- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.361
Evet kizlar doktora gittim geldim yeni eve kilo verdigimi soyledim 9 10 kilo.kadr verdim çünkü doktor çok iyi dedi ilim en verdi ilk etapta klomen deneyelim dedi 5. Günü basla 5 gün iç bittikten sonra 3 gün bekle sonra 1 gün ara ile ilişki olsn iğneyle şimdilik gerek yok dediUmutumut82 @AloeeVeraa Wonder-woman @Ilkmelegim @yaprakali
canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin.Selam kızlar ben geldim catlatma iğnesi olmuştum sonra adet oldum doktor tahlil istedi benden değerler normal çıktı ve dun sabah adetim 5 gun geçmişti testte pozit8fEki Görüntüle 2252912 gordum rabbim bekleyen herkese nasip etsin
canım bugün itibariyle işe başladım o yüzden pek bakamadım durumlar nasıl? valla ben işe başladım buhün umutlarım tükendi. ne alaka diyecekseniz, ben de bilmiyorum. ama hiç umudum kalmadı. belirtim falan yok
Canım misafir geldi :) giremedim. Klomene cevap veriyorsan başka birşey kullandırmıyorlar pek, yumurta gelişiyor mu nasıl diye kontrolünü yapması gerekirdi diye düşünüyorum
ay inşallah tek problem kilodur da bir an önce bir bebek sahibi olursun kuzum hayırlısıylaEvet kizlar doktora gittim geldim yeni eve kilo verdigimi soyledim 9 10 kilo.kadr verdim çünkü doktor çok iyi dedi ilim en verdi ilk etapta klomen deneyelim dedi 5. Günü basla 5 gün iç bittikten sonra 3 gün bekle sonra 1 gün ara ile ilişki olsn iğneyle şimdilik gerek yok dediUmutumut82 @AloeeVeraa Wonder-woman @Ilkmelegim @yaprakali
bu iyiye işaretEvet kizlar doktora gittim geldim yeni eve kilo verdigimi soyledim 9 10 kilo.kadr verdim çünkü doktor çok iyi dedi ilim en verdi ilk etapta klomen deneyelim dedi 5. Günü basla 5 gün iç bittikten sonra 3 gün bekle sonra 1 gün ara ile ilişki olsn iğneyle şimdilik gerek yok dediUmutumut82 @AloeeVeraa Wonder-woman @Ilkmelegim @yaprakali
canım çatlatma iğnesi yaptırmış mıydın?Kızlar cuma 11.64 olan sonucum bugun 4.79
tebrik ederim :)Selam kızlar ben geldim catlatma iğnesi olmuştum sonra adet oldum doktor tahlil istedi benden değerler normal çıktı ve dun sabah adetim 5 gun geçmişti testte pozit8fEki Görüntüle 2252912 gordum rabbim bekleyen herkese nasip etsin
Inşallah canm inşallah bu süreç mutlulukla sonuclanirbu iyiye işaret
demek ki kendiliğinden çatlıyor yumurtan
hadi hayırlı olsun yeni sürecin
Inşallah canm inşallah hepimiz olalım.inslalh kuzumay inşallah tek problem kilodur da bir an önce bir bebek sahibi olursun kuzum hayırlısıyla
Anladım çok ama cagrmadi adet olrsan gel dediCanım misafir geldi :) giremedim. Klomene cevap veriyorsan başka birşey kullandırmıyorlar pek, yumurta gelişiyor mu nasıl diye kontrolünü yapması gerekirdi diye düşünüyorum
canım bugün itibariyle işe başladım o yüzden pek bakamadım durumlar nasıl? valla ben işe başladım buhün umutlarım tükendi. ne alaka diyecekseniz, ben de bilmiyorum. ama hiç umudum kalmadı. belirtim falan yok
Canım bence bunladar erken çıkmaz varsa bile 12. Gün tekrarla derim benKizlar bugun testim pik olduktan sonraki 9.gün simdi eve gelip test denedim bembeyaz negatif hatta 1 tanede ovulasyon testi yaptim cok silik cizgi var. Benim bu ayda olmadi yani.
Canım daha çok erkenKizlar bugun testim pik olduktan sonraki 9.gün simdi eve gelip test denedim bembeyaz negatif hatta 1 tanede ovulasyon testi yaptim cok silik cizgi var. Benim bu ayda olmadi yani.
9. Gün çok erken bence hatta çok çok erkenKizlar bugun testim pik olduktan sonraki 9.gün simdi eve gelip test denedim bembeyaz negatif hatta 1 tanede ovulasyon testi yaptim cok silik cizgi var. Benim bu ayda olmadi yani.
ay kuzum inşallahh ama bir emin olamama hissi var üstümdeUmudubu asla kaybetme canm allah büyük
Of valla al benden de o kadar.. belirti yok akıntı yok hatta hiç bi şey yok sadece kasıklarımda bazen o da nadir ince bi sızı o da çok değil yanii.. şimdiye kadar umutluyduö ama çarşamba 12. Gün test yapcam ama bugün bi umutsuzluk hissi geldi banacanım bugün itibariyle işe başladım o yüzden pek bakamadım durumlar nasıl? valla ben işe başladım buhün umutlarım tükendi. ne alaka diyecekseniz, ben de bilmiyorum. ama hiç umudum kalmadı. belirtim falan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?