Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim 12si bat gununse otarihte bebisi ogrenirsin 2.dogumgünü hediyesi olur. Artik nasibimde varsa olur canim.tecrübe edindim artik yumurtlamami takip edebiliyorum. Buda bir basari benim icin.

Canim 12si bat gununse otarihte bebisi ogrenirsin 2.dogumgünü hediyesi olur. Artik nasibimde varsa olur canim.tecrübe edindim artik yumurtlamami takip edebiliyorum. Buda bir basari benim icin.
İnşallah canım :) ben de edinmeye çalışıyorum o tecrübeyi. Yumurtlama günümü öğrenicimmmm

Uzmanlık sertifikası alırız :)

Ayy bilmiyorum canim. Hamile kaldigim ay yumurtamin oldugu tarafimda kasikta dolgunluk olmustu. Artik üzülmüyorumda katılaştım galiba. Hayit hapini siparis ettim yine 2 ay daha kullanicam sonra birakicam.

Ayy bilmiyorum canim. Hamile kaldigim ay yumurtamin oldugu tarafimda kasikta dolgunluk olmustu. Artik üzülmüyorumda katılaştım galiba. Hayit hapini siparis ettim yine 2 ay daha kullanicam sonra birakicam.
Ben de 60 lı olandan aldım nasıl bir şartladıysam 3 aya tamamlarım diye :) ama yazın ankara da güzel bir doktora bulup göürünmek istiyorum. Daha detaylı. Bende 2 gündür bel ağrısı var regli olacak gibi, sanırım çatlamaya çalışıyor

İyi akşamlar kızlar kürtaj dan sonra gebelik çabuk oluyomu cevap verin lütfen
Canım kürtajdan sonra hemen hamile kalmak tehlikeli, doktorun sana bu konuda hiç bi şey demedi mi hemen hamile kalmana izin mi verdi

Gerekenleri dedi de öyle bir ihtimal var mı sadece sordum
Bilmiyorım canım biz kürtajdan sonra 5 ay korunmuştuk. Korunma süresi bittikten sonra çoğu kişi tekrar hamile kalıyo. Ama hemen kürtajdan sonra hamile kalan da oluyodur tabi

Insallah 3aya gerek kalmaz canim.benim de ovulasyon bitti yarin siparis veririm.

Gözün aydın cnm Allah tamamına erdirsin inş sağlıkla kucagınada alırsın..

Evet kizlar doktora gittim geldim yeni eve kilo verdigimi soyledim 9 10 kilo.kadr verdim çünkü doktor çok iyi dedi ilim en verdi ilk etapta klomen deneyelim dedi 5. Günü basla 5 gün iç bittikten sonra 3 gün bekle sonra 1 gün ara ile ilişki olsn iğneyle şimdilik gerek yok dedi Umutumut82 A AloeeVeraa Wonder-woman I Ilkmelegim Y yaprakali

Kilo vermen etkili olucaktır canım. O yüzden yine klomenle denemek istemiştir. İnşallah işe yarar ve bebişini getirir hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…