Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Git tabi kontrollerine ihmal etme, inşallah tekrarı da olur sağlıkla devam eder. İlaçlar yüzünden normal adet olunmayabiliyor

İnşalah canım acaba soğan suyu ya da incir kürü eşimede keçiboynuzu mu denesem sen hiç denedin mi
Canım ben soğan suyu denedim ama sabah akşam içemedim 15 güne de tamamlayamadı. Miğdeme dokundu. Ama onu araştırdığım da sıkıntısı olmayanlara pek iyi gelmemiş. İncir kürü de şh mı fsh mı birini yükseltiyormuş. Keçiboynuzu olabilir eşine. Ben hayıta daha bir ısındım açıkcası 3 ay kullanmayı düşünüyorum. Bal polen arı sütü de baya kaliteyi arttırıyormuş, erkeklerde harekete iyi geliyormuş

Canim hayit hapina devam ediyormusun. Ben yumurtlamadan sonra ara verdim.

Canim hayit hapina devam ediyormusun. Ben yumurtlamadan sonra ara verdim.
Canım ben dün akşam da yaptım test o silik çıktı, birazdan yapıcam. Dünkü pikmiş galiba tam da emin olamadım. Hapı da sana soracaktım, ben geç içmeye başladım. Kullananlar zararı yok rahmi de hazırlıyor yazmışlar. Grnel de gebeliği öğrenince bırakmışlar kullanmayı

Sen yinede degerlendir canim. Ben neolur ne olmaz diye biraktim icmeyi.benim bat 9nisan 6nisan sabahi erken gebelik testi yapip tekrar kullanmaya baslarim.

Sen yinede degerlendir canim. Ben neolur ne olmaz diye biraktim icmeyi.benim bat 9nisan 6nisan sabahi erken gebelik testi yapip tekrar kullanmaya baslarim.
Tabi devam ediyorum ben hapa da teste de az önce yaptım silinmiş bence, üsttekliler dün yaptıklarım. Hapa da 3 ay devam edin deniyor

Eklentiler

• 660F96D3-3FD1-48B8-9C84-31EF47CB1276.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 47
Tabi devam ediyorum ben hapa da teste de az önce yaptım silinmiş bence, üsttekliler dün yaptıklarım. Hapa da 3 ay devam edin deniyor

Canim bence catlamis. Bende hapi 3ay kullanicam. Regliden once baslamistim oyüzden toplam 22gün icmis oldum.

Canim bence catlamis. Bende hapi 3ay kullanicam. Regliden once baslamistim oyüzden toplam 22gün icmis oldum.
Bana da öyle geldi de şimdi de biraz daha koyulaşmış zaman geçti ya. Dur bir daha atıyım, kafa yandı bende valla

Eklentiler

• 1AB30014-268C-4281-8234-7B2A984F4569.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 28
Bana da öyle geldi de şimdi de biraz daha koyulaşmış zaman geçti ya. Dur bir daha atıyım, kafa yandı bende valla

Baya koyulasmis canim.sen yinede yarin tekrarla testi .ve enazindan gun aşırı degerlendir 1 hafta daha. Senin reglide 13 14 gibi oluyor.

Baya koyulasmis canim.sen yinede yarin tekrarla testi .ve enazindan gun aşırı degerlendir 1 hafta daha. Senin reglide 13 14 gibi oluyor.
Bilmiyorum ki kafam da karışıyor pik oldu mu olmadı mı, çatladı mı ne oldu koyulaşıyor baya dünki en azından baya baya koyuydu ama, ağrım da var belim ağrıyor kasıklarda var hafif. Teste ve çalışmalara devam. 12 si gibi bekliyorsun ben ama sarkıyor

Bende de tık yok canim .. Benim bat 9 u .erken gebelik 4 ü gibi yani persembe gunu yapsam varsa cikar zaten. ona gore ilaca baslicam tekrardan.

Bende de tık yok canim .. Benim bat 9 u .erken gebelik 4 ü gibi yani persembe gunu yapsam varsa cikar zaten. ona gore ilaca baslicam tekrardan.
Ama senin de geçti ovulasyon benimkinden çok çok daha net gördük çizginini. İnşallah güzel sonuçlar alırsın da gerek kalmaz benim de 3 nisan doğum günğm 33 oluyorum :) çok isterdim yeni yanışma 2 kişi olarak gireyim ama kısmet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…