacak şuan başka bi şehirdeyim doktoruma gidemiyorum, geçen ay klomen kullandım iğnemi oldum bebek olmadı kistim vardı onu büyütmüş drum diğer ay klomene ara veririz kist için dedi bu süreçte kistin küçülmesi için bi tedavimi yapacaktı acaba adet oldum ama döndüğümde geç olmasın diye soruyim dedim olmazsa burda bi doktora gidiyim yoksa kisti adetle atıp sonra klomene devammı nasıl olacak bu işler
Kızlarbi sorum olacak şuan başka bi şehirdeyim doktoruma gidemiyorum, geçen ay klomen kullandım iğnemi oldum bebek olmadı kistim vardı onu büyütmüş drum diğer ay klomene ara veririz kist için dedi bu süreçte kistin küçülmesi için bi tedavimi yapacaktı acaba adet oldum ama döndüğümde geç olmasın diye soruyim dedim olmazsa burda bi doktora gidiyim yoksa kisti adetle atıp sonra klomene devammı nasıl olacak bu işler
Ne kadar süre kullanmam gerekir acaba çikolata kistiydi benimki onu büyüttü klomen bebek de olmadı boşa çektiğim ağrıyla kist çıktı bide başıma yaDoğum kontrol hapı veriyorlar sanırım
O kadar olmadı evet rahatladım gerçekten stres yüklü geziyorum çünküKürtajdan sonra 30-40 gün arasında regl olunuyo canım. O süreyi doldurmamışsındır daha. Ben de kürtajdan sonra 36.gün normal ilk reglimi olmuştum
Rica ederim canım strese sokma kendini. 40 günü geçen bile oluyo da sen 40 günde olmazsan bi doktora görün söktürücü falan verir ya da muayene eder canımO kadar olmadı evet rahatladım gerçekten stres yüklü geziyorum çünküteşekkür ederim çook
Anlattığın şeyler gayet güzel stres kaynaklı olmuyor olabilir, çok takıyoruz kafamıza. O da insanın elinde değil. Biraz takip etmiycem diyordun o arada süpriz gelebilir senden :)Yok canım olur mu kusur hep unutuyoruz hiç bi sorun yok şükür günü gününe adet oluyorum yumurta büyüyüp çatlıyor hsg temiz ama nasip olmadınhenüz Eşiminde değerleri mükemmel değil ama doktorlar gebelik için yeterli diyor
Çok enteresan geldi bak şimdi bana hemen böyle etkileri görmek, işte.3. Haftya doğru adete yakın başlıyor diye düşünüyordum benCanim eger ben hamile kaliyorsam karnimda batma oluyor.sanki su balonu varmis gibi oluyor.bacaklarima vuran alt karin agrisi ve en önemlisi belim kopacak gibi agriyor. Suan bunlarin hicbiri yok malesef.
Bazı kadınlar için kolay olan, bazıları için de zor oluyor. Olduğunda da daha değerli kıyemetli olur. Üzme kendini vardır zamanı elbetOlamdi yine olmadi gün itibariyle adet oldum @Umutumut82 A AloeeVeraasnglrf Wonder-woman of kızlar çok unutlanmistim ya her ayda adet oluyorum ama neden böyle oluyor gerçi bu ay 3 gün erken geldi
Inşallah öyledir canm ama bekleyemez inşallah yarın doktora gidicemBazı kadınlar için kolay olan, bazıları için de zor oluyor. Olduğunda da daha değerli kıyemetli olur. Üzme kendini vardır zamanı elbet
Daha önce doktora gitmiş miydin peki?Inşallah öyledir canm ama bekleyemez inşallah yarın doktora gidicem
Evet canm 2 klomen n 2 femera 1 rahim filmi sonucu herşey tertemiz sadece lh yüksekliği var ama 1 düşük yaptim klom en ile hamile kalmistim sonra ara verdim kendi haline biraktim ama olmadi ışte bugün adetin 2. Günü ama az az kesik kesik ve koyu kahverengi leke olarak geliyorDaha önce doktora gitmiş miydin peki?
Tabiki kan sonucu kesin bilgi verir inşallah hamilesindirslm kızlar yarın bat gunum ovitrella vuruldugumun 14cu gunu bugun gecen gunlerde acik renkli akintilarim oldu pembemsi 3 gun felan kasik agrisi yasadim suan hic bi belirti yok sizce gebemiyim kan versem sonuc dogru çıkarmı
yani bi gun daha bekleyiyim mi yok aksam test yaptirayimmi kararsizim ve olumsuz gormekten cekiniyorumTabiki kan sonucu kesin bilgi verir inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?