- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.441
Canım 4/5 saat içmeden de
aslında 3/4/5 saat dediğin gibi de yapıyorum ama son günlerde yaptıklarım hep koyu gibi, devam ediyorum tabi yine yapmaya öğlen yaptığım bir tık silik gibiydi ama onda sıvı alımına dikkat etmemiştim, akşamüstü bir daha deniycem. Rengi silinmeye başlada tamam diycem. Ne olaylı oldu be sefer
amin canımmKizlar herkesin mirac kandili kutlu olsun. Güzel Allah im hepimize önce saglik sihat sonrada ne muradimiz varsa onu versin.
Haha inşallah başarırız inşallah. Ya beb anlamıyorum baktığımda nasıl olması gerektiğini. Artık hasta olduğum günden hesaplıycam hangisiymiş benim pikSeninle ben bu ovulasyon isini basaricaz az kaldı.
benim de yumurtam büyümemiş daha
reglin 11. günü iğnenin 8. günü.
dozu arttırdı doktor perşembe yine gidicem.
bir kutu daha ilaç alıcaz herhalde
Haha inşallah başarırız inşallah. Ya beb anlamıyorum baktığımda nasıl olması gerektiğini. Artık hasta olduğum günden hesaplıycam hangisiymiş benim pik
belirti hic olmadı son bi hafta lekenme oldu yalniz bide adet gecikmesi tabiTebrikler güzel günde ne güzel haber belirtilerini söyler misin. Canım
iki ay kullandim cnm klomen ve catlaa ignesi bire tabi folim asit ikinci ayda oldu gebelikEvet canim bende agnucaston aldim insallah ise yarar. Sen kac ay kullandin ise yaradimi.yani kullanirkenmi hamile kaldin.
valla ölçmediCanim kac mm olmus.bir arkadas vardi onunda sonradan dozu arttirinca 2günde büyümüstü
iki ay kullandim cnm klomen ve catlaa ignesi bire tabi folim asit ikinci ayda oldu gebelik
valla ölçmedi
bariz minik minik bir sürü yumurta var ama istenen büyüklükte yok
Canım 11. Günde benim de istenilen boyuta gelmedi hiç, döngüm uzun olduğu için. Stres yapma senvalla ölçmedi
bariz minik minik bir sürü yumurta var ama istenen büyüklükte yok
Benim olmadı kızlar yine negatif
50 den 75 e çıkardıCanim 11.gün cok erken zaten.dozu kactan kaça cikartti.17 18 de gelisen oluyormus. Banada doktorum 2kutu gider demisti.
50 den 75 e çıkardı
ya zaten ben oğlumda tedavi görüyorken de hep 16-18. günlerde yumurtladım
sabırla bekliyorum bakalım
Evet canım çıka çıka 1,20 çıktı betaKan testimi yaptin canim.
ya işte doktor vücudumu tanımıyor50 azmis zaten canim. 75de 3 4 gune zimba gibi olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?