Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende dün çatlatma iğnemi 12 de vuruldum akşamı saat 1 gibi ilişki oldu. Kafamız karıştı kimisi 36 saat sonra diyor sanırım doktorumda 36 saat sonra dedi biz karıştırdık. İğneden 12 saat sonra ilişkiye girmek kötü etkiler mi acaba

hayır hiçbişey olmaz canım içini ferah tut

çok kötüyüm ya işyerinde öyle bir olay yaşdım ki. gerçekten çıldırdım kriz geçirdim bugün o kadar kötüydü ki. çocuk istiyorum ve milletin şerefsizliğini çekiyorum. inşallah bugün yaşadığım şey bebeğimi engellemez. ben boşuna mı izin aldım yaa geçen hafta. bu pisliklerden uzak durayım diye ama yok bırakmıyor peşimi.

bende iğneli aşılama yaptırdm ve bugün kan testinde olumsuz çıktı, ağrımda başladı, malesef sanırım benimde işyerindeki stresten olmuyor cocuğum..

Canım malesef insanlar zaten zor olan durumumuza ekstra zorluk katmaya bayılıyolar bence hiçbir şeye takılma özellikle bebeğini etkileyecek kadar.

Ben aşılama Çarşamba akşam oldum o gün ilişki dedi doktor Cuma sabah aşılama oldum sonra üç gün üst üste ilişki dedi bana

Canım malesef insanlar zaten zor olan durumumuza ekstra zorluk katmaya bayılıyolar bence hiçbir şeye takılma özellikle bebeğini etkileyecek kadar.
ya sinir krizi geçirdim resmen aylardır dengesizin birine sabrediyorum. ben hayatımda böyle pislik bir erkek mahlukatı tanımıyorum. Çocuğu olmasa cinsel tercihlerinde bir sorun olduğunu düşüneceğim kadar kadınları kıskanıp beni aranıza almıyorsunuz diye olaylar çıkaran bir insan. Ben şimdiye kadar kimsenin evladına beddua etmedim ama bugün ona ettim Allah affetsin. çok canımı yaktı Allah da onunkini yaksın inşallah

nerde çalışıyordun

Canım bende pko hastasıyım benimde çok yumurtam vardı ama çabuk büyüdü biri kendi çatladı biride 17 oldu iğne vurdum ilk seferde hamile kaldımm
biz büyütemedik henüz :)
bugün de 75 gonal f yapacağım
yarın kontrole gideceğim bakalım noolmuş
ultrasona girmekten bıktım

Arkadaşlar ben 23 unde catlatma ignesi oldum ve 7. Günden beri gebelik testi yapıyorum ilk gün daha koyuydu giderek rengi açıldı ama hala hayalet gibi ikinci çizgi var bu gun 11.gun böyle bisey yaşayan var mi ?

Sabah erken gebelik testi yaptım bende. Bat cuma günü.. giderek koyulaşan çift çizgi çıktı. Doktor cuma sabahı kan vermemi söyledi.
Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

Eklentiler

• F27A6F01-0895-4CB1-B817-868626346143.webp
    89,1 KB · Görüntüleme: 50
Arkadaşlar ben 23 unde catlatma ignesi oldum ve 7. Günden beri gebelik testi yapıyorum ilk gün daha koyuydu giderek rengi açıldı ama hala hayalet gibi ikinci çizgi var bu gun 11.gun böyle bisey yaşayan var mi ?
Hemen hemen tarihlerimiz aynı. Baştan beri yapmadım fakat 11 günü 2. Çizgi belliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…