Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

2 3 güne bomba gibi olurlar merak etme canim.olumlu düsün insallah olucak bu ay. Bende önümüzdeki 2 ayda ilac kullanmicam. Haziranda gonal f isticem 1sefer sansimi denicem.

canımmm hiç üzülme Allah doğru zamanı bekliyordur inşallah
ama dur bakalım adeti bekle hala bir ihtimal var kendini üzme sonradan yükselebilir biliyorsun
İnşallah öyledir canım zaten beklemekten başka yapabildiğim bi şey de yok.. hayırlısı bakalım artık bekleyeceğim adeti.. hasta olurdam hsg çekecekti bu kez doktorum bakalım nasıl ilerleyecek

İnşallah öyledir canım zaten beklemekten başka yapabildiğim bi şey de yok.. hayırlısı bakalım artık bekleyeceğim adeti.. hasta olurdam hsg çekecekti bu kez doktorum bakalım nasıl ilerleyecek

Canim eger 0.1 ciksaydi negatif derdim ama 1.20 cok arafta bir rakam umutlandirmak istemem ama belkide yükselir.

AYnen Ocean benimde 14 yumurta saydı ikisi kaldı bir hafta sonra ki ben iğne yanında klomen de kullandım
ben klomen kullanma hakkımı doldurduğum için iğne verdi doktor.
bakalım geç olsun güç olmasın
oğluma gebe kaldığımda 16. gün çatlatma olmuşum, 18. gün de aşılama yapılmış.
hayırlısıyla olsun geç olsun bekleriz.
bu bebeler çok güzel sabretmeyi öğrettiler bize

Canım bende pko hastasıyım benimde çok yumurtam vardı ama çabuk büyüdü biri kendi çatladı biride 17 oldu iğne vurdum ilk seferde hamile kaldımm

günaydınn nasılsınız kızlar? benim dün akşamdan beri midem ekşiyip ağzıma geliyor. yediğim mi dokundu yoksa belirti olarak mı saymalıyım bilmiyorum. göğüs uçlarım kahverengiden kırmızıya dönmüş pütür pütür olmuş. herkes koyu kahve diyor ama ben kırmızılık görüyorum bunu yaşayan var mı ? bide sabah yine belki akşam yediğimden içtiğimden de olabilir çok midem bulandı hala ara ara bulanıyor. çok erken geliyor ama 11. gün ve hissettiklerim bu yönde. yaşayan var mı bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…