- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.481
hayır hiçbişey olmaz canım içini ferah tutBende dün çatlatma iğnemi 12 de vuruldum akşamı saat 1 gibi ilişki oldu. Kafamız karıştı kimisi 36 saat sonra diyor sanırım doktorumda 36 saat sonra dedi biz karıştırdık. İğneden 12 saat sonra ilişkiye girmek kötü etkiler mi acaba
bende iğneli aşılama yaptırdm ve bugün kan testinde olumsuz çıktı, ağrımda başladı, malesef sanırım benimde işyerindeki stresten olmuyor cocuğum..çok kötüyüm ya işyerinde öyle bir olay yaşdım ki. gerçekten çıldırdım kriz geçirdim bugün o kadar kötüydü ki. çocuk istiyorum ve milletin şerefsizliğini çekiyorum. inşallah bugün yaşadığım şey bebeğimi engellemez. ben boşuna mı izin aldım yaa geçen hafta. bu pisliklerden uzak durayım diye ama yok bırakmıyor peşimi.
Canım malesef insanlar zaten zor olan durumumuza ekstra zorluk katmaya bayılıyolar bence hiçbir şeye takılma özellikle bebeğini etkileyecek kadar.çok kötüyüm ya işyerinde öyle bir olay yaşdım ki. gerçekten çıldırdım kriz geçirdim bugün o kadar kötüydü ki. çocuk istiyorum ve milletin şerefsizliğini çekiyorum. inşallah bugün yaşadığım şey bebeğimi engellemez. ben boşuna mı izin aldım yaa geçen hafta. bu pisliklerden uzak durayım diye ama yok bırakmıyor peşimi.
Ben aşılama Çarşamba akşam oldum o gün ilişki dedi doktor Cuma sabah aşılama oldum sonra üç gün üst üste ilişki dedi banaBende dün çatlatma iğnemi 12 de vuruldum akşamı saat 1 gibi ilişki oldu. Kafamız karıştı kimisi 36 saat sonra diyor sanırım doktorumda 36 saat sonra dedi biz karıştırdık. İğneden 12 saat sonra ilişkiye girmek kötü etkiler mi acaba
Canım malesef insanlar zaten zor olan durumumuza ekstra zorluk katmaya bayılıyolar bence hiçbir şeye takılma özellikle bebeğini etkileyecek kadar.
ya sinir krizi geçirdim resmen aylardır dengesizin birine sabrediyorum. ben hayatımda böyle pislik bir erkek mahlukatı tanımıyorum. Çocuğu olmasa cinsel tercihlerinde bir sorun olduğunu düşüneceğim kadar kadınları kıskanıp beni aranıza almıyorsunuz diye olaylar çıkaran bir insan. Ben şimdiye kadar kimsenin evladına beddua etmedim ama bugün ona ettim Allah affetsin. çok canımı yaktı Allah da onunkini yaksın inşallahCanım malesef insanlar zaten zor olan durumumuza ekstra zorluk katmaya bayılıyolar bence hiçbir şeye takılma özellikle bebeğini etkileyecek kadar.
bende iğneli aşılama yaptırdm ve bugün kan testinde olumsuz çıktı, ağrımda başladı, malesef sanırım benimde işyerindeki stresten olmuyor cocuğum..
nerde çalışıyordunya sinir krizi geçirdim resmen aylardır dengesizin birine sabrediyorum. ben hayatımda böyle pislik bir erkek mahlukatı tanımıyorum. Çocuğu olmasa cinsel tercihlerinde bir sorun olduğunu düşüneceğim kadar kadınları kıskanıp beni aranıza almıyorsunuz diye olaylar çıkaran bir insan. Ben şimdiye kadar kimsenin evladına beddua etmedim ama bugün ona ettim Allah affetsin. çok canımı yaktı Allah da onunkini yaksın inşallah
biz büyütemedik henüz :)Canım bende pko hastasıyım benimde çok yumurtam vardı ama çabuk büyüdü biri kendi çatladı biride 17 oldu iğne vurdum ilk seferde hamile kaldımm
İnşallah büyür canım o ultrasonda çok zor ya her gün girmekbiz büyütemedik henüz :)
bugün de 75 gonal f yapacağım
yarın kontrole gideceğim bakalım noolmuş
ultrasona girmekten bıktım
Hemen hemen tarihlerimiz aynı. Baştan beri yapmadım fakat 11 günü 2. Çizgi belliydi.Arkadaşlar ben 23 unde catlatma ignesi oldum ve 7. Günden beri gebelik testi yapıyorum ilk gün daha koyuydu giderek rengi açıldı ama hala hayalet gibi ikinci çizgi var bu gun 11.gun böyle bisey yaşayan var mi ?
Benim 2. Çatlatma iğnem. İlk bebeğime de 2. Çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım.Kaç kez çatlatma iğnesi vurdunuz acaba ?
Kaç klomen kullandınız gündeBenim 2. Çatlatma iğnem. İlk bebeğime de 2. Çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım.
Gonal f ve klomen kullandım ben. Ardından çatlatma iğnesi. Tek klomene yanıt vermiyor malesef yumurtalıklarımKaç klomen kullandınız günde
Bnmde öyle günde dört tane içtimGonal f ve klomen kullandım ben. Ardından çatlatma iğnesi. Tek klomene yanıt vermiyor malesef yumurtalıklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?