- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.461
Evet canım çıka çıka 1,20 çıktı beta
ya işte doktor vücudumu tanımıyor
pko olduğu için de çok fazla yumurta gelişir diye korktu
az az başladı, zaten ilaç da çok az kaldı
ay iğneye çekiyorum minicik bir sıvı
hatta doktora da söyledim bu çok az işe yarar mı diye
güldü :)
yarar tabii dedi
inşallah canım2 3 güne bomba gibi olurlar merak etme canim.olumlu düsün insallah olucak bu ay. Bende önümüzdeki 2 ayda ilac kullanmicam. Haziranda gonal f isticem 1sefer sansimi denicem.
Olabilir mi diyorsun ?? Ya bilmem kii baya üzüldüm ama batı bekleyeceğim bakalım 4 5 günden olmazsam ancak o zaman baktırırım sanırım tekrarCanim senin daha ignenin 12.günü hatta gece yapmistin sanirim igneyi. 12.günde negatifi görüp 14.günde pozitife dönen arkadaslarimiz oldu.
Rabbim bungünde hayırlı sağlıklı birer evlat dualarımız kabuş etsin canım hepimizin kandili mübarek olsun.Kizlar herkesin mirac kandili kutlu olsun. Güzel Allah im hepimize önce saglik sihat sonrada ne muradimiz varsa onu versin.
AYnen50 azmis zaten canim. 75de 3 4 gune zimba gibi olurlar
canımmm hiç üzülme Allah doğru zamanı bekliyordur inşallahBenim olmadı kızlar yine negatif
ama dur bakalım adeti bekle hala bir ihtimal var kendini üzme sonradan yükselebilir biliyorsunEvet canım çıka çıka 1,20 çıktı beta
canımmm hiç üzülme Allah doğru zamanı bekliyordur inşallah
İnşallah öyledir canım zaten beklemekten başka yapabildiğim bi şey de yok.. hayırlısı bakalım artık bekleyeceğim adeti.. hasta olurdam hsg çekecekti bu kez doktorum bakalım nasıl ilerleyecekama dur bakalım adeti bekle hala bir ihtimal var kendini üzme sonradan yükselebilir biliyorsun
İnşallah öyledir canım zaten beklemekten başka yapabildiğim bi şey de yok.. hayırlısı bakalım artık bekleyeceğim adeti.. hasta olurdam hsg çekecekti bu kez doktorum bakalım nasıl ilerleyecek
Canımm inşallah senin dediğin gibi olurCanim eger 0.1 ciksaydi negatif derdim ama 1.20 cok arafta bir rakam umutlandirmak istemem ama belkide yükselir.
ben klomen kullanma hakkımı doldurduğum için iğne verdi doktor.AYnenOcean benimde 14 yumurta saydı ikisi kaldı bir hafta sonra ki ben iğne yanında klomen de kullandım
hadi hayırlısı canımKızlar yarın klomene baslayacagim inşallah bu sefer olacak emeklerin boşa cikmayacak insallah
Kızlar yarın klomene baslayacagim inşallah bu sefer olacak emeklerin boşa cikmayacak insallah
Folim asit dedigin ilaçmi fotoğrafı nı sana zahmet atarmısıniki ay kullandim cnm klomen ve catlaa ignesi bire tabi folim asit ikinci ayda oldu gebelik
Canım bende pko hastasıyım benimde çok yumurtam vardı ama çabuk büyüdü biri kendi çatladı biride 17 oldu iğne vurdum ilk seferde hamile kaldımmya işte doktor vücudumu tanımıyor
pko olduğu için de çok fazla yumurta gelişir diye korktu
az az başladı, zaten ilaç da çok az kaldı
ay iğneye çekiyorum minicik bir sıvı
hatta doktora da söyledim bu çok az işe yarar mı diye
güldü :)
yarar tabii dedi
Hadi inşallah olur canımkızlar az önce idrar testi yaptım bugün 10. gün ve negatif çıktı. yani testin etkisi tamamen yok olmuş. bakalım önümüzdeki günler koyulaşacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?