Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neyaptin sen canim. Benim regli 7 nisan bugün erken gebelik yaptim negatif cikti. Regliye 6 gün kalaya kadar gösteriyormuş. Hayit hapina baslicam yine.
Benim ovulasyon hala kırmızı idi dün, sana da attım ama görmedin sanırım. Çatlamıyor herhalde diye düşünmeye başlıyorum. Ya da daha öncekiler pik değildi, bakalım bugün nasıl çıkacak, alt karın ağrısı ve bel ağrısı devam. Ben inanmıyorum o testlere de senin de sarktı zaten günün 7 nisan olmayabilir

Eklentiler

• 9C2C4369-762F-47F4-A99F-9E6702D22E05.webp
    78,3 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba arkadaşlar. 21 mart gecesi çatlatma iğnemi oldum. Bugün sabah idrarımla test yaptım. Anında değil ama bir süre sonra ikinci çizgi oluştu. Testi yapmak için iğneyi vurduğumuz günden itibaren mi sayıyoruz?? Yoksa ilişki gününü mü baz alıyoruz?

Eklentiler

• 835EAE4B-4840-4891-954A-6675878CDF9F.webp
    69,9 KB · Görüntüleme: 41
Kan ver bence de bazen testler de sonradan çizgiler oluşabiliyor

bat gününü bekleyip test yap cnm en doğru sonucu alırsın

Canim muhakkak wc ye girmeden su icmeden 3saat bekleyip yap. Gün asrida degerlendir bence bazilarinin tam olarak pik olmuyormus.

Canim bugun 12.gunun igne etkisi kalmaz ben pozitif oldugunu dusünuyotum bence yarin tekrarlayp kan verirsin.

Canim bugun 12.gunun igne etkisi kalmaz ben pozitif oldugunu dusünuyotum bence yarin tekrarlayp kan verirsin.
Dün akşamüstü dayanamayıp test yaptım bundan daha belirgin bir çizgi oluştu. Beni tedirgin etti bu durum , hala iğnenin etkisi kalır mı diye düşünüyorum. Üstteki dün yaptığım yani iğnenin 11. Günü oluyor. Alttaki bugün yani 12. Gün.

Eklentiler

• D5E56D65-6D59-47CE-9B79-BFBE0D8462F8.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 43
Fakat burda ters çıkmış fotoğraf. Altta kalmış belirli kırmızı .

Canim dün ignenin etkisiyle birlesip fazla koyu cikmistir .yarin koyulasir

Canim dün ignenin etkisiyle birlesip fazla koyu cikmistir .yarin koyulasir

Canım 4/5 saat içmeden de
Canim muhakkak wc ye girmeden su icmeden 3saat bekleyip yap. Gün asrida degerlendir bence bazilarinin tam olarak pik olmuyormus.
aslında 3/4/5 saat dediğin gibi de yapıyorum ama son günlerde yaptıklarım hep koyu gibi, devam ediyorum tabi yine yapmaya öğlen yaptığım bir tık silik gibiydi ama onda sıvı alımına dikkat etmemiştim, akşamüstü bir daha deniycem. Rengi silinmeye başlada tamam diycem. Ne olaylı oldu be sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…