- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.381
Bendede hafif bir sızı vardı hamileydim inşallah sendede öyle olurOf valla al benden de o kadar.. belirti yok akıntı yok hatta hiç bi şey yok sadece kasıklarımda bazen o da nadir ince bi sızı o da çok değil yanii.. şimdiye kadar umutluyduö ama çarşamba 12. Gün test yapcam ama bugün bi umutsuzluk hissi geldi bana
Ayyy hadi inşallahhhBendede hafif bir sızı vardı hamileydim inşallah sendede öyle olur
Canım bence bunladar erken çıkmaz varsa bile 12. Gün tekrarla derim ben
9. Gün testte erken canım yani..12- 14 gün sonra bakmanı tavsiye ederim hatta o günlerde bile idrarda çıkmayabiliyor sen bi de o zaman baktır benceKizlar bugun testim pik olduktan sonraki 9.gün simdi eve gelip test denedim bembeyaz negatif hatta 1 tanede ovulasyon testi yaptim cok silik cizgi var. Benim bu ayda olmadi yani.
9. Gün testte erken canım yani..12- 14 gün sonra bakmanı tavsiye ederim hatta o günlerde bile idrarda çıkmayabiliyor sen bi de o zaman baktır bence
Inşallah boş çıkmaz ümitlerimiz ne diyeyim..Bir ümit belki dedim.of of
Inşallah boş çıkmaz ümitlerimiz ne diyeyim..
Canım daha çok erken
gebelik varsa daha testte çıkmaz
az daha sabır
Yok cnm iğne olmadım bi daha sadece promen women diye bi ilac vermişti doktor onu kullandımtebrik ederim :)
bu ay kendiliğinden oldu o zaman
tedavi ya da çatlatma iğnesi olmadın herhalde
Iğne etkisi olabilir gecen ay benmde iğneden sonra test çift çizgi cıktı ama ay sonu adet oldumKızlar cuma 11.64 olan sonucum bugun 4.79
Rahim içini temizledikleri icin hemen tutabiliyor ama sıkıntılı olur bende kürtaj oldum doktor 6 ay ile 1 sene ara ver dediİyi akşamlar kızlar kürtaj dan sonra gebelik çabuk oluyomu cevap verin lütfen
Pik bence bu canım değerlendirmeye başla baya koyuKızlar benim test 3 gündür mu modda 21. GünümUmutumut82 Mavili hatun anlayan herkes pik mi bu şimdi belim de kopuo 3 gündür ve o uzayan akıntıdan da var sanırım. Çatlamıo mu demek oluyor
aynıları var bende de. düne kadar çok emindim artık öyle değil. dün ikiz hayali kuran ben bugün olmadı galiba diyorumOf valla al benden de o kadar.. belirti yok akıntı yok hatta hiç bi şey yok sadece kasıklarımda bazen o da nadir ince bi sızı o da çok değil yanii.. şimdiye kadar umutluyduö ama çarşamba 12. Gün test yapcam ama bugün bi umutsuzluk hissi geldi bana
ah bu sabırsızlığımız :)50li gebelik testi aldim canim sabah aksam yaparim artik
Off ne bileyim o kadar gün geçti de şu iki gün geçmiyor gibi bi yandan da korku düşmeye başladı içime negatif görmek de istemiyorum diyeaynıları var bende de. düne kadar çok emindim artık öyle değil. dün ikiz hayali kuran ben bugün olmadı galiba diyorum
ben de yaa. cumartesi test yapalım dedi dr. iple çekiyordum aslında ama bi şüpheye düştüm. yumurtlamadan sonra kasık ağrısı batması yaşadım ama sonra durdu. gerçi hiç belirti yaşamayan da çok insan var. ama iğne olunca belirti arıyor insanOff ne bileyim o kadar gün geçti de şu iki gün geçmiyor gibi bi yandan da korku düşmeye başladı içime negatif görmek de istemiyorum diye
Aynen ya kesinliklee ben de öyleyimm.. erken gebwlik yapiim diye düşündüm sonra bu kez sabretme yolunda ilerliyorumben de yaa. cumartesi test yapalım dedi dr. iple çekiyordum aslında ama bi şüpheye düştüm. yumurtlamadan sonra kasık ağrısı batması yaşadım ama sonra durdu. gerçi hiç belirti yaşamayan da çok insan var. ama iğne olunca belirti arıyor insan
Senin kaçıncı gün olmuştuben de yaa. cumartesi test yapalım dedi dr. iple çekiyordum aslında ama bi şüpheye düştüm. yumurtlamadan sonra kasık ağrısı batması yaşadım ama sonra durdu. gerçi hiç belirti yaşamayan da çok insan var. ama iğne olunca belirti arıyor insan
Canım inşallah vardır onlar ağrılar arada bendede oluyorduben de yaa. cumartesi test yapalım dedi dr. iple çekiyordum aslında ama bi şüpheye düştüm. yumurtlamadan sonra kasık ağrısı batması yaşadım ama sonra durdu. gerçi hiç belirti yaşamayan da çok insan var. ama iğne olunca belirti arıyor insan
Bana da en koyusu bu gibi geldi ama 2/3 gündür koyu gidiyor, çatlama da sıkıntı var galibaPik bence bu canım değerlendirmeye başla baya koyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?