- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.421
Benim ovulasyon hala kırmızı idi dün, sana da attım ama görmedin sanırım. Çatlamıyor herhalde diye düşünmeye başlıyorum. Ya da daha öncekiler pik değildi, bakalım bugün nasıl çıkacak, alt karın ağrısı ve bel ağrısı devam. Ben inanmıyorum o testlere de senin de sarktı zaten günün 7 nisan olmayabilirNeyaptin sen canim. Benim regli 7 nisan bugün erken gebelik yaptim negatif cikti. Regliye 6 gün kalaya kadar gösteriyormuş. Hayit hapina baslicam yine.
Amin inşallahHepimizin kandili mübarek olsun Rabbim tüm dualarınızı hayırlı kılsın arkadaşlar ben de şimdi kan verdim inşallah yüzümüz gülsün artık
Kan ver bence canımArkadaşlar merhaba benim bugün iğneden sonra 14. Gün dün test yaptım negatif çıktı belli olmaz mı henüz idrarda kan mı versem birde
İnşallah canım inşallahAmin inşallahGüzel haber aldığın gün olsun :)
Kan ver bence de bazen testler de sonradan çizgiler oluşabiliyorMerhaba arkadaşlar. 21 mart gecesi çatlatma iğnemi oldum. Bugün sabah idrarımla test yaptım. Anında değil ama bir süre sonra ikinci çizgi oluştu. Testi yapmak için iğneyi vurduğumuz günden itibaren mi sayıyoruz?? Yoksa ilişki gününü mü baz alıyoruz?
Belki de iğnenin etkisidir. Tekrarlayayım testi pozitif çıkarsa kan vermeye gideyim.Kan ver bence de bazen testler de sonradan çizgiler oluşabiliyor
bende kullandım onu doktorum yazmıştı agnucaston ismiCanim bende hayit hapini internette okudum. Regliyi ve yumurtlamayi duzenliyormus. Denemedigim o kaldi onuda deniyim dedim.
bat gününü bekleyip test yap cnm en doğru sonucu alırsınMerhaba arkadaşlar. 21 mart gecesi çatlatma iğnemi oldum. Bugün sabah idrarımla test yaptım. Anında değil ama bir süre sonra ikinci çizgi oluştu. Testi yapmak için iğneyi vurduğumuz günden itibaren mi sayıyoruz?? Yoksa ilişki gününü mü baz alıyoruz?
Sonradan çıktı dediğiniz için düşündüm ama 14/15 güne iğne etkisi kalmaz benceBelki de iğnenin etkisidir. Tekrarlayayım testi pozitif çıkarsa kan vermeye gideyim.
Amin inşallah herkese hayırlı kandiller rabbim kucaklarımızı sağlıklı bebeklerle doldursun inşallahKizlar herkesin mirac kandili kutlu olsun. Güzel Allah im hepimize önce saglik sihat sonrada ne muradimiz varsa onu versin.
Tebrikler güzel günde ne güzel haber belirtilerini söyler misin. Canımkızlar iğnenin 15 günü batın 1 ci günü kan verdim beta HCG 184 çıktı sanırım hamileyim:) bugün doktra gidicem emin olmak için
Benim ovulasyon hala kırmızı idi dün, sana da attım ama görmedin sanırım. Çatlamıyor herhalde diye düşünmeye başlıyorum. Ya da daha öncekiler pik değildi, bakalım bugün nasıl çıkacak, alt karın ağrısı ve bel ağrısı devam. Ben inanmıyorum o testlere de senin de sarktı zaten günün 7 nisan olmayabilir
Canim bugun 12.gunun igne etkisi kalmaz ben pozitif oldugunu dusünuyotum bence yarin tekrarlayp kan verirsin.Merhaba arkadaşlar. 21 mart gecesi çatlatma iğnemi oldum. Bugün sabah idrarımla test yaptım. Anında değil ama bir süre sonra ikinci çizgi oluştu. Testi yapmak için iğneyi vurduğumuz günden itibaren mi sayıyoruz?? Yoksa ilişki gününü mü baz alıyoruz?
bende kullandım onu doktorum yazmıştı agnucaston ismi
Dün akşamüstü dayanamayıp test yaptım bundan daha belirgin bir çizgi oluştu. Beni tedirgin etti bu durum , hala iğnenin etkisi kalır mı diye düşünüyorum. Üstteki dün yaptığım yani iğnenin 11. Günü oluyor. Alttaki bugün yani 12. Gün.Canim bugun 12.gunun igne etkisi kalmaz ben pozitif oldugunu dusünuyotum bence yarin tekrarlayp kan verirsin.
Fakat burda ters çıkmış fotoğraf. Altta kalmış belirli kırmızı .Dün akşamüstü dayanamayıp test yaptım bundan daha belirgin bir çizgi oluştu. Beni tedirgin etti bu durum , hala iğnenin etkisi kalır mı diye düşünüyorum. Üstteki dün yaptığım yani iğnenin 11. Günü oluyor. Alttaki bugün yani 12. Gün.
Canim dün ignenin etkisiyle birlesip fazla koyu cikmistir .yarin koyulasirDün akşamüstü dayanamayıp test yaptım bundan daha belirgin bir çizgi oluştu. Beni tedirgin etti bu durum , hala iğnenin etkisi kalır mı diye düşünüyorum. Üstteki dün yaptığım yani iğnenin 11. Günü oluyor. Alttaki bugün yani 12. Gün.
Canim dün ignenin etkisiyle birlesip fazla koyu cikmistir .yarin koyulasirDün akşamüstü dayanamayıp test yaptım bundan daha belirgin bir çizgi oluştu. Beni tedirgin etti bu durum , hala iğnenin etkisi kalır mı diye düşünüyorum. Üstteki dün yaptığım yani iğnenin 11. Günü oluyor. Alttaki bugün yani 12. Gün.
aslında 3/4/5 saat dediğin gibi de yapıyorum ama son günlerde yaptıklarım hep koyu gibi, devam ediyorum tabi yine yapmaya öğlen yaptığım bir tık silik gibiydi ama onda sıvı alımına dikkat etmemiştim, akşamüstü bir daha deniycem. Rengi silinmeye başlada tamam diycem. Ne olaylı oldu be seferCanim muhakkak wc ye girmeden su icmeden 3saat bekleyip yap. Gün asrida degerlendir bence bazilarinin tam olarak pik olmuyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?