Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bendede hafif bir sızı vardı hamileydim inşallah sendede öyle olur

Kizlar bugun testim pik olduktan sonraki 9.gün simdi eve gelip test denedim bembeyaz negatif hatta 1 tanede ovulasyon testi yaptim cok silik cizgi var. Benim bu ayda olmadi yani.
9. Gün testte erken canım yani..12- 14 gün sonra bakmanı tavsiye ederim hatta o günlerde bile idrarda çıkmayabiliyor sen bi de o zaman baktır bence

Canım daha çok erken
gebelik varsa daha testte çıkmaz
az daha sabır

Evet canim gebelik testinden pek beklentim yoktuda ovulasyo n gebelik olunca koyulasiyorya belki dedim. Artik beklicez care yok. 1haftadir calistigimdan pek dusünmüyordum iyi geldi aslinda calismak.

aynıları var bende de. düne kadar çok emindim artık öyle değil. dün ikiz hayali kuran ben bugün olmadı galiba diyorum

Off ne bileyim o kadar gün geçti de şu iki gün geçmiyor gibi bi yandan da korku düşmeye başladı içime negatif görmek de istemiyorum diye
ben de yaa. cumartesi test yapalım dedi dr. iple çekiyordum aslında ama bi şüpheye düştüm. yumurtlamadan sonra kasık ağrısı batması yaşadım ama sonra durdu. gerçi hiç belirti yaşamayan da çok insan var. ama iğne olunca belirti arıyor insan

Aynen ya kesinliklee ben de öyleyimm.. erken gebwlik yapiim diye düşündüm sonra bu kez sabretme yolunda ilerliyorum ama işte bi umutsuzluk çöktü yine de

Senin kaçıncı gün olmuştu

Canım inşallah vardır onlar ağrılar arada bendede oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…