- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.401
canım ben 23 ü akşamı vurundum iğneyi ilk günü saymazsam 9. gün sanırım.Senin kaçıncı gün olmuştu
ayy inşallah canımm. döllenme ve yerleşme döneminde de batma oldu mu kuzum hissettin miCanım inşallah vardır onlar ağrılar arada bendede oluyordu
Aa benim yarınmış 12canım ben 23 ü akşamı vurundum iğneyi ilk günü saymazsam 9. gün sanırım.
ayyy o zaman yarın kan testi yaptırabilirsinAa benim yarınmış 12ben de 21i gece vurdurdum.. şu an sen deyince aydınlanma geldi çarşamba diye kendimi niye şartladıysam
Ayy ne hoş fikir.. benim kayınvalidemler geldiler işten de izin almıştım yapamam o şekil ama inşallah sen yaparsınnayyy o zaman yarın kan testi yaptırabilirsinhadi Rabbim yarın yüzünü güldürsün inşallah canım. ben cumartesi doktora kan testi vericem ama acaba düşünüyorum perşembe sağlık ocağında gizlice yaptırsam eğer bir süpriz olursa kocama bu haberi güzel bir süprizle veririm diye ama bilemiyorum
daha önceki iğnemde kan sonucunda negatifi 12 sinde gördüm ben. ama burda çoğu arkadaş erken kan testi verip negatif, testi ileride tekrarlatınca pozitif çıktığını söylüyor. ben hiç pozitif görmediğimden o kısmını bilmiyorumAyy ne hoş fikir.. benim kayınvalidemler geldiler işten de izin almıştım yapamam o şekil ama inşallah sen yaparsınnyaptırmalı mıyım yarın ayy 12. Gün çıkar mı dersiniz şimdi
Ayy al benden de o kadar bu kez inşallah şeytanın bacağını kırmışımdır..daha önceki iğnemde kan sonucunda negatifi 12 sinde gördüm ben. ama burda çoğu arkadaş erken kan testi verip negatif, testi ileride tekrarlatınca pozitif çıktığını söylüyor. ben hiç pozitif görmediğimden o kısmını bilmiyorum
Evetayy inşallah canımm. döllenme ve yerleşme döneminde de batma oldu mu kuzum hissettin mi
Kandilimiz mübarek olsun canım. Dediğin gibi önce sağlık sıhhat sonra gönlümüzdekileri hayırlısıyla versin RabbimKizlar herkesin mirac kandili kutlu olsun. Güzel Allah im hepimize önce saglik sihat sonrada ne muradimiz varsa onu versin.
Amin canım aminKizlar herkesin mirac kandili kutlu olsun. Güzel Allah im hepimize önce saglik sihat sonrada ne muradimiz varsa onu versin.
Amin canım aminHepimize hayırlı kandiller, Rabbim yüzümüzü güldürsün
kızlar iğnenin 15 günü batın 1 ci günü kan verdim beta HCG 184 çıktı sanırım hamileyim:) bugün doktra gidicem emin olmak için
ay çok tesekkür ederim darısı isteyen herkese ins sağlıklaGözünaydin canim saglikla devam etsin insallahh
Ben de erken gebelik yaptım negatif çıktı canım bugün ama yine de hastaneye gittim kan verdim bakalımm bekliyorum benim bat da 4 nisan ama hayırlısı bakalım bugün kan negatif çıkarsa onu beklerim ben de .. hayıt hapınıhiç bilmiyorum ben o nedir ?Neyaptin sen canim. Benim regli 7 nisan bugün erken gebelik yaptim negatif cikti. Regliye 6 gün kalaya kadar gösteriyormuş. Hayit hapina baslicam yine.
Ben de erken gebelik yaptım negatif çıktı canım bugün ama yine de hastaneye gittim kan verdim bakalımm bekliyorum benim bat da 4 nisan ama hayırlısı bakalım bugün kan negatif çıkarsa onu beklerim ben de .. hayıt hapınıhiç bilmiyorum ben o nedir ?
Ben desoğan kürüne başlayayım diye düşünüyorum olmazsa ama bakalım..Canim bende hayit hapini internette okudum. Regliyi ve yumurtlamayi duzenliyormus. Denemedigim o kaldi onuda deniyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?